Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

yok canım ilk defa duydum böyle bişey hiçbi doktorumda söylemedi çikolata kaplıyı yeme sebebim ilk zamanlarda tatlısızlığa alışamıyodum ondan ama pilavdan vezgeçemiyorum çünkü ekmeksiz pilavsız sadece sebze yemeği biraz mide bulandırıyo

Son düzenleme:

kızlar işte tablosu buyuş zaten bildiğimiz şeyler çoğu..vikipediden alıntıdır..

Son düzenleme:
Bugün etimekle kahvaltımı yaptım..arada etiform mısır patlağı öğlen küçük dolmalar ve yanına bol salatalı cacık arada eti form çikolata (adetim yaklaşıo şeker krizindeym) akşamda ııı şeyyy yaniii nasıl desem...ııı.... nestea ve çikın fırayz ama çok ince tavuk eti sonra hiç bişe yemedm yürüyüşümü yaptım suyumu içtim bitki çayımı içtim öpüyorum hepinizi

tanyeli nickini değiştirmişsin bende uzun zamandır girmedim formuna nasılsın umarım keyifler iyidir. yazdıklarının bi kısmını okudumda ne güzel bu sıcaklarda yüzmek gibi bi şansın var. benimde evde eliptik bisikletim var ama okadar korkunç bir ses yapıyorki binmemin imkanı yok.sıcaklarda yürüyüşte yapılmıyor. yani kısaca tembellik yapıyorum.
öptüm canım seni kendine iyi bak.

evet çok deşifre edio adımı değiştm aman ya çabalıom ama işte olduu kadar her hafta sonu denize gidiom hafta içi yürüyom elimden geldikçe leslie ya başlicaktım bi türlü başlayamadım..aslında senin spor aletin müthiş bişey neden ses çıkarıoki

aslında çok güzel bi alet. ve bütün vucudu çalıştırıyor.özellikle kalça ve baseni bu kadar güzel çalıştıran başka alet yoktur herhalde. ama benim 3 sene falan oldu alalı. ilk kayışı koptu. zamnla içinden bişeyler kırılmaya başladı ve felaket birses yani kulaklıkta müzik ona rağmen acayip bi çınlama yapıyor kulağımda.eşimle açmayı denedik ama beceremedik.belki daha sonra yenisini alırım.

bugün yüzyüze bir hal oldum aşırı derecede yorgunum Allahım deniz felaket iştah açıyor yaa Eti form mısır patlağına vurdum kendimi paso onunda tadından bıktım :2::2::2: ama güzel yordum kendimi mutluyuuum

bende geldim
bende yazılıcam havuza bu yaz havuzdayım bende bol bol yüzücem . birde karatay diyeti varmış onu araştırıcam

bende geldim
bende yazılıcam havuza bu yaz havuzdayım bende bol bol yüzücem . birde karatay diyeti varmış onu araştırıcam

o neymiş yahu ya kızlar ben sıkılmaya başladım yine..ya destek verende yok burda eskiden yardınz ı-ıh şimdi kimse yazmıo bana tavsiyelerinize ihtiyacım var

o neymiş yahu ya kızlar ben sıkılmaya başladım yine..ya destek verende yok burda eskiden yardınz ı-ıh şimdi kimse yazmıo bana tavsiyelerinize ihtiyacım var

yaz geldi ya herkes salmaya başladı ondan sanırım.Ramazanda gelecek bakalım nasıl yapacağız ramazanda çok zor oluyo .

slm kızlar topiğimin eskisi kadar tınlanmadığının farkındayım amayinede okumak isteyen olur belki..belkide ben kendimi rahatlatmak için yazıyorumdur..kim bilir karalicam yine bişeyler
Baktım hiçbir ilerleme yok ne alıyorum ne veriyorum olduğum yerde sayıyorum bende bozdum bu ara diyeti..Ne bilim sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor..Olmuyor ilerleyemiyorum..Kendi kendime biri beni sürekli takip etmeli hem iradesizim hemde söz konusu boğaz olunca biraz cazgırım dikkat etmiyorum..benimki istememek değil gelişme göremeynce vazgeçmek aslında..Bu ara karamsarım biraz ne bilim..öyle işte..Face mi kapadım artık blog yazıyorum belki okumak isterseniz avatarın altında yazıyor adresim..kafam karışık kızlar..Bilmiyorum ne olacağım ben böyle ağlasamda boşa biliyorum sadece susuyorum..

