Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

kızlar bıraktınız mı beni 6 gün tatile çıktım kimse bişe yazmamış

hayır...diyeti bozdum olur olmaz saatlerde yemek yedm..içki içtim tamamen bozuldu bunun sonucu olarak kalp çarpıntıları peş peşe geldi..yol yürüyemiodum falan kötydm işte... almışımdır kesn..tartılmadım korkumdan..kimsede yok burada burdakiler destekçm diodum bi tek yanımda aswang vardı sağolsun..sürekli mesajla yokladı kızdı yeri gelince diyete daha başlayamadım sadece daha az yiyorum.. öyle..

eee napalım tekrar sıkı tutarsın sende. üzülme.sadece azimsiz davranıyorsun buna üzülüyorum..iradee diyorum lütfen.gelinliğini düşün her elin yemege gttiğinde biz gelelim aklına..bence yarın hemen bi tarih at bi yere ve basla diyete.ama bu sefer bırakma lütfen

cok yanlış yapıyorsun bence..kendini hazırlamalısın önce.ve ondan sonra basla.öyle bi başla ki bırakma! ben kilo verdim.ve güzel olan bunu cevremdekiler farketmeye basladı.ben senden güç alarak basladım bu yola..umarım sende bi gün azimle devam edersin

Her şeyden elini eteğini çekip kaderini kabullenmek hep kolay gelir bize...Ama yeter dediğimiz anda da kimse tutamaz bizi aslında..Eğer senin kilonda olup da azimle veren insanlar olmasaydı inan sana azmet demezdim ama senin kendine inanman için benim laflarımdan fazlası gerekir..Bir inansan bir yeter artık desen her şey bambaşka olacak ama o yol ayrımında hep kısa olana gidiyor gözümüz..Çünkü hepimiz insanız..Ben 3 sene sonra hazır oldum ve şimdi kaybettiklerime ağlıyorum şimdi...
Sen ağlama diye bir şeyler demek istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum....

Kafam okadar karışıkki..Ya inanıyorum birgün tamam diyorum işte vereceğim hazırım ama bi şey oluyo ve ben irademi kontrol edemiyorum hadi içelim yiyelim birgünden birşey olmaz moduna giriyorum hemen ne yapacağımı bilmiyorum..psikolojik destek almakta istedm zamanında hiçbir işe yaramadı sen yeterince istekli değilsin deyip yolladılar beni..

aaa tanyeli pes etmek yok, belki bir aydan fazla oldu dikkat edeli, sadece 6 gün yedin diye hiç diyet birakilirmi? hayir, biraktigin yerden devam edeceksin, bak hepimiz sana destek için burdayiz, bizim hatrimiz için devam et, bugüne kadar zafer hep kilolarinin oldu, bugünden itibaren zafer senin eline geçsin, pes etmek yok yilmaz yok! ya kilo vereceksin ya vereceksin, ba$ka bir yolu yok! hadi göreyim seni, gerçekten eski halim yeni halim diye ekledigin fotograflari sabirsizlikla bekliyorum, lütfen bizleri fazla bekletme......

siz olmasanız naparım bilmiyorum..yarındna itibaren eski düzene dönemeye çabalayacağım :S

Hoşgeldin canım. aaaa nasıl bırakıyorsun bnede başladım bırakamazsın herşeyden yiyorum ama en fazla 2.5saat aç kalıyorum.Birde Altın çileğe başladım pek yararıyo yok sanki :26::26:

canım altın çilek meyvesi yiyosan sadece lifli olması iyiymiş ama zaıflatmıyomuş..haplarıda zaten kullanmıyoruz hiçbirimiz..onun yerine bitki çaylarını içiyoruz istersen sende bize katılabilirsin :)

canım altın çilek meyvesi yiyosan sadece lifli olması iyiymiş ama zaıflatmıyomuş..haplarıda zaten kullanmıyoruz hiçbirimiz..onun yerine bitki çaylarını içiyoruz istersen sende bize katılabilirsin :)

çayını içiyorum canım iyi dediler tuvalete çıkartıyor iyi o yönden

bi su bardağı bi tatlı kaşığı yağlı makarna 1tane simite eş değermiş ama ketçap mayonez vs. olmadan doktorumda demişlerdi.

bugün çok mutsuzum..nişanlımla çok büyük tartıştık sonra konuştuk ama sorunumuz askıda kaldı bende naptım eşek kafalı olduum için gittim mega cheese burger elma dilim artı cola burger kingde tıka basa yedim..okadar kızıyorumki kendime sonrada kelp sıkışması nefes darlığı yaşadım başım filan döndü birden tıkınca ilk kez böle bi sağlık sorunu yaşadım..çok mutsuzum antepten beridir motive olamıyorum nolur yardım edin bişeyler yazın sizden başka bu sorunu paylaşamıyorum kimseyle

Tanyeli şimdi yazacaklarım için bana kızma tamam mı..Bil ki ben de senin yaşadıklarını yaşayan biriyim..

Şu an önünde iki yol var..Ya iradeni kullanıp ben artık bu halimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum diyeceksin..
Ya da bu güne kadar yaptığın gibi iradesizliğine yenilip ben beceremem deyip herşeyi boşvereceksin..
Peki sen hangisini kendine yakıştırıyorsun?
Bu güne kadar hayatta yaşadıklarını, başarılarını, üstesinden geldiğin zorlukları düşün...Sence hepsi kilolarını vermekten daha mı kolaydı?
Eğer daha kolaysa düşün ki hayatındaki en büyük başarıya imza atacaksın bunu başarırsan ..Eğer değilse bunca zorluğu aşmış biri bunu mu aşamıyor?

Biraz önce helva ve çikolataya yedim çünkü 3 aydır diyetteyim ve çok sıkıldım.Arada olur böyle ama sen daha yolun başındasın İnsan dağıldığı gibi toparlanmayı da bilmeli..Bu uzun bir maraton ve her günün güzel geçmeyebilir çok doğal.Baştan bu kadar sıkılman seni o geri çevirenlerin dediği gibi yeterince istekli olmadığını gösteriyor

O yüzden önce kendine bunu sor..Kendimi mutlu bir insan yapmaya yetecek cesaretim var mı?Yoksa hep böyle kendinden hoşnutsuz, güvensiz biri olarak mı kalacağım??

Ve bu kararın kendine saygın için nihai olsun....

Konunun tamamını okumadım ama gördüüm kadarıyla zayıflamak için yeterli iradeyi göstermiyorsun.. Bugün yediğin mega cheese burger felan kilo sorunu olmayanlar okadar yemiyor Başaramayacağın birşey değil bence istedikten sonra herşey olur..Böyle devam ederse Sağlığında bozulur ki etkisini göstermeye başlamış.. Gelinlikte kilolumu görünmek istersin zarif mi? Ne istediğine karar ver...

Son düzenleme:
Hadi Tanyeli kuzum, güzel haberler ver bize.
De ki mesela;
Bu gece çok düşündüm ve kesin karar verdim. Ne olursa olsun ben vereceğim bu kiloları, diyetime devam edeceğim !

Hadi bak bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…