Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Hadi Tanyeli kuzum, güzel haberler ver bize.
De ki mesela;
Bu gece çok düşündüm ve kesin karar verdim. Ne olursa olsun ben vereceğim bu kiloları, diyetime devam edeceğim !

Hadi bak bekliyoruz :)

cnmsın sen bugün başladımsayılır kaçtı biraz ama iyi yinede :) mutsuz değilim..yarın dahada güzel olacak inşallah desteklerinizi eksik etmeyin..

cnmsın sen bugün başladımsayılır kaçtı biraz ama iyi yinede :) mutsuz değilim..yarın dahada güzel olacak inşallah desteklerinizi eksik etmeyin..

uzaktan takipçinim =)
profiline baktım da,resimdeki sensin sanırım ve çok hoş yüz hatların da o küçücük resimde bile belli oluyor.
bence kilo vermeye bak,nişanlın tekrar aşık olur sana,hem de kendini çok çok iyi hissedersin aynaya bakınca.
sıkı tut ipin ucunu :)

hadi bakalım tartıldın mı hiç kg alıp vermiş misini.Ben 2kilo vermişim geçen çarşamba başlamıştım

hadi bakalım tartıldın mı hiç kg alıp vermiş misini.Ben 2kilo vermişim geçen çarşamba başlamıştım

kızlar geçen okdar yedim tıka basa biliosunuz antep facia olmuştu ama şimdi tartıldım bi cesaret hiç kilo almamışım çok şaşırdım mutlu mu olayım tartımı bozuk karar veremedim tekrar çıktım yine aynı..oysa pantolonum sıktı gbii hissetmiştm ama ne bilim tartı yine 124 ü gösterdi..sevinsem mi üzülsem mi bilmiorum öle durakladım valla şaşkınım

ne demekki dengelemişsin iyi birşey demekki yağların parçalanmış ilk olarak devam et canım.Bizde incecik oluruz olanlardan ne eksiğimiz var irade meselesi

Kızlar kimse yok mu yaa..Hadi paylaşalım brşeyler butterfly elfcn singlelife kestanesekeri miracle07 denizaslim leyla88... ve diğerleri neredesnz ya..Bıraktınız mı beni..

Son düzenleme:
Tanyeli cnm şimdi okudum konuyu fotonu koymuşsun gerçekten yüzün çok güzel çok tatlı bi kızsın ve eminim zayıfladığında bi çok kıza taş çıkartıcaksın bütün sayfaları okuyamadım ama 1 ay fln olmuş herhalde diyete başlayalı,listen de çok güzel bence.ben de 3 ay önce diyetisyene gittim ve 3 ayda tam 12 kilo verdim 5 kilo daha fazlam var şu anda inşallah onlar da gitcek :) ilk başlarda çok rahattım ama bu son 2 haftada çok zorlanmaya başladım 3 aydır 1 gün bile bozmadım çünkü diyeti ve çok özledim yemek yemeyi özellikle de çikolata ve hamur işini aklıma geldikçe kötü oluyorum.Ama inan kilo verdikçe diosun ki amann alın yemekleriniz sizin olsun ben böyle çok mutluyum zayıflıyorum giydiğim herşey yakışıyor aburcubur yiypte nolcak diosun :) inşallah sen de istediğin kiloya inersin cnm

nasıl kilo verdiğini benimle paylaşabilir misin peki rica etsem :26:

nasıl kilo verdiğini benimle paylaşabilir misin peki rica etsem :26:

cnm öncelikle ben birebir uydum diyetisyenin verdiği listeye saatlerini öğünlerini hiç kaçırmadım.liste de şöyle

09.00 kahvaltı
2 kibrit kutusu peynir(veya 1yumurta + 1 kibrit kutusu peynir)
2-3 adet zeytin
2 dilim kepek ekmek
açık şekersiz çay
salatalık domates yeşil çiğ sebze serbest
11.00 ara öğün
2 porsiyon meyve
13.30 öğle yemeği
100 gram et(tavuk,köfte,kırmızı et veya balık)
1 bardak ayran veya yarım kase yoğurt
6 kaşık makarna veya pilav(ya da 2 dilim kepek ekmek)
salata serbest
16.00 ara öğün
2 porsiyon meyve + 1 çay bardağı süt
19.00 akşam yemeği
1 kase çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran veya yarım kase yoğurt
salata serbest
21.00 ara öğün
2 porsiyon meyve + 2 galeta

günde en az 2 litre suyum var bi de peynir yoğurt ve süt yarım yağlı olacak
ilk başlarda spor vermedi yağ oranım fazla olduğu için ama şimdi spora da başladım,hergün 1 saat tempolu yürüyüş + mekik çekiyorum cnm.İlk 2 ay çok rahattım hiç aç kalmadım ama son zamanlarda bayaa zorlanmaya başladım sanırım bazı şeyleri özlediğim için.Yoksa yine aç kalmıyorum hatta midem küçüldü yemekler fazla bile gelio ama gözüm aç işte

o göz açlığını giderebilsem inan bende acıkmam ama gözüm aç aynen sonrada tabağımdaki ziyan olmasın diye doyduğum halde yiyorum

o göz açlığını giderebilsem inan bende acıkmam ama gözüm aç aynen sonrada tabağımdaki ziyan olmasın diye doyduğum halde yiyorum

