- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Öncelikle söyleyenler çok doğru söylemişler çook tatlısın.Emin ol bu büyük bir nimet
Kilo vermenin en zor tarafı beklemektir.Yiyip içerken kilo vermeye çalışmazken günler çok çabuk geçer.Kilo vermeye karar verip diyet ve spor yapmaya başlayınca günler değil saatler geçmez sık sık aynanın karşısına geçer biran evvel zayıflamak istersin çoğu zamanda moralin bozulur.
Onun için diyet yaptığını,zayıflamaya çalıştığını unut.
Tavsiyem yakın bir- iki arkadaşına rica et seninle birlikte yürüyüp sana eşlik edip diyet listene uyman konusunda sana yardım etsinler.Birde son olarak psikolojik destek alman bu dönemi daha rahat atlatmanı sağlar
merhaba tanyeli ben de 5 gündür diyetteyim şu an seni çok iyi anlıyorum kriz anlarını atlatmak çok önemli ben o durumlarda içine yarım ceviz koyduğum kuru kayısı yiyorum 2 adet sen de bunu deneyebilirsin
tatlı krizi değil açım ben açç( acıkıyorum hemen (( şimdide acktım mesela :84::84::84:
elma salatalık yada havuç yesen faydası olmazmı canım :26:
aa evet yaa salatalık sınırsızdıı :S çok sağol tatlım yaa aklıma düşürdün çok tşk ederim
ben varım bennasıl geçti günün canım kolay mıydı zorladı mı
canim bence sen guclu olmalisin sonucta istedigin kolaya gelince yine en cok sen mutlu olucaksin baskalarinin destek yada kostek olmasi seni cok etkilemesin sen kendinden emin olursan mutlaka basarirsin birak kim ne derse desin sen azimle yoluna devam et basaricagina inaniyorum ve eminim kimsenin destegine ihtiyac duymadan cok rahat basaricaksin sen ne istediginden emin ol yeterBir daha asla diyet gruplarına yazmicam dahilde olmayacağımsürekli moralimi bozuyorlar ya ben anlatamıyoru kendimi ya da insanlar beni anlamıyor..Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri doktorların elinde kobay oldum diyetisyenlere milyonlarca defa gittim..Ne neye yarar ne kaç kalori çoğunu biliyorum artı benim vücudumun günde 2000 kaloriye ihtiyacı var bu halde bile daha az almaya çalışıyorum..İnsanlar destek olmak motive etmek yerine sürekli olumsuz ve kendilerine göre konuşuyor..Eleştirin beni her şekilde kabulümdür ama bazen topiğimi okumadan 70 kilo insanmışım gibi yorumlar geliyo bunlar beni üzmüyor motive etmiyor..Sizde destek olmazsanız iyice yalnız kalıcam zaten yalnızım bu konuda kimsem yok İlk günler ne güzel motiveydm iyice moralim bozuldu 2 gündür..Yazmcam artık diyet gruplarına..
tatlı krizi değil açım ben açç( acıkıyorum hemen (( şimdide acktım mesela :84::84::84:
canim bence sen guclu olmalisin sonucta istedigin kolaya gelince yine en cok sen mutlu olucaksin baskalarinin destek yada kostek olmasi seni cok etkilemesin sen kendinden emin olursan mutlaka basarirsin birak kim ne derse desin sen azimle yoluna devam et basaricagina inaniyorum ve eminim kimsenin destegine ihtiyac duymadan cok rahat basaricaksin sen ne istediginden emin ol yeter
ilk bir kac haftayi atlatirsan gerisi kolay olur miden az yemeye alisir daha cabuk doyarsin kendini daha hafif hissedersin tartida dususleri gormek seni mutlu eder insallah istedigin kolaya ulasicaksin
seni okuyorum surekli cok tatlisin cok sempatiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?