Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Canım listen çok güzelmiş. Ama gece yatmadan önce için yazanlar sanki fazlaymış gibi geldi. Gerçi doktor vermiş herhalde bu listeyi. O daha iyi bilir
 
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen
1 karışık tost
300 ml şeftali suyu

Ara
5 yulaflı bisküvi

Akşam
1 kase çorba
2 dilim haşhaşlı ekmek

artı 45 dk yürüyüş 2.5 litrede su :) akşam bi salatalık yicem acıkırsam eğer :)
 
tost ne kadar yarım ekmek falan mı
nasılsın canım nasıl geçti bugün
 
selam canım okudumdacok uzuldum senın asamalarından cok gectım nıhayet aradıgımı buldumben tıka basa yıyerek zayıflıyorum kalorılerı en yuksek duzeyde ben karboksıpunktur ıle zayıflıyorum ıstanbulda yasıyorsan sıddetle tavsıye edıyorum sana kısaca ne yedıgımı yazayım sabah ıstedıgın kadar peynır sucuk alam sosıs tatlı harıc aklına gelebılecek kadar kahvaltı cesıtlerı oglen ıstedıgın kadar etk kebab tencere yemeklerı e olursa aksam yogurt cevız ıstedıgın kadar yada gene kahvaltı yanında cevız ekmek yok ekmek yerıne cevız sadece sabah 1 dılım ekmek cevız badem fındık yedıgınde zaten ekmek tatlı aklıma bıle gelmıyor hele regl zamanında tatlı krızlerım olurdu sımdı tatlı yedıgım zaman mıdem bulanıyor bu sıstemle bılge dıye bır arkadasımız yaklasık 50 kılo verdı sıkılastı kuculdu sımdı 80 kılo ama gorsen 70 kılo gıbı duruyor 8 ayda verdı ben yurt dısında kaldıgım ıcın benım bıraz uzadı ama ac kalmadıgım ıcın emın adımlarla yuruyorum hedefıme 98 den 74 ındım 63 son snır vucut sıkılastıgı ıcın 63 55 gıbı duruyor karboksıpunkturu arastır ınsaallah sana yardımı olur
 
yok tatlım daha azdır yarım ekmekten...ne olsun 2 tane sınava girdim ya bunalttı :S yarın yine var sen naptın

bende evdeydim dershane yok pazartesi sosyoloji çözdüm :)) üstünede 2 kurabiye yedim .:)
ayy nasılsa diyete başlayacağım diye hominigırtlak yiyorum durduramıyorum kendimi dışarı çıkmadım çıksam daha az yiyorum insan evde sıkıldıkça yiyesi geliyo.

bide dolabımı düzeltirken mayomu giydim kesinlikle değiştirmem lazım haşama alayım ya anca onlar saklar çok selilütim var
 
Son düzenleme:

hayr istanbulda yaşamıyorum ama ne bilim nasıl öyle olur o yaa..herşeyi yiyerek anlamadım biraz daha açıklayabilir misin?
 

benimde mayo almam lazım yaa etekli mayo tabi bedenime göre bulabilirsem
 
benimde mayo almam lazım yaa etekli mayo tabi bedenime göre bulabilirsem

netten almıştım bende tatlım mayox çok kaliteli ürünleri bide ucuz bi bak tatlım.Dışarıdan hiç bakmadım direk oradan aldım
 
Son düzenleme:
hayr istanbulda yaşamıyorum ama ne bilim nasıl öyle olur o yaa..herşeyi yiyerek anlamadım biraz daha açıklayabilir misin?
canım dıet yok en basta bu bende ınanmamıstım ama oluyor 24 kılo verdım 3 ana ogun var ara ogun yok ogunlerde doyana kadar yıyebılıyorsun makarna pırınc bulgur ekemek yok tatlılar dahıl zaten yemek ıstemıyorsun spor yok sadece hareket aldıgın bol kalorı senın depo yagların yakıyor doktorun su an 5500 hastası var en ıyısı bır makale ver onu yazayım daha detaylı anlatıyor yanı aclık yok
 
netten almıştım bende tatlım mayox çok kaliteli ürünleri bide ucuz bi bak tatlım.Dışarıdan hiç bakmadım direk oradan aldım

Canım Ankara veya İstanbulda oturuosan Evans'a bakmanı önerebilirim mayo için hatta herşey için
Şimdi ben pc den kalkıyorum Küçük Sırlar var onu izlicem. Seslenir seslenir bulamazsanız merak etmeyin yollara düşmeyin
 

şok oldum ya ne bilim kilo almaz mı insan o şekilde kim bu doktor nasıl bişeymiş merak ettim ?
 
