- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
yesin o yesin.biz onun sayesinde bi yola baskoyduk ama o kendi yolundan hemen sapıverdi.neyse biz zayıflayalım belki bize ayak uydurur
bu arada kilo vermene cok sevindim canım
Kızıyorum ben ona zaten hıh
Saol canım. Sende devam et salma kendini
Güzel yüzlü karbeyaaazzz , nerelerdesiin??
Ne haldesin, gel haber ver hadi kendinden ! :44:
bugün ekmek yemeyerek ve 2,5 litre su artı yarım saat yürüyşle kendimi alıştırma antrenmanlarına başladım boğazı genişletince eskiye dönmek biraz zor oluyo ama yapacağım inşallah
selamlaaaar
kızlar karpuzlar cıktı daftada bi gün vucut temizliği için kapuz diyeti yapabilirmişiz.sakıncasıda yokmuş..ben bi gün denemek istiyorum.bide normaldede karpuzun yanında bişe yememek daha iyiymiş.karpuz baska bi yiyecekle karısınca kalorisi yükseliyormuş.
Karpuzlar çıktıda hiç tadı tuzu yok. Kağıt gibiler. 2 kere aldık biz 2 sinide yiyemedim.+ Karpuz peynirsiz yenirse ağlar bence
evet katılıyorum sana peynir ekmek karpuz 3ü bi arada süper oluyor ama napalım güzel olan hersey kalorili zararlı ve yasak
Bugün Kahvaltıda 3 diim kepek ekmek normal kahvaltılık herşeyden az az yedim arada kayısı yedim öğlen kuru fasülye bulgur pilavı (pilav çok az) semiz otlu yoğurt yedim arada 3 bisküvi akşamda bir kase çorba içine ii etimek ufaladımsonra yürüyüşe çıktım heralde bünyem biden alışamadı kötü oldum birazcık iki top dondurma yedm ama çok az..1 saat yürüyüş yaptım bitki çayımı içtim 2 litrede su içtim
Süper bir gün olmuş canım tebrikler :) Hep böyle ol inşallah !
Varmı kilonda değişiklik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?