bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. halbuki ne diye hırs yapıp kendimi daha kotu konuma düşüreyim ki allahindan bulsunsuan ıcımden aysel gıt basımdan ben sana gore degılım sıırını okumak gectı
aysel
neden ya neden
neden takılıp kalıyorsun
bı yoluna gıtsen bır onune baksan kendıne ezıyet etmesen bır destek alsan saglıklı dusunemıyorsun dogru kararlar veremıyorsun farkında degıl mısın
Abla sen iyi misin?birde bu mesajıma bakın geçmiş konularda yargılamak kolay tabi işinize geleni almak
konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
telefon elinde bilerek açmadı ve yeni bir ilişki degil baya uzun bir iliski
3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki
zaten o şekilde ağlarına düşürür canım yoksa nasıl tavlayacak gencecik kızları daha 24 yaşında gencecik kızsın 34 yaşında adam zaten birde resmi nikah istemiyo hadi oda küçük desek sevgili olarak devam edersiniz ama adamın baya yaşı var güzelim onun seninle nikah kıymak için can atması gerekiyor bu işte bir dalavere var yaşadığın yoğun duygudan göremiyor olabilirsin. eski konunda da 40 kez aradığın adam bu yaşı büyük olan adammış ve evli olma ihtimali benim kafamda netleşti adam karısının yanında nasıl açsın telefonulütfen kendine bu kötülüğü yapma bnm yaşım da 26 seni kendime çok yakın buldum lütfen ikisindende uzak dur çiçeğim...
40 defa aradığın kişi bu adammış O orionnn un söylediklerine itiraz etmemişsin.cok teşekkür ederim haklisiniz sorgulayacgim bu durumu yalnızlık hissinden evet bir şey görmez oldum hep altında iyidir sebebine sığınmak istedim
kocasıyla isi olsun onun. cok güvenmesin bence. kadında bu sağlam duruşuna kanıp şüphelenmiyor benceOnun senle çok işi olur ama. At mesajı sen. Bu kafayla er geç bulacaksın bir bela zaten, tez elden bul da rahat et.
daha hala dusunuyorsun gıtmeyıbende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. halbuki ne diye hırs yapıp kendimi daha kotu konuma düşüreyim ki allahindan bulsun
Abla sen iyi misin?
Niye yalan söylüyorsun ben anlamıyorum.
siz çünkü gereksiz olan ayrıntıları sorduğunuz için bende oyle diyip geçiyorum ne diyeyim hayat hikayemin tamamini dokuo sansima o da buraya bakiyorsa kendi oldugunh anlar diye cekindigimden oyle diyorum
40 defa aradığın kişi bu adammış O orionnn un söylediklerine itiraz etmemişsin.
40 defa aradığını söylediğin konuda da bayağı uzun ilişki demişsin.
Adamla yaş farkın bi 10 oluyor bi 17.
Karar ver istersen.
cok haklisiniz sağlıklı karar almiyorum ve saçma kişileri hayatıma alıyorum. sevgiyi arayayım derken kendimi kaybettimdaha hala dusunuyorsun gıtmeyı
lutfen ... bak actıgın konular dusunme bıcımın hıc normal degıl
bu kadar yorum gelıyor sana ısrarla en ufak bır degısım yok hıc etkılemıyor yazılanlar senı
el birliğiyle bütün kk bi git aysel diyeceğiz birazdan. Olaylar çok karıştı, sallamalar, iftiralar, beddualarsuan ıcımden aysel gıt basımdan ben sana gore degılım sıırını okumak gectı
aysel
neden ya neden
neden takılıp kalıyorsun
bı yoluna gıtsen bır onune baksan kendıne ezıyet etmesen bır destek alsan saglıklı dusunemıyorsun dogru kararlar veremıyorsun farkında degıl mısın
siz istediğiniz gibi yazıp cizin insan inanmak.istedigine inanır ne diyeyim istediğinize inaninHe he kesin öyledir Aysel.
Burada bi saattir ona buna yalancısın, uyduruyorsun diyip durdun.
