- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Cla ile ilgili sanırım o ürün bölgesel yağlanma için vienna spor yaparsan daha da etkili oluyor Ve en önemlisi doğal bir besin takviyesi olması
yok elfcn ben diyet yapamıyorum kan şekerim düşüyor zaten o bahsettiğim besin takviyesi (cla) kan şekerinide düzenliyor aynı zamandada yağ yakımını sağlıyormenmun kaldınız mı. Diyetin yanısıra kullanıyor heralde demi.
evet CLA ile ilgili.. nasıl temin edebilirim? nasıl kullanmam gerekli ve ne kadar kilo verebilirim?
inşallah aswang,elfcn,singlife ve ben zayıflayacağız birbirimize hep destek olacağız
Vienna ne kadar kilo vereceğini tahmin edersin ki bilmem imkansız.Nasıl kullanılıyor günde 3 kez alınıyor nereden alabileceğin için konu altında link verdim.İnt. üzerinden iherbten alınıyor.Googlede iherb yazarsan ne kadar çok alışveriş yapılan bir site olduğunu görürsün.Ürün yurtdışından geliyor.Malum türkiyedeki takviyelerin çoğu sahte.Almak isterseniz birde indirim kodu vereyim 5 dolarlık fiyatı 12 dolar yani 16 tl bu arada 5 dolarlık indirimle 7 dolara gelir
İndirim kodu juy044
Linkide vereyim bari kullanıcıların yorumlarınıda okuyun hem
İherb.com
Canım tüm dünyaya gönderiyor.Zaten tüm dünya mübtelası bu sitenin ben diş macunuma kadar buradan alıyorum hepsi doğal kargosu 4 dolar eğer DHLyi seçersen 10 dolar o daha çabuk gelir.Seçim seninkargo durumu nasıl? ben avusturyada yaşıorum oraya da gönderiyorlar mı ve ne kadar kargo ücreti ödeyeceğim?
Canım tüm dünyaya gönderiyor.Zaten tüm dünya mübtelası bu sitenin ben diş macunuma kadar buradan alıyorum hepsi doğal kargosu 4 dolar eğer DHLyi seçersen 10 dolar o daha çabuk gelir.Seçim senin
Türkiyeden çok alışveriş yapılıyor diye gümrük baskı yapıoyr biz dhl ile alamıyoruz 4 dolarlık seçeneği seçiyoruz ama sizde sınır yok istediğini seç
cnm verdiğin bilgiler için çok sağol şu anda sipariş veriyorum ama CVV2 nedir? ben kartımda öyle bir code göremiyorum :S
Kredi kartının arkasında 3 haneli kod var onu gireceksin
Evet kredi kartı geçerli vienna bir araştırma yap belki avusturyada da satılıyorduroff ya sadece kredi kartı geçerliymiş( benim kredi kartım yok ki
ben bankomat kartıyla alırım diye düşünmüştüm çnkü diğer bütün sitelerden öyle alışveriş yapıordum
İşte bu yüzden iherbten bu kadar çok alışveriş yapıyoruz.O kadar uygun ki fiyatlar.ve Marka skalası çok geniş vienna eşinin kredi kartı varsa ben oradan al derim.Ben bütün besin takviyelerimi şampuanımı falan buradan alıyorum.Tavsiye ederim yaniher zman alışveriş yaptığım amazon.de' de buldum ama fiyatı neden acaba bu kadar fazla :S
39 euro dior..
İşte bu yüzden iherbten bu kadar çok alışveriş yapıyoruz.O kadar uygun ki fiyatlar.ve Marka skalası çok geniş vienna eşinin kredi kartı varsa ben oradan al derim.Ben bütün besin takviyelerimi şampuanımı falan buradan alıyorum.Tavsiye ederim yani
He he durum vahim yani acil bi enişte bulmamız lazımayy eşim olsa da kredi kartını kullansam :)) eğitim amaçlı burdayım ben bekarım yani
He he durum vahim yani acil bi enişte bulmamız lazım
Meslektaş mıyız yoksa?aslında o kadar aciliyeti yok ilk önce bir mühendis çıkıyım da gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?