16-03-2009 03:40 Konu Sahibi : cimcime81 #1 cimcime81
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

(((

Giriş tarihi:Oct 2008
Mesajlar:2,645
Yemek Tarifi:4 Karboksipunktur ile kilolara veda..
KARBOKSİPUNKTUR İLE ZAYIFLAMA



Haftada 1 defa 2 dakikanızı ayırmanız yeterli, diyet ve ağır spor yapmanıza gerek yok. Bazı durumlarda tek seans uygulanması ve sonrasında ayda 1 defa uygulamaya devam etmek bile sizi zayıflatabiliyor. Diğer tüm zayıflama tedavilerinde depo yağların yanması esas alınırken, karboksipunctur da vücuda depo yağları at komutu verdiğimiz için yağlar yanmadan atılıyor. Böylece sizin yağ yakmak için diyet yapıp düşük kalori almanıza ve ayrıca spor yapıp fazladan enerji harcamanıza gerek yok. Üstelik günlük enerji ihtiyacınızın tamamını karşılayacağınız için dilediğiniz yemeği yemeniz de serbest.

Dilediğinizi yemek serbest deyince örnek verelim. Kurufasulyede, iskender dönerde, hamburger de, kıymalı makarna da,zeytinyağlı yaprak sarma da,pastırma da,taze fasulye de, lahmacun da, karışık pizza da, sucuklu yumurta da, balık ızgara da, hamsi tava da, ızgara köfte de, kısaca tüm yemekler enerjidir. Hal böyle olunca bunların hiçbirini yasaklamak söz konusu olmamalı.

Spor dediğimizde de, sporu kalbimiz için yapmalıyız. Nasıl ameliyat hemen sonrası hastamızı yatağından kaldırıp beş kere koridorda yürütüyorsak biz de televizyon karşısından kalkıp evin içinde 5 -6 kere, en az 2 dakika dolaşmalıyız, fakat yağlarımızı yakacağız diye günde bir defa 2 saat koşuşturup durmanın hiçbir anlamı yok…

Mutlaka güzel bir kahvaltı yapmalıyız ama sakın bir kibrit kutusu kadar peynirle değil. Dilediğimiz çeşit, kaşar olabilir beyaz peynir olabilir, yağlı yağsız farketmez damak tadımız hangisine uygunsa, yanında zeytini, arzu edersek yumurtası da olmalı. Asla midemizi salatalıkla doldurmamalıyız. Yağlı yemenin aslında yağlanma ile hiçbir alakası yoktur. Düşünün kuzular ömürleri boyunca ot yerler ama kocaman kuyruk yağları vardır. Önemli olan vücudun hangi mantıkla çalıştığıdır. Hayat boyu marul da yeseniz eğer vücudunuz yağlanmak isterse yağlanırsınız…! Zeytinyağdan korkmayın barsaklarımızın ona da ihtiyacı vardır.

Güzel bir kahvaltı yaptıysak en az 3-4 saat acıkmamalıyız. Hemen acıkıyorsak mutlaka midemizde gastrit veya ülser başlamıştır. O zaman mutlaka bir doktora kontrola gitmemiz ve tedavi olmamız gerekir. Sık sık yiyerek ülseri tedavi edemezsiniz, sadece şişmanlarsınız…Kahvaltıdan 3-4 saat sonra mutlaka öğlen yemeği yemeniz lazım. Karboksipunctur uygulaması sırasında iştahımız kapanmaz ama midemiz küçüldüğü için daha çabuk doyarız bu nedenle mutlaka ana yemekten başlamalıyız. Salatayla midemizi doldurmak ve az yemek yemek yerine, kaliteli beslenmeliyiz. Bir kedinin önüne iskender döner koysanız neresinden yemeye başlar ? Şüphesiz ki etlerinden, o zaman biz de önce etlerini sonra yoğurdunu, en son midemizde yer kaldıysa pidelerini yemeliyiz.

