Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Selamlarrr
Eee hani herkes nerede?? Ne kadar az ilerlemiş sayfalar, kimse paylaşmamış bişeyler.
Bir toplantı için şehir dışındaydım cumadan beri, bu sabah geldim. Heyecanlı heyecanlı geldim ama kimseler yok üzüldüm
Tanyeli kuzum, noldu niye böyle mutsuzsun? Diyet yapma fikrini çıkaralım aklımızdan, başarı hikayesi yapmaya çalışıyoruz, başarısızlık değil !
Lütfen toparlan, lütfen hedefine odaklan. Kimse az yedi diye, ya da diyet yaptı diye ölmüyor hadiii toparla kendini !

Günlerdir otellerde sürünüyorum ama otelde,çoook zengin açık büfelerin önünde bile diyetimi bozmadım. Tavuk göğüs ızgara, biftek ızgara, haşlanmış sebze, salata, kepekli makarna vs vs gibi mis gibi alternatiflerim vardı. Hem de sağlıklı :) Onlardan yedim, kalabalık grubun arasında tek diyet yiyecekler yiyen bendim ama herkes beni tebrik etti, gurur duydum kendimle.
Korkuyordum bu seyahatte sapıtacağımdan, ama yapmadım.
Haa evet hiç egzersiz ya da yürüyüş yapamadım ama olsun diyetimi bozmadım. Yarın diyetisyen kontrolüm var. Belki egzersiz yapmadığım için kilo verememişimdir ama en azından almamışımdır da..
Diye ümid ediorum :)

ya artık kimse yazmıo :S bende motivasyonumu kaybettm eskisi gibi kendime hakim olamıyorum bigün diyetteym bigün bozuyorum artık beni kontrol edin bol bol die numaramı vercem herkese heralde (( off çok mutsuzum yaa hayatımda herşey düzgün bu ara ama bu kilo verme olayında eski hevesim kalmadı çünkü sadece 1 kilo verdm okadar günde..oysaki çok kiloluysan ve diyetn ilk günlernde kolay kolay çabuk gidio kilolar (( offf.. olmuyo

ben olabildiğince dikkat ediyorum ona ragmen zar zor bi kilo verdim.ama bugün tartıldım 500 gramını nasıl olduysa geri almışım.seni anlıyorum.insan sonuc göremeyince pes ediyo gibi oluyor.gıcık bi durum yani bende pes eder gibi oluyorum .amaa kendimizi iyi hissettrmeliyiz zayıfladıgımıza inanmalıyız.bıraksam kendime rezil rüsva olcam bırakma ,azimle devam et diye konusuyorum sürekli kendimle.ama keske her dk yazabilsek dhada faydalı olurduk.,

her an yazamıoruz işte..ben şimdi arkadaşımın yanına antepe gidicem yokum uzun bi süre orada napıcamki..:S yemek yemesem içki olacak içki olmasa bişey çıkacak ki öğrenci evi onlardan sağlıklı düzenli besin bekleyememde..( ya tüm motivasyonum gitti kilo veremedikçe kendimi ialçlara bırakasım geliyo..

Hellooo
Çok mutluyum !
Bu hafta 1300 gr vermişim Hemde hiç egzersiz yürüyüş vs yapmadan !
Bugün 17.günüm ve toplam verdiğim 4100 gram oldu. Yaşasın

Canım ne kadar karamsarsın Neden böyle oldun ki ? Seni mutsuz eden ne, onu bir anlatsana ?

Canım ne kadar karamsarsın Neden böyle oldun ki ? Seni mutsuz eden ne, onu bir anlatsana ?

ya ben nişanlıyım ya canım çeyizdi şuydu buydu nişanlımın ailesiydi çok sorun yaşıyoruz biz şu dönemlerde..nişanlım çok iyidir çok aşığım ama ailesi gerim gerim geriyor..o yüzden sürekli dertleşmeye dışarı çıkıyoruz dışarıdada yediklerimiz malum ben zaten tvuk balık sebze yyemiorum çok üzgünüm yaa çok mutsuzum kilo falanda veremiyorum bugün antepe gidicem arkadşımn yanına onunda babası lokanta sahibi ben gelcem diye neler neler yapmışlar diyetteyim demeye utanıyorum artık insanlara napıcam bilmiyorum bu arada saçımı boyattım ben bakın..

valla benim içimide kararttın tanyeli biraz irade diyorum başkada bişe demiyorum.saglıklı beslenmek istedikten sonra olur ne var bunda..bol salata ye o ara .yada yediğin yemekleri cok kacırma.biraz daha enerji sarfet olduda bitti bile..

