- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Karbeyaz merhaba canım. Konunun 12.sayfasına kadar okuyabildim. Öncelikle gerçekten çok güzel bir kızsın onu söylemek istiyorum. Buradaki arkadaşların desteği ve kendi azminle kilolarını da vereceksin inşallah. Okuduğum kadarıyla öğün aralarında sürekli acıktığından bahsetmişsin. Diyet listene dikkat ettim, tükettiğin bazı gıdaların glisemik indeksi yüksek canım. Yani kan şekerini yükselten gıdalar. Mesela pirinç pilavı, çikolata kaplı diyet bisküvi gibi. Bu tür gıdalar kan şekerini hızlı yükseltir ve aynı hızda düşürür. Bu da sık acıkmaya sebep olur. Ben diyet yaptığım dönemlerde özellikle bu yüzden bu tür gıdalar yerine kan şekerini yükseltmeyen gıdaları tüketmeyi tercih ediyorum. Aksi halde çok sık acıkıyorum, kan şekerim düşüyor ve ilk bulduğum yemeğe saldırıyorum. İnternette glisemik indeks diye aratabilirsin. Acıktırmayan yiyeceklerin listeleri var. Bu sayfaya dek belki başka söyleyenler de olmuştur bilemiyorum, ben 12.sayfaya kadar okuduklarıma göre naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.Sakın vazgeçme ve başarılı olacağına inan canım.
tanyeli nickini değiştirmişsin bende uzun zamandır girmedim formuna nasılsın umarım keyifler iyidir. yazdıklarının bi kısmını okudumda ne güzel bu sıcaklarda yüzmek gibi bi şansın var. benimde evde eliptik bisikletim var ama okadar korkunç bir ses yapıyorki binmemin imkanı yok.sıcaklarda yürüyüşte yapılmıyor. yani kısaca tembellik yapıyorum.
öptüm canım seni kendine iyi bak.
bugün yüzyüze bir hal oldumaşırı derecede yorgunum Allahım deniz felaket iştah açıyor yaa Eti form mısır patlağına vurdum kendimi paso onunda tadından bıktım :2::2::2: ama güzel yordum kendimi mutluyuuum
bende geldim
bende yazılıcam havuza bu yaz havuzdayım bende bol bol yüzücem. birde karatay diyeti varmış onu araştırıcam
o neymiş yahuya kızlar ben sıkılmaya başladım yine..ya destek verende yok burda eskiden yardınz ı-ıh şimdi kimse yazmıo bana tavsiyelerinize ihtiyacım var
yaz geldi ya herkes salmaya başladı ondan sanırım.Ramazanda gelecek bakalım nasıl yapacağız ramazanda çok zor oluyo.
Hiç sorma ya Antalya sıcağında oruç tutacağımAllah yardım eder ya ne diyelim..
Merhaba arkadaşlar,kadınlar kulübüne yeni katıldım..Kendimi bildim bileli kiloluyum yıllarca doktor doktor gezdim hiçbir sağlık sorunum çıkmadı..Hastahane hastahane gezip doktorların elinde kobay oldum..Herkesin dediği aynıydı çok tatlısın yüzün çok güzel ama kilo vermek zorundasın..En son isyan ettim ve doktoru filan herşeyi bıraktım kendimle barışık şekilde herşeyi yiyerek yaşamaya devam ettim tabi bu esnada kiloları aldımda aldım..Takmıyordum hiç ta ki üniversiteye başlayana kadar..İnsan büyüyüp aklı başına gelince anlıyor birşeyleri..Şimdi nişanlıyım arkadaşlarım çok seviyor çok başarılıyım her konuda ama kilo yüzünden binlerce sıkıntı çekiyorum..artık karar verdim diyerek doktora gittim dün 125 kilo olmuşum boyum 1.75..doktor 70e inmen gerek dedi Okadar büyüyorki gözümde yine kabuslar başladı..Kimisi xxx ve xxx beraber kullan diyor,kimisi altınçilek ve beşi bir yerde diyor,doktor ısrarla diyet diyor..Spor yapmam yasak kilom aşırı olduğu için sadece yürüyüş yapma hakkım var..2yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm olacak...Kafam çok karışık sürekli bozulan diyetler..İnsanların lafları hepsinden bıktım..Ne yapmam gerek bilmiyorum :S İşte bu da fotografım
slm kızlar topiğimin eskisi kadar tınlanmadığının farkındayım amayinede okumak isteyen olur belki..belkide ben kendimi rahatlatmak için yazıyorumdur..kim bilir karalicam yine bişeyler
Baktım hiçbir ilerleme yok ne alıyorum ne veriyorum olduğum yerde sayıyorum bende bozdum bu ara diyeti..Ne bilim sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor..Olmuyor ilerleyemiyorum..Kendi kendime biri beni sürekli takip etmeli hem iradesizim hemde söz konusu boğaz olunca biraz cazgırım dikkat etmiyorum..benimki istememek değil gelişme göremeynce vazgeçmek aslında..Bu ara karamsarım biraz ne bilim..öyle işte..Face mi kapadım artık blog yazıyorum belki okumak isterseniz avatarın altında yazıyor adresim..kafam karışık kızlar..Bilmiyorum ne olacağım ben böyle ağlasamda boşa biliyorum sadece susuyorum..
merhaba canımcım bende bizim karbonhidrat diyetini bıraktım 1-2 aydırda girmiyordum.bugün uğradım kimse kalmamış topikte .kilo bildirimi yapan da olmamış. bende 6 kilo vermiştim kısa sürede 3 ünü geri aldım .sende vazgeçme ben de takip ediyorum seni.birde hırs yapıp tekrar başlsam süper olur ama şimdi ramazan da geldi.bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?