Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Günaydınmı desem tünaydınmı desem bilemedim :))
Kimsecikler yok burda. Herkes sabahladımı yoksa 11 de kalktım kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içicem. Çok geçe kaldım bugün ya

tarıfın super gorunuyor bende denıyecegımm :)))))) ayrıca saglıklıı bısıyapmışsın bence :))))

Dene vallahi çok şahane bişey oluyor Napıyım canım çok abur cubur istedi. Sinirliydim gözüm döndü Evde iyiki abur cubur yoktuda şeytana uymadım

Son düzenleme:
bence kesin vermişsindir.ha ama verdiysende üzülmek yok yola devam diyorum.bugün olmazsa yarın yarın olmazsa obür gün..ama inanıyorum en sonunda hepimiz istediğimize kavuşacagız.

Evet vermişim.
Ama vere vere 200 gram verebilmişim :2:
Tam 10 günde toplam 2800 gr oldu verebildiğim. Halbuki ilk haftalarda daha hızlı verilmez mi kilo ya??
Gerçi doktor, bu hafta başındaki kontrolde 300-400 gram civarında geri alabilirsin bu hafta bu normal demişti, ben yine de 200 gram vermişim..
200 gram ya,200 gram..

evet ya dayanamıyorum zaman hiç geçmiyo hiç vermiyomuşum gibi sanki

Gram gram..

Olsun canım 100 gram bile kar bugün olmazsa öbür gün illaki verilecek bu kilocuklar. Ya hiç diyet yapmıyor olsaydın o 200 gramları sinsi sinsi hiç farkında bile olmadan alacaktın. Böyle düşün canım.

Son düzenleme:

Çok da bozmuşsun gibi değil ki Tanyeli, mayonezli makarna iyi olmamış o kadar..
Olsun bozma moralini arada kaçaklar oluyor, sen devam et diyete !

Mmmm afiyet olsun, eminim çok güzel olmuştur :)
Annem de ,benim ufaklık yesin diye sütlaç yapmış geçen gün, bende yiyebiliyim diye az şeker koymuş içine. Bir kaşık aldım, gerisini bıraktım. İrademe sahip oldum afferim bana dimi :)

Tünaydın canım :) Bozmam motivasyonumu, ama içten içe demekki daha fazla kilo verebileceğimi düşünüp hayal kırıklığına uğradım. Ama iyiyim, elma yedim şimdi. Birazdan da yeşil çay içicem.
Mutlaka olacak, bu sefer olacak !

İradene sahip olup yemediğin için tebrik ederim canım. Bu azimle bu sefer hepimiz zayıflayacağız inanıyorum :78:

Sağol canım.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Ben bugün şunları yedim

Sabah
İki dilim kepek ekmeği arasına 30 gr kaşar konmuş yağsız tost
3 diyet zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1t.kaşığı pekmez
1 şekersiz çay

Ara
1 elma

Öğlen
İki dilim kepek ekmeği 4 ızgara köfte
1salatalık
1 kutu coca cola zero

az önce bir avuç kadar beyaz leblebi yedim.

Akşama doğru 2 galeta yerim ve yanında yeşil çay

Akşamda bol salata ve yağsız pişirilmiş mantar yemeği var menüde

dün bozduğum için bugün kendimi cezalandıracağım kahvaltı yeni yaptım sabahladık nette kuzum bak düzenimiz bozuldu yarın sınavım vaaaar hemde ekonomiden

dün bozduğum için bugün kendimi cezalandıracağım kahvaltı yeni yaptım sabahladık nette kuzum bak düzenimiz bozuldu yarın sınavım vaaaar hemde ekonomiden

Bence hata yapıyorsun canım.
Öğün vakitlerini ertelememelisin. Bu sana hiç bişey kazandırmaz. Gününü bu saatte başlatman sana kilo verdirmez, sanmıyorum.
Yediklerine dikkat etmen yeterli bence. Sen avantajlısın çok su içebiliyor ve yürüyüş yapabiliyorsun.
Sınav stresine yenilme kuzum !

yok zaten böyle kilo veririm demedim bugün böyle oldu kötü oldu anlamında dedim canım :) cezalandırma derkende bugün daha az yemeliymki dengelesin anlamında dedim :) artı size sürprizim var belimi sıkan kot pantolon oldu hemen bol olacağı günleri bekliyorummmmm

Belinden düşeceği günleride görücez :82:

Bugünkü menümü yazıyım

Sabah

3 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz kaşar peyniri biyaz beyaz peynir
4 zeytin
marul
domates
salatalık
biber
1 bardak çay

Ara

yok

Öğlen

3 kaşık piyaz
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
1bardak ice tea

Ara

1 bardak süt

Akşam

1 kase yoğurt çorbası
1kase yoğurt
1 porsiyon karnıbahar
1 bardak şekersiz limonata
salata

2 saat sonra acıkırsam 1 bardak süt ve 2 tane kayısılı mavi yeşil bisküvi yicem

Son düzenleme:

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…