Canım tebrikler :124:

Sağol canım :)

Tanyeli, canım.. Bunlar sorun değil aslında.
Bak ben 32 yaşımdayım. Ve inan bende bu yollardan geçtim, eşimin ailesi ile bir sürü sorun yaşadım. Ama şimdi hepsine gülüp geçiyorum. Nişanlılık dönemi hakikaten çok zor, hele bu süre uzadıkça daha çok problemler oluyor.
Ama bak ben artık ne yapıyorum biliyormusun?
Başkalarının isteklerini, beklentilerini, düşüncelerini hiç umursamıyorum. Umursayacak olsam ohoo o kadar çok şey var ki kafama takacak.
Ama şöyle düşün; hayat çok kısa ve bizim sadece bir hakkımız var. Bunu nasıl yaşayacağımız tamamen kendi elimizde.
Şu an gençsin, çok şükür ki bir sağlık problemin yok, sadece kilolusun. Ama bu şekilde bu kilolarla da yaşamak istemiyorsun.
Yapman gereken sadece biraz gayret etmek. Etraftaki insanların senin hakkında ne düşüneceklerini umursama. Sen nasıl hissediyorsan öyle yaşa. Ve emin ol beynini nasıl programlarsan o şekilde hissedeceksin. Diyetteyim demek istemiyorsan deme. Diyetine uygun beslen ama bunu sadece sen bil.
Arkadaşlarınla lokantadayken canın o gün salata istemiş olsun ya da ızgara tavuk istemiş olsun. Olmaz mı?
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Lütfen bunu unutma, bunu kendin için yapıyorsun başkaları için değil.
Ve lütfen, bunu gerçekten kendin için yap.

İlerleyen yaşlarda kilo vermen çok daha zorlaşacak. Şimdi arkadaş ortamındasın belki fazla umursamıyorsun ama illa ki okulun bitecek ve illa ki bir işe girip çalışacaksın. O zaman bunu başarman çok daha zor olacak.
İş mülakatlarında kilolarından dolayı eleneceksin.
Nişanlın şu an seni çok seviyor belki çok saygı duyuyor ama o da değişecek.
Ailesinin de etkisinde kalacak, hiç tahmin etmediğin şeyleri söyleyecek sana.Bunları kendine yaşatmaya hakkın yok.
Biraz motive olmaya çalış ve bunu sadece sen başarabilirsin.

nişanlılık dönemimizin birinci yılı bitmek üzere ve daha 2 yıl var evliliğimize..Ben herşeyin farkındayım ama mutsuzken insan diyetteym sağlıklı besleniyorum şudur budur bunları düşünemiyor haa eskisi gibi oturup koca koca tabaklarca dilimlerce fast foodtur ekmektr yemiyorum ama diyetimdeki yasaklarıda yiyorum arada...yani tamamen uymuyorum ve çoğu kez öğün atladığım oluyor ya ben kimseden beni anlamasını bekleyemem..125 kilosun ve binlerce kez arkadaşlarına diyetteym demişsn ama hepsi kalmış bi yerde olmamış artık diyetteym deynce insnlar yine mi dierek gülüyorlar..iş görüşmesi olaylarının hepsinide yaşadım zaten iki dil iki üni olduğu halde sorun çıkıyor ister istemez..Ben kafaya takma yapamıyorum bu yapı meselesi o yüzden buraya gelip destek bekledim zaten insanlardan..çünkü bu yolda yalnzsın bi kere..senin gibi olmadıkça kimse seni anlamıyor...

saçların çok güzel olmuş tatlım üzme kendini eminim herşey yoluna girer.

Ben seni anlıyorum canım. İnan bana anlıyorum. Yanlız değilsin, asla yanlız hissetme.
Senin gibi olan bir dolu insan var, mesela ben varım :)
Zaten hepimiz birbirimize destek olmak için burada değil miyiz? Lütfen kendini biraz motive et, lütfen biraz düşün. Bizler ne kadar söylesekte bir yere kadar.
Bunu ancak kendin becerebileceksin. Ve ben yapacağına inanıyorum

selamlaaaar.. suan önümde bir tabak dolusu bulgur pilavı yogurt ve tursu var.ve ben o koca tabagı nedense bitirim diye uğrasiyorum.kendimle zorum mu var ne aslında sıkılıyorum.ve sıkıldıkcada yemek yemek istiyorum.bulgur pilavına verdim kendimi.biri bana dur desin.dün aksam ve öğlen cok kasırdım.utanarak söylüyorum cips ve tatlı yedim dün.beni bu siteden afaroz edin ne güzel gidiyodum aslında hep tanyeli yüzünden o umutsuzlasınca bende saldım kendimi(hep böyle bi suclu ararım zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…