okAy bi salın
öyle olsa engel atmazdım. boşanıp gelmesin oyle ona yapan bana niye yapmasin. daha iyisini bulacak tipi olsa ona gider böylesiAdam size yalvarsa, eşinden boşanıp dönse kollarınızı açarak kabul edersiniz. Bu kininiz size yalvarıp özür dilemediği için. Hala peşindesiniz, bi salın artık yeter. Bile isteye yapıyorsunuz her şeyi. Lanet edip yolunuza devam edeceğinize hala kin peşindesiniz.
yani orası öyle ama görseniz dersinizki adam ne kadar düzgün karakterli biri dışardan gören oyle der
haklisinizKendinizi rezil edersiniz, adama ne olacak? Artık enerjinizi bu herifle alâkalı hiçbir şeye harcamayın.
zaten açık verdiği için yakalandı. dışardan bakınca cok düzgün süt kuzusu diyebileceğiniz modelVallaha canim sahsen esimle internetten tanistim. Ve inan tanisma sürecinde arastirdim. Is yerini, arkadas cevresini felan. Ben dışara gösterilen resime bakmam, sende bakma. Insanlar kendini cok farkli tanitabiliyor. Ve yalan söyleyenler hep acik veriyor dikkatli olsan.
yuvasını ben yıkmış olurum o zaman ben o şekilde araya girmek istemiyorum sadece pişman olmasını istiyorum
adam derki kendi yedirdi. benden başkası yetirmez emin olun. oyle dışardan bakınca karizmatik falan değil yani. Evdeki kadının bence istediğini yapıyor ruhu bile duymadigina eminim.Ablacığım saçmaladıkça saçmalıyorsun gerçekten ne yuvası Allah aşkına adam kızları kandırıp paralarını yiyor. Evdeki kadını da aptal yerine koyuyor, seni de. Böyle şerefsizler karşısında susarasan yaptıkları yanına kalır. Mutlaka ifşa etmelisin.
Adam şerefsiz, pişman falan olmaz. Namuslu olsaydı paran yemezdi zaten. Artık biraz akıllı ol rica ederim 100dür aynı şey yazıldı hala pişman olsun yazıyorsun.
Evli olduğunu biliyordun yani inkar etmiyorsun artık, değil mi?engel atmazdım o zaman adam suçlu çünkü ben daha evvelden konuşmayı kestigimde adam kendi aradi he bende saflık yapip adama kandım o ayrı bir konu
Allah aşkına şunu yap da adam sana hakaret davası açsın en iyi ihtimalle, hepimiz rahatlayalım.bu evli olan şahsa söylediği yalanlarını yüzüne vuran mesaj atayım mı birazda hakaret edip. o kadar zoruma gidiyor ki oyle kalakaldim
Benim, onun, bunun haklı olması bir şeyleri değiştirir umarım. Çok gençsiniz, kendinize güzel bir hayat kurun, dünü ve dündekileri kovun. Farkında değilsiniz ama en güzel çağlarınızı nasıl harcadığınıza bakın, ileride çok pişman olacaksınız. Enerjinize de size de yazık.haklisiniz
hayir sadece sorgulamadım normalde yasi var aklıma geldi ama görmezden geldim halbuki en başından yapmam gerekeni en son yaptım bunu kabul ediyorumEvli olduğunu biliyordun yani inkar etmiyorsun artık, değil mi?
kesinlikle öyle daha da genç cağlarımı bu adam icin heba ettim hala bu şekilde yapıp elime ne geçecekse ugrastigimla giden zamanimla kalacağım hata iste halbuki adam hic bir şeye degmezBenim, onun, bunun haklı olması bir şeyleri değiştirir umarım. Çok gençsiniz, kendinize güzel bir hayat kurun, dünü ve dündekileri kovun. Farkında değilsiniz ama en güzel çağlarınızı nasıl harcadığınıza bakın, ileride çok pişman olacaksınız. Enerjinize de size de yazık.
ya ben ona dava acarsamAllah aşkına şunu yap da adam sana hakaret davası açsın en iyi ihtimalle, hepimiz rahatlayalım.
Evli olduğunu bilmek işine gelmeyecekti sende tabiri caizse salağa yattın.hayir sadece sorgulamadım normalde yasi var aklıma geldi ama görmezden geldim halbuki en başından yapmam gerekeni en son yaptım bunu kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?