:) valla şöyle bi durum var genelde tombul insanlar yemek yemeyi seviolar yani ben mesela yemeği doymak için değil zevkine yiyordum eskiden bu yüzden de tombiş tombiş geziyordum ama dur demenin zamanı gelmişti sanırım.Yıllarca hep diyet yaptım aç kaldım,yemek yemedim ama hep sonu hüsrandı çünkü dayanamıyordum bozuyordum diyeti.olay beyinde bitio kesinlikle.Gerçekten karar verdiğin an hiçbir şey önünde engel olamıo arada diyorum ki şu çikolatadan yesem bi tane nolcak fln ama hemen durup düşünüyorum onu yersem bana ne kazandırcak?5 dklık bi damak tadı sadece ama sonra pişmanlık.Yani elin zararlı bi yiyeceğe uzandığında 5 saniye dur düşün sen de bunu yersem ne kazancam diye bende etkili oluo valla :)

en basitinden ben hamur işi fast food tatlı abur cubur filan çok seviyorum bir kaç ısırıktan sonra tıkıyor aslında ama onu bitirmek o tadı daha fazla almak için yiyorumda yiyorum en son fenalık geliyor artık pişman oluyorum ama yemiş oluorum işte..benim doyma anlayışım tıkadı bitti değil malesef fenalık gelene kadar tıka basa doyunca doydum oluyor saatlerce acıkmıyoru ama geceye doğru acıkıyorum yemeden yatınca uyuyamıyorum açlıktan yeyip yatıncada fenalaşıyorum bu kez tabi balık tavuk ve çoğu sebzeyi midemin almaması da büyük bir dezavantaj benim için

bendede oluyo bazen öyle annem küçük ttatlı tabaklarında yemek yiyor gözüne fazla gelsin diye bende öyle yapıyorum oo ne kadar çok yemeğim var tabağımdan taşıyo diye kandırıyorum kendimi :))

Bebişim sen adını mı değiştirdin :)
Tanyeli iken karbeyaz olmuşsun bu sensin di mi ? Bir yanlışlık yapmayayım da :))
Bu ne mutsuzluk böyle kuzum? Hadi bir silkelen bir topla kendini.

Aslında seninle paylaşmak istediğim bişey var. Bende bir çok diyet yöntemi araştırdım ve sanırım senin kolayca yapabileceğin bir diyet buldum.
Belli ürünlerden gün içinde miktar ve saat sınırlaması olmadan yiyebiliyorsun.İsmi DUKAN DİYETİ.
Lütfen bunu araştır, kitabı var, kitabını oku. Bunu kolaylıkla yapabileceğini düşünüyorum, lütfen bu söyledilerimi kulak ardı etme.
İnternette bir çok bilgi var bununla ilgili. Ve hatta bende kendi diyetimi bir süreliğine bırakıp bu diyeti yapmaya başladım. Lütfen bir araştır, kitabını al,çok kolay yapacağından eminim.
Özellikle ilk günler çok kilo veriliyormuş, hızlı kilo verme aşaması seni motive eder, daha çok sarılırsın bu işe.
Hadi kuzum, bekliyorum haberlerini..

evet canım adımı değiştirdim makyaj sayfalarına çok takılıyorum ya burada arkadaşlarım var beni bulup kilomu öğrenirler diye değiştirdim Dukan diyetini duymuştum ama hiç araştırmadım bakıcam senin için..Bu arada çok sinirlerim bozuk yine bozup duruyorum kendime hakim olamıyorum sinirlerim tepemde.. Sen bu aralar pek gelmiyorsun sanırım..Nette yoksun :44: Bu akşam fasıl haftaya üni şenlikleri diğer haftada finaller Diyet nasıl yapıcam bu yoğunlukla bilmiyorum artı regl m yine gecikti streslerdeyim off yaz gelsn şu okul kapansın ve yüzmeye başlayım arkadaşlarımda gitsin memleketine dışarda yemeğe bahanem olmasın belki biraz kendime hakim olmayı öğrenirim

yazmıyordum bayadır buraya ama pek değişen bişey olmamış

bende normal gidiyorum 2 kilo verdim bıraktım.bi salma dönemine girdim ama toparlayacagım inş.

yazmıyordum bayadır buraya ama pek değişen bişey olmamış

bende normal gidiyorum 2 kilo verdim bıraktım.bi salma dönemine girdim ama toparlayacagım inş.

Ben hala devam ediyorum canım. Arada ufak kaçamaklar oluyor ama bırakmak yok Geçen gün içine giremediğim bir bluzumu denedim. Hop diye oluverdi çok mutlu oldum. Fakat tartılmıyorum. Tartımız beni sinir ediyor. Bozuk sanırım. Sanırım değil bozuk bozuk.
Karbeyaz hanımda waffle + dondurma yesin hıh

yesin o yesin.biz onun sayesinde bi yola baskoyduk ama o kendi yolundan hemen sapıverdi.neyse biz zayıflayalım belki bize ayak uydurur
bu arada kilo vermene cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…