- Konu Sahibi karbeyaz07
-
her an yazamıoruz işte..ben şimdi arkadaşımın yanına antepe gidicem yokum uzun bi süre orada napıcamki..:S yemek yemesem içki olacak içki olmasa bişey çıkacak ki öğrenci evi onlardan sağlıklı düzenli besin bekleyememde..( ya tüm motivasyonum gitti kilo veremedikçe kendimi ialçlara bırakasım geliyo..
Hellooo
Çok mutluyum !
Bu hafta 1300 gr vermişimHemde hiç egzersiz yürüyüş vs yapmadan !
Bugün 17.günüm ve toplam verdiğim 4100 gram oldu. Yaşasın
Canım ne kadar karamsarsınNeden böyle oldun ki ? Seni mutsuz eden ne, onu bir anlatsana ?
Canım tebrikler:124:
ya ben nişanlıyım ya canım çeyizdi şuydu buydu nişanlımın ailesiydi çok sorun yaşıyoruz biz şu dönemlerde..nişanlımçok iyidir çok aşığım ama ailesi gerim gerim geriyor..o yüzden sürekli dertleşmeye dışarı çıkıyoruz dışarıdada yediklerimiz malum ben zaten tvuk balık sebze yyemiorum çok üzgünüm yaa çok mutsuzum kilo falanda veremiyorum bugün antepe gidicem arkadşımn yanına onunda babası lokanta sahibi ben gelcem diye neler neler yapmışlar diyetteyim demeye utanıyorum artık insanlara napıcam bilmiyorum bu arada saçımı boyattım ben bakın..Eki Görüntüle 181875
nişanlılık dönemimizin birinci yılı bitmek üzere ve daha 2 yıl var evliliğimize..Ben herşeyin farkındayım ama mutsuzken insan diyetteym sağlıklı besleniyorum şudur budur bunları düşünemiyor haa eskisi gibi oturup koca koca tabaklarca dilimlerce fast foodtur ekmektr yemiyorum ama diyetimdeki yasaklarıda yiyorum arada...yani tamamen uymuyorum ve çoğu kez öğün atladığım oluyorya ben kimseden beni anlamasını bekleyemem..125 kilosun ve binlerce kez arkadaşlarına diyetteym demişsn ama hepsi kalmış bi yerde olmamış artık diyetteym deynce insnlar yine mi dierek gülüyorlar..iş görüşmesi olaylarının hepsinide yaşadım zaten iki dil iki üni olduğu halde sorun çıkıyor ister istemez..Ben kafaya takma yapamıyorum bu yapı meselesi o yüzden buraya gelip destek bekledim zaten insanlardan..çünkü bu yolda yalnzsın bi kere..senin gibi olmadıkça kimse seni anlamıyor...
Tanyeliii nerdessiiin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?