Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

bilmem ki :)
benmki endüstri müh
Yok ben bilgisayar mühendisiyim. ama sonuçta bir mühendis ön takısı var yani ikisinde de
Bu arada konu baltalamak diye buna denir msn döndürdük topiği :))))
Affet beni tanyeli

Son düzenleme:
siz yazışın ya benim sayfa açıkta ben finans sınavım var ona bakıodum

dimi dimi aynı kapıya çıkıyor
bir de şu zayıflama işini halledebilsek :)
Ben 48 kiloyum vienna topiğe tanyeliye destek olmak için geliyorum.Cla'yıda kan şekerimi düzenlesin diye alıyorum ama 4 kilo verdim 52'dim.Güzel bir takviye

aynı gibiyiz benm de 167
ya ben 55 olsam öpüp başıma koyucam sen 48 im diorsun :S öliyim ben o zaman.. :2:
Dur yaw ölme benim kemiklerim çok ince ırsi o yüzden hiçbir zaman öyle tahta gibi olmuyorum ben 48 kiloyum şu an ama öyle tahta gibi değilim.Bende 4 yıl önce 8 kilo aldım stresten sporla 1.5 ayda verdim ama günde 5 litre su içiyordum 2 saat spor öyle verdim yani o psikolojiyi bilirim
Herkesin vücut yapısı farklı kendini sakın şartlandırma kimseyide dinleme

kimseyi dinlemiyorum ama kendimi şartlandırdım sanırım çnkü önümde uzun bir yol var
vermem gereken 10-15 kilo kadar :2:

kimseyi dinlemiyorum ama kendimi şartlandırdım sanırım çnkü önümde uzun bir yol var
vermem gereken 10-15 kilo kadar :2:
Emin ol verilmeyecek bir kilo değil kendini sıkma yaza kadar 5-6 kilo bile versen en az 1 beden farkeder moralin de düzelir daha rahat verirsin benim en büyük tavsiyem kalp ya da benzeri bir problemin yoksa spor yapmak spor vücudu sıkılaştırır ,toplar sarkmadan zayıflarsın.Ebru şallının plates dersleri var onlarıda yapabilirsin.İnt.de videoları var

bakalım burada fitness yerleri araştırıorm olmadı mecbur yazılıcam birine
zaten burası çok küçük bir şehir her yere yürüyorum ama yeterli olmuyor sanırım ki hiç kilo veremedim

iyi gecelr kızlar yarın finans sınavım var :) öptm hepinizi bana başarılar dileyn

Canım listen çok güzelmiş. Ama gece yatmadan önce için yazanlar sanki fazlaymış gibi geldi. Gerçi doktor vermiş herhalde bu listeyi. O daha iyi bilir

Evet doktor verdi. Yatmadan bir saat önce yiyorum 3 bisküvi ve 1 meyva.

çok sevindim güzel haberlerinize darısı başıma

Amin amin :))

Çok güzel, çok başarılı buldum bugün seni :)

Vayy bee..
Bende bir araştırmak istiyorum, çok merak ettim

inşallah aswang,elfcn,singlife ve ben zayıflayacağız birbirimize hep destek olacağız

Ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…