Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

nasıl kestirdin kuzum
kısa mı

evet kısa oldu omuz başlarında arkası kısa öne doğru uzayan model var ya onun gibi. saçlarım taa belimdeydi. herkes çok beğendi ama kısacık oldu ne zamana uzayacak inş. bu ara nişan düğün falan olmaz birşey olmaz yoksa bu saçla :)

aslında model çok moda bu ara beğenenler oluyo hep..belki alışmadığındandır kötü gelmiştr sana bende çikolata kahve yapıcam saçımı

Güzel bir model bu ya. Belindeyken birden kısaltınca garipsemişsindir. Bende kestirmek istiyorum bu aralar ama kıyamıyorumbir türlü. Benimkilerde belimde:44:

aslında model çok moda bu ara beğenenler oluyo hep..belki alışmadığındandır kötü gelmiştr sana bende çikolata kahve yapıcam saçımı

bayılıyorum o renge ama bana olmuyo benimki şuan koyu fındık kabuğu git gite açılıyo en sonunda civciv sarısı gibi olacam heralde :))

Güzel bir model bu ya. Belindeyken birden kısaltınca garipsemişsindir. Bende kestirmek istiyorum bu aralar ama kıyamıyorumbir türlü. Benimkilerde belimde:44:

kestir kestir ama gerçekten başım hafifledi sanki ama sende kestir :)) herkes saçını kestirsin

kestir kestir ama gerçekten başım hafifledi sanki ama sende kestir :)) herkes saçını kestirsin

Şöle omuzlarıma kadar kestiriyim diye düşünüyorum.Sonra içimdeki ses "şşş kızım kendine gel" diye bağırıyor ve kendime geliyorum

Son düzenleme:
Şöle omuzlarıma kadar kestiriyim diye düşünüyorum.Sonra içimdeki ses "şşş kızım kendine gel diye bağırıyor" ve kendime geliyorum

gelme gelme kendine gelmde bende guya kırıkları aldıracaktım sayın kuaför ve Arkadaşmın gazıyla çıktığımda fark ettim bu kadar kısa kestirdiğimi nasıl gaz aldıysan dizel gibi gittim

resminde çok tatlısın gerçekten. Sana obezlik sorunu çeken bir annenin toplu kızı olarak deneyimlerimi aktarabilirim:)

Şimdiye kadar annemin denediği tüm yöntemleri (sinameki, akupunktur, diyetisyen, ot, çöp, az ye...)
birleştirdiğimizde ve sonuçlarını gözlemlediğimizde en mantıklı olanın: sağlıklı bir diyet programı+akupunktur olduğunu söyleyebilirim.

Çünkü, akupunktur uzmanlarının yazdığı ölümüne diyetler sonrasında aşırı kilo almaya yol açabiliyor. E diyetisyenlerin yazdığı sağlıklı diyetleri uygularken de baş ağrısı, el titremesi, dikkat kaybı gibi sorunlar oluşuyor ki sen öğrenci olduğunu yazmışsın(bende öğrenciyim) ders çalışırken aklında yemek olması çok kötü bir durum.

Annemde sadece akupunktur kullandığı dönemelerde çok kilo verdi. üstelik söylediği kadarıyla yorgunluk açlık filan hissetmiyordu. Ama işin garip tarafı yüzü hiç öyle söylemiyordu, göz altları çökmüştü, çok yorgun ve halsiz görünüyordu tamam davranışlarında bir değişiklik yoktu ama kilo vermek sağlıklı olmak ve sağlıklı görünmek için yapılır değil mi? Annem hiç de sağlıklı görünmüyordu. Diyetisyene gittiği dönemde gayet sağlıklı görünüyordu, neşeliydi ama o programı uygulamakta güçlük çekiyordu. bu yüzden iki yöntemin pozitif yönlerini birleştirmek bence en iyisi.

Şİmdi bende akupunktura başladım, hakikaten aklıma açlığım gelmiyor, ellerim titremiyor, halsizlik hissetmiyorum. ama doktorun verdiği ölümüne programı biraz yumuşatarak uygulamaya karar verdim, hızlı değil sağlıklı ve geri dönmesiz kilo vermek istiyorum.

