karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Ayselhan saçmalamanın dibine vurdun. Koca peşinde kendini heder edenlere soruyoruz işte neden kıymetli diye, cevap versen de öğrensek. Ben hiç koca peşinde koşmadım o yüzden benimki pek kıymetli değil.
bende koşmadım kostugumu siz söylüyorsunuz. az öncede cevabı siz vermişsiniz. sizin lafinizjn üstüne laf soylenmez

bende koşmadım kostugumu siz söylüyorsunuz. az öncede cevabı siz vermişsiniz. sizin lafinizjn üstüne laf soylenmez
Koşmadığın için mi maddi manevi her türlü kendini kullandırttın, babandan kalan yetim maaşını elin adamına yedirdin? Koşmamış halin buysa koşsan ne olur acaba töbest

haklisiniz. ama başima da bu şekilde gelmesinden korkuyorum ve vicdanen cok pismanim. sonucta adamın baya yasi var elbette sorabilirdim. ama ben oralı olmadım. o yüzden kendimi suçluyorum
Vicdanen rahatsızsan eğer( Müslüman isen) tövbe et Allaha..namaz kıl.
Ve hatana dönme birdaha.. İnsanı insan yapan hata yapmasıdır.. Ama sen hala hatanın üzerine gidersen.. Vicdan azabın hiç susmayacak...tavsiyem ;Onun hakkında konu açma onu düşünme iletişime girme onunla.

Koşmadığın için mi maddi manevi her türlü kendini kullandırttın, babandan kalan yetim maaşını elin adamına yedirdin? Koşmamış halin buysa koşsan ne olur acaba töbest
babamdan kalan yetim maaşını yedirmedim siz haddinizi bilin artik size ne be benim yorumumdan. paylasimimdan. babam üstelik yeni vefat etti. cok biliyorsunuz her şeyi siz. insallah tecrübe edersiniz o zaman anlarsınız bazı şeyleri

ben kimseyi en azindan sömürmedim. bu konuda gururluyum bence başka kadınlar gibi bende başkasının sırtından geçinebilirdim karşımdaki pislikse benim yapacağım bir se yok ben onurlu davrandim

bile bile göz yumdum sorgulamadım eskiden tanidigimda bilmiyordum hatam burda sorgulayabilirdim en basında bencede en masum o kadın hic bir şeyden habersiz ah almış oldum
Bunu biz dediğimizde iftiracı oluyorduk. Böyle böyle dökülürsün işte. Sorgulamayan insana evli bekar farketmez demektir. Aysel inşallah senin de bir gün kocan olur.

elhamdülillah müslümanım vicdanen cok rahatsizim. o kadından dolayı. sonucta bende alet olmus oldum. cok pismanim

Bunu biz dediğimizde iftiracı oluyorduk. Böyle böyle dökülürsün işte. Sorgulamayan insana evli bekar farketmez demektir. Aysel inşallah senin de bir gün kocan olur.
inşallah sende bu kadar kolay yargilanacagin duruma düşersin anlarsın o zaman beni

inşallah sende bu kadar kolay yargilanacagin duruma düşersin anlarsın o zaman beni
Düşmem Aysel. Elin adamı ile evli bekar farketmeden birlikte olmam, üstüne para yedirmem. Param kıymetli benim. Vicdanım da.

evli olmadığını dusundum. adam o işlerde gözü olan adam gibi degil adam yasin-i basını almis. siz biriyle konuşur konuşmaz evli misin diye sorar misin
Ama acaba mı da demedin. Çünkü gözünü erkek bürümüştü. Sorarım Aysel. Gbt sini bile çıkartırım. Vicdanım önemli demiş miydim?

Düşmem Aysel. Elin adamı ile evli bekar farketmeden birlikte olmam, üstüne para yedirmem. Param kıymetli benim. Vicdanım da.
benimde vicdanım kıymetli. para o kadar değil. vicdan azabı elbette bambaşka her şeyden once Allahtan korkuyorum. zaten öyle olduğu için kimsenin parasını yemedim. ama bir yandan başkasının ahina girdim benim dersim bu o adam falan değil sizin ne düşündüğünüzde degil

Aysel, senden birkaç yaş büyük bir ablan olarak samimi olarak diyorum ki, lütfen kendini kandırma. Allah’ının aşkına o telefonun hattını değiştir, geçmişi sil yoluna bak. Sen aklına estikçe engelini kaldırıp saydıracaksan çok işimiz var. Evli barklı kart zamparaları bırak, düzgün eli ayağı düzgün bir gençle yolun kesişir inşallah. Kimseye de para yedirme, o paralarda emek var kolay kazanılmıyor, elin oçsine yedirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…