- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
tarıfın super gorunuyor bende denıyecegımm :)))))) ayrıca saglıklıı bısıyapmışsın bence :))))
bence kesin vermişsindir.ha ama verdiysende üzülmek yok yola devam diyorum.bugün olmazsa yarın yarın olmazsa obür gün..ama inanıyorum en sonunda hepimiz istediğimize kavuşacagız.
evet ya dayanamıyorum zaman hiç geçmiyohiç vermiyomuşum gibi sanki
Evet vermişim.
Ama vere vere 200 gram verebilmişim :2:
Tam 10 günde toplam 2800 gr oldu verebildiğim. Halbuki ilk haftalarda daha hızlı verilmez mi kilo ya??
Gerçi doktor, bu hafta başındaki kontrolde 300-400 gram civarında geri alabilirsin bu hafta bu normal demişti, ben yine de 200 gram vermişim..
200 gram ya,200 gram..
Bunu size yazmaya utanıyorum..bana ne derseniz deyin ben hakediyorum ağlasamda fayda etmez..Bu
nun bahanesi yok..Arkadaşım geldi ve diyeti bozdum bugün..ona dyetteyim demeye utandığım için yedim...
13/04/11
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 tatlı kaşığı bal
domates
öğlen
bir tabak makarna (az ketçap mayonezli)
ara öğün
fındık-badem
akşam
2 biber dolması
Yarım kase çorba
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
1 paket bisküvi
2 tatlı kaşığı bal
diyet cola
Şu beğen butonunun yanına birde beğenme butonu koysunlar artık
Bende yazıyım menümü
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz kaşar biraz beyaz peynir
domates
salatalık
marul
1 bardak çay
Ara
yok
öğlen
3 kaşık piyaz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak ice tea
Ara
yok
Akşam
3 kaşık piyaz
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
salata
1 bardak diyet kola
2 saat sonra
yazmaya utanıyorum bunu :78:
4 kaşık yoğurdun içine rendelenmiş elma,3 ceviz, tarçın, 2 tane parçalanmış kayısılı eti form bisküviama çok güzel oldu
Günaydınmı desem tünaydınmı desem bilemedim :))
Kimsecikler yok burda. Herkes sabahladımı yoksa11 de kalktım kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içicem. Çok geçe kaldım bugün ya
Dene vallahi çok şahane bişey oluyorNapıyım canım çok abur cubur istedi. Sinirliydim gözüm döndü Evde iyiki abur cubur yoktuda şeytana uymadım
İradene sahip olup yemediğin için tebrik ederim canım. Bu azimle bu sefer hepimiz zayıflayacağız inanıyorum :78:Mmmm afiyet olsun, eminim çok güzel olmuştur :)
Annem de ,benim ufaklık yesin diye sütlaç yapmış geçen gün, bende yiyebiliyim diye az şeker koymuş içine. Bir kaşık aldım, gerisini bıraktım. İrademe sahip oldum afferim bana dimi :)
dün bozduğum için bugün kendimi cezalandıracağım kahvaltı yeni yaptım sabahladık nette kuzum bak düzenimiz bozulduyarın sınavım vaaaar hemde ekonomiden
dün bozduğum için bugün kendimi cezalandıracağım kahvaltı yeni yaptım sabahladık nette kuzum bak düzenimiz bozulduyarın sınavım vaaaar hemde ekonomiden
Bence hata yapıyorsun canım.
Öğün vakitlerini ertelememelisin. Bu sana hiç bişey kazandırmaz. Gününü bu saatte başlatman sana kilo verdirmez, sanmıyorum.
Yediklerine dikkat etmen yeterli bence. Sen avantajlısın çok su içebiliyor ve yürüyüş yapabiliyorsun.
Sınav stresine yenilme kuzum !
yok zaten böyle kilo veririm demedim bugün böyle oldu kötü oldu anlamında dedim canım :) cezalandırma derkende bugün daha az yemeliymki dengelesin anlamında dedim :) artı size sürprizim var belimi sıkan kot pantolon oldu hemen bol olacağı günleri bekliyorummmmm
Belinden düşeceği günleride görücez :82:
Bugünkü menümü yazıyım
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz kaşar peyniri biyaz beyaz peynir
4 zeytin
marul
domates
salatalık
biber
1 bardak çay
Ara
yok
Öğlen
3 kaşık piyaz
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
1bardak ice tea
Ara
1 bardak süt
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1kase yoğurt
1 porsiyon karnıbahar
1 bardak şekersiz limonata
salata
2 saat sonra acıkırsam 1 bardak süt ve 2 tane kayısılı mavi yeşil bisküvi yicem
selam kızlarr
selam canım ben nişanlıyım ya aswang ile ev çeyizlik falan onlara bakıodukdalmışız :)
selam kızlarr
Selam canım hoşgeldin :)
hoşbulduk canım
çıkamıom evler çok güzel yaa bütün küçük ev aletleri benim olsunistiom2 yıl var düğünümee daha çok yok
:)) benim daha aday dahi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?