Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar bugün 2 ınavım vardı biri çok güzeldi diğeri çok zorladı Canım sıkkın biraz bugün yediklerimi yazıcam ama sanki çok yedim gibi geldi ( Off başaramayacak mıyım bilmiyorum (
Sabah
4 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
Zeytin
Domates
2 tatlı kaşığı bal

Öğlen
1 karışık tost

Ara öğün :
2 tane form kepekli çikolatalı bisküvi

Akşam
1 kase çorba
3 ince dilim börek

Bugün 1,5 saat yürüdüm artı 2.5 litre su içtim..Tüm gün okulda olunca bitki çayımı içemedim..

ne kadar güzel anlatmışsın gerçekten de diyetteyken zaman geçmiyor ve bi an önce sonucu görmek istiyoruz

merhaba tanyeli ben de 5 gündür diyetteyim şu an seni çok iyi anlıyorum kriz anlarını atlatmak çok önemli ben o durumlarda içine yarım ceviz koyduğum kuru kayısı yiyorum 2 adet sen de bunu deneyebilirsin

merhaba tanyeli ben de 5 gündür diyetteyim şu an seni çok iyi anlıyorum kriz anlarını atlatmak çok önemli ben o durumlarda içine yarım ceviz koyduğum kuru kayısı yiyorum 2 adet sen de bunu deneyebilirsin

canım kolaylıklar diliyorum bende tatlı isteği için tarçınlı sütü öneririm
çok faydasını var

tatlı krizi değil açım ben açç ( acıkıyorum hemen (( şimdide acktım mesela :84::84::84:

Bir daha asla diyet gruplarına yazmicam dahilde olmayacağım sürekli moralimi bozuyorlar ya ben anlatamıyoru kendimi ya da insanlar beni anlamıyor..Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri doktorların elinde kobay oldum diyetisyenlere milyonlarca defa gittim..Ne neye yarar ne kaç kalori çoğunu biliyorum artı benim vücudumun günde 2000 kaloriye ihtiyacı var bu halde bile daha az almaya çalışıyorum..İnsanlar destek olmak motive etmek yerine sürekli olumsuz ve kendilerine göre konuşuyor..Eleştirin beni her şekilde kabulümdür ama bazen topiğimi okumadan 70 kilo insanmışım gibi yorumlar geliyo bunlar beni üzmüyor motive etmiyor..Sizde destek olmazsanız iyice yalnız kalıcam zaten yalnızım bu konuda kimsem yok İlk günler ne güzel motiveydm iyice moralim bozuldu 2 gündür..Yazmcam artık diyet gruplarına..

ben varım ben nasıl geçti günün canım kolay mıydı zorladı mı

Günaydın daha güzel,daha iradeli,daha kolay bi hafta olması dileğimle..

canim bence sen guclu olmalisin sonucta istedigin kolaya gelince yine en cok sen mutlu olucaksin baskalarinin destek yada kostek olmasi seni cok etkilemesin sen kendinden emin olursan mutlaka basarirsin birak kim ne derse desin sen azimle yoluna devam et basaricagina inaniyorum ve eminim kimsenin destegine ihtiyac duymadan cok rahat basaricaksin sen ne istediginden emin ol yeter
ilk bir kac haftayi atlatirsan gerisi kolay olur miden az yemeye alisir daha cabuk doyarsin kendini daha hafif hissedersin tartida dususleri gormek seni mutlu eder insallah istedigin kolaya ulasicaksin
seni okuyorum surekli cok tatlisin cok sempatiksin

tatlı krizi değil açım ben açç ( acıkıyorum hemen (( şimdide acktım mesela :84::84::84:

tanyelicim mutlaka biliyorsundur ama yinede yazayim
protein cok tok tutuyor denemeni tavsiye ederim
ve yemek oncesi bol su ic daha az yersin
dereotu da yemek oncesi yersen istahi kapatiyor hepsini bende yapiyorum

günaydınlar bende takip ediyorum sayfanı bende destekliyorum seni arkadaşım.havalar tam yürüyüş havası ne sıcak ne soğuk bende çıkıp yürüycem birazdan.bi arkadaş başlık açmış fotolarınıda eklemiş aradaki farka hayretler içerisinde kaldım ve çok takdir ettim olmıyacak bişey değil örneklerini gördükçe olabiliyormuş.hatta sayfaya bakarken sayfayı seninde görebilmeni çok arzu ettim.görmüşsündür umarım sende.güzel mutlu günler yakın okulunda tatile gircek bikaç aya kadar daha çok kendinle ilgilenirsin sınav stresi falan atlatırsın daha iyi olur.. herşey gönlünce olması dileğiyle.görüşürüz yine hoşçakal

ya aslında yaz da geldi şu okul bitse her gün yüzmeye gitmek istiyorum..şimdi okul var çok taş koyuyo..ya kızlar ben diyeti uyguluyorum evet mucize bekleyemem daha ilk günlerden ama ne bilim yaa hiç ilerlemio gibi sadece eskisi gibi çok yiyemiyorum hemen tıkanıyorum..bugün kahvaltıyı güçlü yapayım öğle ve akşam kıssam belki daha etkili olur diye düşündüm ama hemen tıkandım yiyemedim fazla..Ben xxxx çok kilo vermiştim tabi hepsini geri aldım salınca..Bir de akşam yemeklerini keserek kilo vermiştim napsam ki acaba akşam sade çorbayla mı geçiştirsem blmiyorum :S çünkü yürüyüşten başka spor yapamıyorum şu anda zaten..Napsam ki pff :44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın tatlım ama ben bu yolda okadar yalnızımki ve çevremdeki herkesin saçma sapan konuşmalarından sürekli olumsuz eleştirilerinden bıktım :S insan destek arıyo bazen :S burada gerçekten motive oluyorum ben ama bazen üzüldüğümde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…