karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. halbuki ne diye hırs yapıp kendimi daha kotu konuma düşüreyim ki allahindan bulsun

birde bu mesajıma bakın geçmiş konularda yargılamak kolay tabi işinize geleni almak
Abla sen iyi misin?
Niye yalan söylüyorsun ben anlamıyorum.

telefon elinde bilerek açmadı ve yeni bir ilişki degil baya uzun bir iliski

3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki

cok teşekkür ederim haklisiniz sorgulayacgim bu durumu yalnızlık hissinden evet bir şey görmez oldum hep altında iyidir sebebine sığınmak istedim
40 defa aradığın kişi bu adammış O orionnn un söylediklerine itiraz etmemişsin.
40 defa aradığını söylediğin konuda da bayağı uzun ilişki demişsin.
Adamla yaş farkın bi 10 oluyor bi 17.
Karar ver istersen.

bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. halbuki ne diye hırs yapıp kendimi daha kotu konuma düşüreyim ki allahindan bulsun
daha hala dusunuyorsun gıtmeyı
lutfen ... bak actıgın konular dusunme bıcımın hıc normal degıl
bu kadar yorum gelıyor sana ısrarla en ufak bır degısım yok hıc etkılemıyor yazılanlar senı

daha hala dusunuyorsun gıtmeyı
lutfen ... bak actıgın konular dusunme bıcımın hıc normal degıl
bu kadar yorum gelıyor sana ısrarla en ufak bır degısım yok hıc etkılemıyor yazılanlar senı
cok haklisiniz sağlıklı karar almiyorum ve saçma kişileri hayatıma alıyorum. sevgiyi arayayım derken kendimi kaybettim

el birliğiyle bütün kk bi git aysel diyeceğiz birazdan. Olaylar çok karıştı, sallamalar, iftiralar, beddualar

He he kesin öyledir Aysel.
Burada bi saattir ona buna yalancısın, uyduruyorsun diyip durdun.
Uyduran sensin de işte.
siz istediğiniz gibi yazıp cizin insan inanmak.istedigine inanır ne diyeyim istediğinize inanin

cok haklisiniz sağlıklı karar almiyorum ve saçma kişileri hayatıma alıyorum. sevgiyi arayayım derken kendimi kaybettim
once kendını seveceksın sen kendıne saygı duymazsan kımse sevmez saymaz bır ınsanı nıye severız ? nıye sevelım ? kendısıne deger verıyordur guzel ıslerle ugrasıyordur faydalıdır ondan sever sayarız sen kendınden memnun musun ? sevgı dılenmek yakısıyor mu ? sen ısıne gucune bak kendınle mesgul ol kendı ıcını ıyılestırmeye bak bellı kı hayatında sorunlar olmus ve kendı basına caresıne bakamamıssın yardım alman sart bak gercekten ıyılıgıne soyluyorum artık konularını gorunce ıcerıgını okumuyorum bıle . ne oldugunu bılıyorum tahmın edıyorum hep aynı seyler

sevgıye muhtac caresızmıssın gıbı davranırsan bıle bıle yanlıs ınsanlarla konusursan o durumdan ıyı bırsey cıkması ımkansız zaten acıya bagımlı gıbı davranıyorsun kendı kendını bu duruma sen dusuruyorsun yapma artık bır durul .

cok güzel öğüt vermişsiniz dediginiz cok doğru aslında değerimizi kendimiz belirliyoruz. ilişkide ben bir hiçim sen her şeyin derse bir insan karşıdakide bir hıcmis gibi davranıp kullaniyor

kocasıyla isi olsun onun. cok güvenmesin bence. kadında bu sağlam duruşuna kanıp şüphelenmiyor bence
Sanki herkes kocasına güvendiğinden sokuyor koynuna. O herif neler etmiştir de karısı yutmuştur. Kocalar kıymetli Aysel, aklını başına al. Yolar seni, saçlarını eline verir de bırakmaz kocasını.

Evli erkeklerden UZAK durun.. Evli erkeklere bulaşan kadınlardan NEFRET ediyorum..! Evli olup başka kadınlara bulaşan adamlardanda NEFRET ediyorum...

Ya adam evli evli neden konu açıyorsun onun hakkında hala!
içeriği okuyunca görüşürüz bir şey demek istemiyorum

Sanki herkes kocasına güvendiğinden sokuyor koynuna. O herif neler etmiştir de karısı yutmuştur. Kocalar kıymetli Aysel, aklını başına al. Yolar seni, saçlarını eline verir de bırakmaz kocasını.
kocalar neden kıymetli abla. Bende olsam o kadının yerinde bende yolardım. adamda bu işin ustası beni kandırdı yoldan çıkardı def büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…