Senin durumunda en önemlisi hiçbir sağlık sorununun olmaması, bu çok güzel bir durum. Annemin kilo vermesi sağlığı için gerekli çünkü yüksek tansiyon, eklemlerde lif kopması vs. gibi bir sürü tombişliğinden kaynaklanan rahatsızlığı var.

Kilo verebileceğine inanıyorum, lütfen kendi kendini strese sokma, kim nederse desin sen sağlıklı olmak için kilo vermelisin ve verebilirsin,annemin dönem dönem 20-25 kiloya kadar verdiğini biliyorum, (110 kilodan) fakat genellikle yaşam şeklini değiştirmediğinden tekrar aldı. Sen beslenmenide düzenlersen almadan verebilirsin :81:

Ooooo süper haber Tanyeli, çok sevindim :))
Daha da iyi olacak inanıyorum ben !

Benim saçlarım bu bahsettiğiniz modelde ve çikolata kahve renginde
Bu modeli uzun süredir kullanıyorum ve hem çok rahat ettim hemde kendime çok yakıştırıyorum. Senelerce saçlarım kırmızıydı, kırmızıdan çikolata kahveye geçme aşamasında saçlarım renk katologu gibi olmuştu Ama şimdi güzel oldu, tam çikolata kahve.

Kırmızı rengi (yani kızıl kırmızı) çok beğeniyorum ve onu da kendime çok yakıştırıyordum ama kullanması öyle zor ki. Kendi saç rengim zaten koyu olduğu için mutlaka 2 haftada bir boyatmam gerekiyordu çünkü diplerden siyahlar çıkınca,öyle iddialı bir rengin dibinde çok çirkin duruyorlardı.
Neyse kurtuldum kızıldan, şimdi daha rahatım :)

3 yıl kadar önce kısa bir süre akupunktur denemiştim. Ama akupunktur iğneleri bende alerji yaptı, bırakmak zorunda kaldım..
Ensem, saçlarımın dipleri, kulaklarım falan kıpkırmızı oldu, tüm derilerde minik minik sivilce gibi şeyler çıkmıştı.
Ben akupunkturun gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Akupunktur+diyet çok daha fazla işe yarar eminim.
Ama kulaktaki iğneler baya dikkat çekiyor söliyim :))

ya ben akupunkturu araştırdım uygulayan arkadaşlarımıda gördüm bence insan elleri resede kendini az yemeye alıştırınca bi süre sonra istesede tıkanıyor yemek yerken..akupunktur yaptıran ne kadar tanıdık varsa hepsi çok kilo verip sonra bırakınca fazlasıyla aldı...ben yüzümdeki güzelliği kaybetmek istemiyorum artı s beden olmak gibi derdimde yok boyum uzun 75 olsam dünyalar benim olur..diyetle sporla verdim bi dönem her gören yarın gitmiş diyordu..sonra yesemde tıkandığımı gördüm ama pisboğaz olunca çatlasamda zevk için sevdiğim için yiyordum sürekli bu yüzden hepsini geri aldım sonrada dikkat ertmedim saldım kendimi..herşeyin başı yemek düzenini eğiştirmek ve spor akupunktur grçekten çok sağlıklı değil insanın sinir dengeleriyle oynanıyor..artı benim düğünüme 2 yıl var akupunktura ayıracak parada önemli az bişey değil o tedavi yöntemi..en güzeli yavaş yavaş beslenme düzenini oturtarak sporla kilo vermek ve bol su tabiki..açlık hissedeyim sorun değil..öğrenci olmam zorlaştırıyor bazen her yemeği seçmem herşeyi beğenmemem ama hiç sorun değil zamanında alıştırdım kendimi yine alıştıracağıma inanıyorum..tşk ederim herkese iyi dilekleri için

Nasıl gidiyor gülüm?
Kilo vereebildin mi?

Kızlar sınavım vardı bugün moralim çok bozuk.. :S
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Domates

Ara öğün
1 form çikolata

Öğlen
1 karışık tost
1 meyve suyu

Akşam
1 kase çorba
4 ince dilim küçük börek

akşam biraz kaçtı gibi geldi ama napim öle oldu bugün :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…