Öğle yemeğinden yaklaşık 3 saat sonra yani saat 16:00 – 17:00 civarı bir ara öğün almalıyız. Hala aktif olan vücudumuz enerji istiyordur ve acıkıyordur. Aynı bebek besler gibi düşünelim. Ağlayan ve acıkmiş bir bebeğe , evladım dur nasıl olsa akşam yiyeceksin demeyip hemen mama veriyorsak, kendimize de aynısını yapalım ve ara öğün olarak meyve ve yoğurt yiyelim.

Akşam yemeklerini hafif sebze yemeklerinden seçmeye özen gösterelim. Midemiz bütün gün bizim için çalıştı onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Bir önerimiz de geceleri salata ve katı meyve yememeye özen göstermeliyiz. Siz mide olsaydınız öğütmek için katı salatalık, sert elma , ayva mı tercih ederdiniz, yoksa yumuşacık iyi pişmiş bir taze fasulyeyi mi?

Kulaktan yapılan karboksiterapi, o bölgedeki akapunktur noktalarının dolaşımını tetikleyerek, bozulan koordinasyonu düzenler, aynı zamanda İştah ve doyma merkezi de düzenlenir ve metabolizma hızlanır. Dolayısıyla kişi çok az bir hareket bile yapsa çok fazla enerji harcar bu harcanan enerji ile birlikte hızla yağlarında erime oluşur ve bu yağlar enerjiye dönüşerek harcanır.Hastanın çok aşırı diyet yapmasına ve ağır spor yapmasına gerek kalmaz. Tek dikkat etmesi gereken bu tedavi süresince düzenli 6-8 öğün yemek yiyerek hiç açlık hissetmemesi diyebiliriz. Bir de günlük yaşamında yaptığı hareketleri biraz arttırması gereklidir. Masadan kalkıp mutfağa kadar yürüdüğünde bile normalde harcadığı enerjinin 3 katını harcayacağı için hareketlerinde çok az bir artış yapması yeterli olacaktır.
Daha kolay uygulanabilmesi için örnek bir diyet listesi de veriyoruz. Burada amaç belirli ve özel bir diyet uygulayıp sizi bıktırmak değil sadece yemek düzeninizi ayarlamaktır.
Alkol ve aşırı karbonhidrat tüketimi yıkılan yağların enerji olarak kullanılıp vücuttan atılmasını engellediği için, tedavi süresince bunlardan uzak durmamız gerekir. Yapılan karboksipunktur yaklaşık 72 saat etkisini sürdürdüğü için haftada 2 kez uygulamak gerekir. Her uygulama öncesi vücut kilo ve yağ ölçümü yapılarak tedavinin gidişi gözlenir. Her ölçümde kilo kaybı veya yağ kaybı olması gerekir. Eğer bu olmuyorsa işlemde bir problem var demektir. Tedavinin tam ve sağlıklı yürümesi için her uygulama öncesi Dr. Fevzi Özgönül tarafından kontrol ve değerlendirme yapılmaktadır ve uygulamalar kendisi tarafından yapılmaktadır.


alıntıdır...
 

iyi seyirler. Ben samsundayım tek bulabiliceğim mağazalar giyim açısından defacto ve lcw onlarında modelleri iyice birbirine benzemeye başladı sıkıldım onlardanda.İstanbulla gideceğz haftaya orada alacağım birşey bulabilirsem artık
 
benim msj sayım 100 e ulaşmadığı için özel mesaj atamıyorum bu yüzden denizaslım a bişi sormak için burdan yazıorum ilk sayflarda bahsettiğinz zayıflama ürünü hakkında biraz bilgi verebilirmisinz?
 

çok pahalıdır büyük ihtimalle :S peki kilolar geri alınıyor mu ki..
 

Cla ile ilgili sanırım o ürün bölgesel yağlanma için vienna spor yaparsan daha da etkili oluyor Ve en önemlisi doğal bir besin takviyesi olması
(Biraz önce farklı bir ürün zannedip onu yazdım düzeltiyorum şimdi)
 
Son düzenleme:

ne ürünü o? hap gibi bişey mi :44:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…