Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar bugün saat 2 de kalktım aswang la muhabbette sabahladık yine
Sabah
2 dilim ekmek
6 zeytin
salata
2 tatlı kaşığı bal

Ara
eti form mısır patlağı 2 tane

akşam
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
cacık

ara
bi küçük çikolata

Pazartesi tartılma günümüz Çok moralim bozuk 1 hafta boyunca öğlenleri akşamları ekmek yemedim pilav makarna zaten yok. Geçen haftaki kilomdan 1 kg fazla gösterio. Annemde benimle aynı şekilde diyet yapıyor. Onuda 3 kg fazla gösteriyor. Anlamadım nasıl iş. Tartımızmı bozuktur nedir. Çok moralim bozuldu ya. Dokunsalar ağlıycam

Son düzenleme:
Canım üzülme tartının bozuk olma ihtimali çok yüksek ayrıca bazı dönemlerde vücuttaki ödem miktarı artabiliyor
ve son olarak diyelimki diyeti bıraktın kilo vermiyorum deyip bırakıncada kilo vermeyeceğine göre kilo vermeyi düşünmeden diyete devam et

Bırakmak yok tabiki. Bırakırsam almaya devam edicem. Ama 1 haftadır öğlen akşam ekmeğini kestim 2 aydır sadece 2 kere makarna yedim. Sebze ağırlıklı yiyorum. Ara öğünlerimide yiyorum. Şimdi böyle görünce çok moralim bozuldu

bende annemle diyet yapınca öyle oluyodu annem bi günde hemen 400-500 gr verir bnde tık yok hafta başı olur yine aynı ama ay sonunda bn daha fazla veriyordum sanırım biz genç olduğumuzdan önce yağlar parçalanıyor.

canım benim,öncelikle bizimle paylaşma cesaretini sergilediğin için çook teşekkür ederim,nladığım kadarıyla özgüveni gayet sağlam bi insansın hiç çekinmeden paylaştığın için,bence doktorunun dediğinini dışına çıkma ve elinden geldiğince yürüyüş yap,zaten cesaretin ve özgüvenin de her zaman yanında olcaktır,unutma taşı delen damlaların şiddeti değil,sürekliliğidir...

bütün muhabbetten uzak kaldım ya günlerdir yazamıyorum size.cok özledim buraları.ama size iyi haberlerle geldim. ben tam bi kilo vermişim kızlar. cok mutluyum.tanyeli de biraz düzensizlik bi yılmışlık gördüm sanki ve coooooooooooooooooooook üzüldüm.ben senden ilham alırken sen kendini umutsuzluga kaptırıyorsun hiç yakıştıramadım söyliyim hayatımın bi parçası kola ve cikolata yemeyeli uzun zaman oldu tek sorun o gibi simdilik..bide adet dönemim yaklasıyor kızlar.nasıl atlatcam o dönemi bilmiyorum.ben adet oldugumdan acayip yemek yerim cikolata yerim.netcem bilmiyom gariiama olsun moralim süper umudumda azmimde tam gaz gidiyor .tanyelidedende bunları bekliyorum duyrulur burdan.öpüyorum şimcilik inşşş en kısa zamanda yine görüşcez(iiiiinşşşşşşallah)

arkadaşım üzülme ben de kiloluydum

tanyeli yaptığın diyete göre azimle devam edersen yakında karşılığını alırsın
vücut önce direniyor
o direnci kırman lazım
ben 2 ay filan sabit kilomda kalmıştım sanırım vazgeçmedim azmettim
şimdi 50 kiloyum..

sabah

1 dilim ekmek ile
yağ ilave edilmemiş teflon tavada 4 de biir sucuk pişirilmiş
şekersiz çay
domates salatalık olabilir
sucuk yemeyeceksen
ekmek yemeden
1-2 minik poğaça en fazla bir el büyüklüğünde olabilir poğaça miktarı

12 de şekersiz capiçino
1 kiprit kutusu çukulata

ikindi
fasülye az su ile pişirilmiş
yada ıspanak
salata
ekmek yok

akşam
1 parça yağsız teflon tavada yada çok az zeytinyağı ilave edilebilir
et
havuç turp kıvırcık salatası yarım limon sıkılmış çok az zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş

sonra şekersiz çay
yada şekersiz cola yada limonata
meyve 1 adet

Günaydın bayanlar
Uzun süreden sonra nihayet erken kalkmayı başardım
Dünkü menümü yazıyım

Sabah

3 dilim kepek ekmeği
biraz kşar biraz beyaz peynir
4 zeytin
1 yumurta
domates
salatalık
biber
marul
çay

Ara

Yok

Öğlen

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon fırında tavuk

Ara

yok

Akşam
1 porsiyondan birazcıcık fazla tavuk köftesi
1 kaşık pırasa
4 tane fırında mantar ( içine krem peynir sürülmüş fırında yağsız olarak pişirilmiş)
1 dilim kepek ekmeği
salata

Ara
4 kaşık yoğurdun içine 1 tane rendelenmiş elma+tarçın+ceviz

Yatmadan önce çok acıkmıştım yarım bardak süt içtim

Bugünün menüsü akşama

kızlar antepe gidiyorum diyetimin bozulmaması için üstün çaba sarfetmem lazım yardım ediiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…