- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Merhaba, hemşehriymişiz. Bende bir haftadır diyetteyim ama diyetisyen kontrolünde. İnşallah dileğin kiloya inebilirsin...
Ne akıcı özetlemişsin kendini,su gibi okudum...
Doktor kontrolün de tahlil vb. yaptırdın değilmi.? Kilo fazla olunca profesyonel yardım almak daha mantıklı gibi geliyor bana....
azmin daim olsun, umarım sağlıkla varırsın hedefine...
Çok mutlu ve çok güzel bir gelin olman dileğiyle kolay gelsin...
Kolay gelsin.
Bol şanslar diliyorum..
İstediğin gibi olacaksın.. İnan.. :)
Yazdıklarını okuyunca resmen tüğlerim diken diken oldu
Okadar içten ve güzel anlatmışsın ki bir çoğumuzun yaşadığı durumu
Helal sana kız
Rabbim inşallah sana düğününde çok daha zayıf bir gelin olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnn
İnşallah hepbirlikte yaza baya bir kilo vermiş şekilde merhaba deriz yeterki azmimiz daim olsun
canım benim inşallah istediğin hedeflere ulaşırsın azmin daim olsun sevgilerle
Bugün spora başlamanın 3.günü..
3 gün nasıl mı geçti
ilk gün kahvaltıda her zamanki yediğim miktardan daha azını yedim..sonra öğlen sporuna gittim korkunç tablo.. Tüm kızlar neredeyse fit.. Bi tek ben varım içlerinde bu şekilde olanamaan dedim boşver yılmadım yani.. Spora steple başlamak en kötüsüymüş ölüp bittim çoğu hAreketi yapamadım kilomdan ötürü tabi moral sıfır oldu hoca sağolsun gayet destekler şekilde konuştu her yerim ağrıyaraktan çıktım salondan..
cumartesi günü Arkadaşım emine aradı.Hafta sonlar denize karşı yürüyelim diyerekten..cumartesi konyaaltında uzuuun bi yürüyüş yaptık.. o akşam nişanlımla yemeğe çıktık.. nişanlım hafif olsun diye kendine peynirli salata söyledi bende ızgara köfte.. sonra nişanlımın salatasına dadandımkendi yemeğimden bi çatal bile almadan ona verdim ve o salata beni tıkadııııı!! Şaşılacak şey ama inanılmaz tıkandım
pazar günü arkadaşlarla kahvaltı günüydü normal bi kahvaltı yaptık akşam ızgara köfte ile günü kapattım.. sporsuz dinlenme günü gibi oldu..
pazartesi yine sabah normal kahvaltı öğlen salata ve ızgara yemekler sonrasında spor (aerobic ti ve daha çok hareket ettim) akşam bi tek dolma ve bi kase yoğurtla günü kapattım :)
bugün moral bozukluğum başlasın..Tembelliğime doymayım.. ders yok diye 12ye kadar uyumuşum 1 de kahvaltı yaptım öğlen bişey yemeğe vaktim olmadan spora gittim sporda bugün pilates vardı..daha kolay geleceği yerde inanılmaz zorladı beni sonra eve geldim akşam-öğle yemeği denen yemeği yedim az önce ve fazla kaçırdım ne yediğimi yazmaya bile utanıyorum inanılmaz bi vicdan azabı içindeyim sabaha kadar su harici bişey yok :18::18: ve yarın daha çok salata!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?