karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Neyi tecrübe edecez? Evli erkekle birlikte olmayı mı?

Neyi tecrübe edecez? Evli erkekle birlikte olmayı mı?
siz benim paylaşımlarıma yorum yapmayın saygısız.kafandan uydurdugun şeylere çal oyna. asla yorum yapmayacağım istediğini yaz. başka şeylerde derdimde senin gibi bir insan için ban yemeye değmez istediğini döşe simdi

bu evli olan şahsa söylediği yalanlarını yüzüne vuran mesaj atayım mı birazda hakaret edip. o kadar zoruma gidiyor ki oyle kalakaldim
Siz neden sırtını dönüp gidemiyor, hayatınıza devam edemiyorsunuz?
Neden dünya bu üç kuruşluk adamların etrafında dönüyor sanıyorsunuz?
Vazgeçilmez olan ne? Gerçekten merak ediyorum…!

E sen dedin benim yaşadıklarımı tecrübe edin diye, ben de soruyorum neyi tecrübe edeceğiz diye. Ona göre düşüneyim ne yapacağımı

hincimi atayım dedim ama adam yerine koymuş olacağım tamamen saçma düşünceydi

o yüzden bu dedigimi yapmayacağım haklisiniz. saçma düşünceydi bu

insallah abinize çekmediniz o zaman.
Yok çekmedim çok şükür. Görümcelik çok güzel, gelin olmak fena. Allahtan abim çok efendi düzgün insan. Tutumlu bi de , altın da arttı bu aralar. Gerçi ben dolar da iyi gider diyorum ama bizimkiler garantici. Altına yatırım yapıyorlar. Uzun vadede iyi kazandırıyor.

ahahah ya hiç gülesim yoktu altını gelin hanım biriktiriyormus l. he iyiki onun üzerine o beş para etmez abinizin üstüne olsaydı kim bilir neler olurdu. abiniz bu arada sinsi. düzgün görünen kartzampara uyandirayim sizi

Ay hiç farketmez şekerim, bir koca kolay bulunmuyor.

o değilde katip abla koca üstüne düşen senmissin. bence ortamda karaktersiz koca bulmak çok kolay önemli olan adanın ehline denk gelmek. onu belirteyim
Müge aplaya bağladın iyice

Ayselhan saçmalamanın dibine vurdun. Koca peşinde kendini heder edenlere soruyoruz işte neden kıymetli diye, cevap versen de öğrensek. Ben hiç koca peşinde koşmadım o yüzden benimki pek kıymetli değil.
Sen de bi karar ver be, Ayselsu mu Aysegul mu, Aysehan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…