Uyduran sensin de işte.
aysel git başımdan şiirini kendime armağan edeyim o zamanel birliğiyle bütün kk bi git aysel diyeceğiz birazdan. Olaylar çok karıştı, sallamalar, iftiralar, beddualar
Artık o şiirden etkilenerek bi hikaye uydurduğunu düşünüyorumaysel git başımdan şiirini kendime armağan edeyim o zaman
once kendını seveceksın sen kendıne saygı duymazsan kımse sevmez saymaz bır ınsanı nıye severız ? nıye sevelım ? kendısıne deger verıyordur guzel ıslerle ugrasıyordur faydalıdır ondan sever sayarız sen kendınden memnun musun ? sevgı dılenmek yakısıyor mu ? sen ısıne gucune bak kendınle mesgul ol kendı ıcını ıyılestırmeye bak bellı kı hayatında sorunlar olmus ve kendı basına caresıne bakamamıssın yardım alman sart bak gercekten ıyılıgıne soyluyorum artık konularını gorunce ıcerıgını okumuyorum bıle . ne oldugunu bılıyorum tahmın edıyorum hep aynı seylercok haklisiniz sağlıklı karar almiyorum ve saçma kişileri hayatıma alıyorum. sevgiyi arayayım derken kendimi kaybettim
inan yazmaya üşenirim uğraşmam oyle olsaArtık o şiirden etkilenerek bi hikaye uydurduğunu düşünüyorum
cok güzel öğüt vermişsiniz dediginiz cok doğru aslında değerimizi kendimiz belirliyoruz. ilişkide ben bir hiçim sen her şeyin derse bir insan karşıdakide bir hıcmis gibi davranıp kullaniyoronce kendını seveceksın sen kendıne saygı duymazsan kımse sevmez saymaz bır ınsanı nıye severız ? nıye sevelım ? kendısıne deger verıyordur guzel ıslerle ugrasıyordur faydalıdır ondan sever sayarız sen kendınden memnun musun ? sevgı dılenmek yakısıyor mu ? sen ısıne gucune bak kendınle mesgul ol kendı ıcını ıyılestırmeye bak bellı kı hayatında sorunlar olmus ve kendı basına caresıne bakamamıssın yardım alman sart bak gercekten ıyılıgıne soyluyorum artık konularını gorunce ıcerıgını okumuyorum bıle . ne oldugunu bılıyorum tahmın edıyorum hep aynı seyler
sevgıye muhtac caresızmıssın gıbı davranırsan bıle bıle yanlıs ınsanlarla konusursan o durumdan ıyı bırsey cıkması ımkansız zaten acıya bagımlı gıbı davranıyorsun kendı kendını bu duruma sen dusuruyorsun yapma artık bır durul .
Sanki herkes kocasına güvendiğinden sokuyor koynuna. O herif neler etmiştir de karısı yutmuştur. Kocalar kıymetli Aysel, aklını başına al. Yolar seni, saçlarını eline verir de bırakmaz kocasını.kocasıyla isi olsun onun. cok güvenmesin bence. kadında bu sağlam duruşuna kanıp şüphelenmiyor bence
içeriği okuyunca görüşürüz bir şey demek istemiyorumEvli erkeklerden UZAK durun.. Evli erkeklere bulaşan kadınlardan NEFRET ediyorum..!Evli olup başka kadınlara bulaşan adamlardanda NEFRET ediyorum...
Ya adam evli evli neden konu açıyorsun onun hakkında hala!
Sanki herkes kocasına güvendiğinden sokuyor koynuna. O herif neler etmiştir de karısı yutmuştur. Kocalar kıymetli Aysel, aklını başına al. Yolar seni, saçlarını eline verir de bırakmaz kocasını.
Size evli olduğunu bile bile devam mı ettiniz diye sordum...sorgulamadım sonucta yaşca büyük biri göz yummuş oldum
Yalancısın aysel. Üzgünüm.işinize gelen mesajı alıntılayıp geçmiş konularda yaptığım yorum neden göz ardı ediyorsunuz bir uy evli olabilir dedikten sonra ben ne yazmışım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?