Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

ya offf tartıldım hala 124 teyim hiç hareket yok (( ya off artı çok açım sabah okadarda yedim oysaki neden motive olamıyorum kızlar yardım edin

ya offf tartıldım hala 124 teyim hiç hareket yok (( ya off artı çok açım sabah okadarda yedim oysaki neden motive olamıyorum kızlar yardım edin

eğer sabah kahvaltısını iyi yaptıysan ve hala açsan
gerçek açlık değil bu duygusal açlık
yemek yeme ihtiyaçı değil alışkanlığı
kalk bence hafif atıştırmalıklardan ye kuru incir kayısı yada ne bileyim elma ama canını sıkma
sıkarsan daha çok yeme ihtiyacı hissedersin
yanlız değilsin bir çok insan senin gibi
kolay değil bu iş ama başarılabilir bir yol :13:

yeşil çay içiyormusun

evet yaptım şimdi bitki çayını içince o açlık hali gitti :S akşam sınavım 6.30da okula 2de gtmem lazım..saat 13.00-13.30 arası yemek yicem akşama kadar beni ne tutar ki :S

hiii özür dilerim nasıl seni unuturum..:26:

Unutma lütfen,ben senden cesaret aldım geldim buraya..

Hiç bir şey imkansız değildir, sadece bazı şeyler zaman alır..
Desem :)
Diyetisyenim söylemişti, hayat felsefem bu şimdilerde :)

Bugün çok midem ağrıyor.. Neden olduğunu da anlamadım. Değişik bişey de yemedim, kola da içmiyorum günlerdir.Enteresan yani :44:

Bişey sorucam
Yeşilçayı demleyip mi içiyorsunuz, yoksa benim gibi sallama poşet çaylardan mı içiyorsunuz?
Farkeder mi hangisinden olduğu acaba?

Bu arada dün yeni bişey öğrendim.
1 dilim ekmek = 1 avuç leblebi imiş.
Sarı ya da beyaz leblebi olması farketmiyormuş. Dün doktora,arada çok atıştırma ihtiyacı duyuyorum dedim. O da günlük 5 dilim ekmek hakkının 1 tanesinden feragat edip bir avuç leblebi yiyebilirsin dedi.
Kepek ekmeği yerine leblebi beni daha mutlu ettiği için onu tercih ettim :))

Bu arada benim diyetimde günlük 25 gr çikolata da olacak. Ama ilk 10 gün geçince. Şimdi hayal kuruyorum resmen 10 gün bir bitsin diye. Bugün 8.gün daha.
Resmen çikolata aşerir oldum :26:

ya bende çikolatasızlıtan ölcem düşünmemeye çalışıyorum

Bişey sorucam
Yeşilçayı demleyip mi içiyorsunuz, yoksa benim gibi sallama poşet çaylardan mı içiyorsunuz?
Farkeder mi hangisinden olduğu acaba?

Canım ben poşet olarak içiyorum. Sadesi çok kötü geliyor. Elmalısını içiyorum bardağın içinede 2 tane karanfil atıyorum. Çok güzel oluyor. Çilekliside varmış yeşil çayın. Onuda deniycem

ya bende çikolatasızlıtan ölcem düşünmemeye çalışıyorum

Düşünmeyelim. Kimse ölmemiş çikolata yemedi diye di mi :2:

Hımm bende deneyeyim madem. Sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…