- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
olur inşallah tatlım allah gönlüne göre versin
nasıl kestirdin kuzum
kısa mı
evet kısa oldu omuz başlarında arkası kısa öne doğru uzayan model var ya onun gibi. saçlarım taa belimdeydi. herkes çok beğendi ama kısacık oldu ne zamana uzayacakinş. bu ara nişan düğün falan olmaz birşey olmaz yoksa bu saçla :)
evet kısa oldu omuz başlarında arkası kısa öne doğru uzayan model var ya onun gibi. saçlarım taa belimdeydi. herkes çok beğendi ama kısacık oldu ne zamana uzayacakinş. bu ara nişan düğün falan olmaz birşey olmaz yoksa bu saçla :)
aslında model çok moda bu ara beğenenler oluyo hep..belki alışmadığındandır kötü gelmiştr sana bende çikolata kahve yapıcam saçımı
Güzel bir model bu ya. Belindeyken birden kısaltınca garipsemişsindir. Bende kestirmek istiyorum bu aralar ama kıyamıyorumbir türlü. Benimkilerde belimde:44:
bayılıyorum o renge ama bana olmuyo benimki şuan koyu fındık kabuğu git gite açılıyo en sonunda civciv sarısı gibi olacam heralde :))
benim simsiyah tutar bana heralde çikolata kahve yaz için iyi oluo
yazın denize falan gidince güneşten vs. açılıyo rengi güzel oluyo.Sıcak çikolata rengide çok güzel oluyo.
yazı iple çekiom antalya da yaz denize giderm bol bol yüzerim
kestir kestirama gerçekten başım hafifledi sanki ama sende kestir :)) herkes saçını kestirsin
Şöle omuzlarıma kadar kestiriyim diye düşünüyorum.Sonra içimdeki ses "şşş kızım kendine gel diye bağırıyor" ve kendime geliyorum
yok zaten böyle kilo veririm demedim bugün böyle oldu kötü oldu anlamında dedim canım :) cezalandırma derkende bugün daha az yemeliymki dengelesin anlamında dedim :) artı size sürprizim var belimi sıkan kot pantolon oldu hemen bol olacağı günleri bekliyorummmmm
aslında model çok moda bu ara beğenenler oluyo hep..belki alışmadığındandır kötü gelmiştr sana bende çikolata kahve yapıcam saçımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?