tatlım neden bırakıyorsunki diyetini devam et hırslı ol gerçektende yüzün çok güzel topiğini okudum,canım bende çok moral bozukluğu yaşıyodum ama şimdi çıtır olunca anladım herşey ne kadarda çabuk geldi geçti daha dün 46 beden pantolonlarımı çıkarıp denedim ilk defa okadar bol geliyorlardıki inanamadım ya ben böylemiydim falan oldum ağzım kulaklarıma vardı seni ele almak isterim,gel yaşam koçun olayımşaka biyana gerçekten kilo vermen lazım bunu unutma hayatını heryönde kötü etkiliyodur biliyorum üzülme sende zayıflayabilirisin bunu unutmaaa,ve ne istersen sorabilirsin burda yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız ama önce kafanda bitirmen en önemlisi,,bende 3.5 yıllık evliyim 23yaşındayım 2 bebeğim var oğlan 2 kızım 1 yaşında bendekilerde doğum ve sonrası kilolardı ama gittiler bak şimdi çocuklarım yanıma kar kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çocuklugumdan beri kiloluyum aldıkca aldım ama isteyince herşey oluyor ben 17 yaşında 2 insan kilosundayım ama moral bozmak asla YOK !!
1,5 ayda 5 kilo verdim, pilav,makarna,kızartma,ekmek(beyaz),hamur işleri,tatlıları bırak at kenara şimdi senin onları yedigin için şimdi vücuttan atman gerekiyor ,
Günde 3 Lt su iç kesinlikle iç ister aç kal su içme asla zayıflıyamazsın sakın morelinide bozma sen bu kiloları 1 ayda veya 2 ayda almadın sonuçta .Ben günde yarım saat yürüyüş yapıyorum sende zamanın olunca yürü vaktin onada olmuyorsa otur 5 dk ayaklarınla bisiklet çevirme hareketi yap. Allah tüm zayıflamak istiyenlere istedigi başarıyı elde etmesini nasip etsin.

Son düzenleme:
Sakın sakın motivasyonunu eksiltme canım.
Gelinliğini giyeceğin günleri düşün. Şu günlerde bile normal bir pantolon alırken sıkıntı çekiyorsundur muhtemelen. Gelinliğin senin en özel elbisen olacak. Onda da bu sıkıntıları, hatta daha fazlasını yaşamaya katlanabilir misin?
Belki uzun vadede ama bunlar motive edebilir bence seni

canım masallah cok guzelmıssın zayıflarsan emınmım fıstık gıbı olursun ..

canım bırıncısı doyman lazım cunku vermen gereken kılo fazla doymazsan dıyetını yarıda bırakırsın ve abur cubura saldırır daha fazla kılo alırsın oncelıkle beyaz ekmegı hayatından cıkar bız esımle cıkaralı cok oluyor

kahvaltı cok onemlı ıkı tane kepeklı ekmekten tost yıyebılırsın mesela yanında bol domates bıber fln ..ogle yemegınde sebze yemegı ye az yaglı ama doy ama doymakla catlamak arasında fark vardr unutma

aksam yemegını hafıf gecır ve 6dan sonra asla yeme bunu bır hayat tarzı halıne getr senın dıyete degıl yasam tarzına ıhtıyacın var bır ıkı aylık dıyetler belkı kılo verdırecek ama asıl sorun senn yasam seklınde dısarı cıkarken yanında kuru uzum kayısı gıbı atıstırmalıklardan bulundur kan sekerın dusmesın zaten kepek ekmegı tuketrsen kolay kolay dusmeyecektr

kolay gelsın canım takıpcınım

merhaba canımcım bende bizim karbonhidrat diyetini bıraktım 1-2 aydırda girmiyordum.bugün uğradım kimse kalmamış topikte .kilo bildirimi yapan da olmamış. bende 6 kilo vermiştim kısa sürede 3 ünü geri aldım .sende vazgeçme ben de takip ediyorum seni.birde hırs yapıp tekrar başlsam süper olur ama şimdi ramazan da geldi.bakalım ....

okdar boşladmki anlatamam kesn kilo almışımdr..ya olmuyo işte..ben yapamıyorm bu şekilde kalıcam beyinde bitiremiyorum olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…