Karbeyaz'ın Diyet Günlüğü - Mutluluğa adım adım yaklaşırken..

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
163
36
24 yaşındayım,Antalya'da yaşıyorum..Aslen Mersinliyim.. kendimi bildim bileli kiloluyum defalarca diyete başladım olmadı sıkıldım bıktım yıldım...

Çocukluğumdan bu yana kilolu olduğum için çok kırıldım,akrabalarım,ailem herkes ama herkes derin bi yara bırakıp gitti.. Yine de o gaz gelmedi.. Lise de en yakın arkadaşım benim gibi kiloluydu onunla spora ve diyete başladık insanlar deli gibi kilo verdiğimizi muhteşem göründüğümüzü söyledikçe daha da gaza geldik ama o arkadaşım bi süre sonra sıkıldı.. bende salak gibi ona uydum ve bıraktım olduğu gibi aldım verdiğim kiloları fazla fazla..

Üniversite de başka şehir yeni insanlar bol bol yürüme ve yemekten kesmeyle tekrar kilo verdim ama anlık oluyordu eski tempoya döndükçe yine başa sarıyordu..

2009 da aşık oldum.. Bu kez onun yanında daha iyi durabilmek için kendimi zorladım.Süper bi doktor buldum.Kendime her türlü metabolizma hızlandırıcı gıdayı aldım,sağlıklı beslenme ve yürüyüşle herşey mükemmel gitmeye başlarken babam vefat etti.. Kendimi bir yıl toparlayamadım.. Babama çok düşkündüm her kız çocuğu gibi ve çok sarsıldım..Kanserden vefat edince gözlerimin önünde dağ gibi adam eridi gitti :(( Hatırladıkça bile kötü oluyorum..

Aşık olduğum adamla Nişanlandık.. Nişanlım 75 kilo benle aynı boyda gayet yakışıklı hoş biri ben yanında nasıl duruyorum anlatmaya dilim varmıyor.. Seviyor,asla kırmıyor,kilomdan dolayı rencide etmiyor ama ben mutsuz hissediyordum kendimi buna rağmen bile bile devam ediyordum..Dışarda yemeler,full hareketsizlik,tatlıya boğulmalar,yürüyerek gidilecek yerlere otobüsle gitmeler,sürekli arkadaşlarla içki muhabbetleri..

Bu sene üniversiteden mezun oluyorum.. Haziranda önce kep töreni sonra balo ardından nikah,eylül 1 de düğünümüz olacak :( Kilomu söylemeye dilim varmıyor.. :( Ne kıyafetten haz alıyorum ne süsten püsten.. Arkadaşlarım dostlarım ve sevdiğim beni hayata bağlayan..

Bu yaşıma kadar kilomla barışık yaşadım evet çok kırıldım üzüldüm ama kendimle dalgada geçtim çok konuşkan sıcak kanlı esprili rahat bi insan olunca hayat zindan olmadı.. Makyaj eğitimi aldım,Kişisel eğitimler aldım,garanti bankasında çalıştım.. Kongrelerde,kulüplerde hep aranan adam oldum.. Türkiye'nin yarısını gezdim her ilde bir dost edindim.. Allah'a şükür karşıma muhteşem dostlar çıktı ve hiç biri beni üzmedi bu konuda tek bir kırılma yaşamadım..

geçen aylarda yukarıda bahsettiğim spora gittik dediğim lise arkadaşım Antalya'ya geldi.. Babasına organ nakli yapıldı.. Kendisini 3 yıl görmemiştim.. Ben deli gibi kilo aldım tabi.. Kapı açıldı içeriden incecik süper giyimli bi kız çıktı koşarak yanıma geldi.. O an arkadaşıma kavuştuğuma mı sevineyim onu inanılmaz zayıflamış gördüğüme mi şaşırayım bilemedim.. zamanında spordan sıkılan diyetten sıkılan gece yemeklerinden vazgeçmeyen iradesiz kız karşımdaydı.. Bense onun iki katı şekilde duruyordum işte.. Olsun.. onu öyle görmekti beni gaza getirecek olan..düğününde yaklaşmasıyla adımımı attım..

gün itibariyle diyet ve spor eşliğinde başlıyorum herşeye.. umarım sizi sıkmamışımdır.. yardımlarınızı ve desteklerinizi benden eksik etmeyin.. tek dileğim güzel bir gelin olmak..

boyum 174,kilom 130... :(

15 Mart 2013 Saat : 21.11

Karbeyaz..

Son düzenleme:
Merhaba, hemşehriymişiz. Bende bir haftadır diyetteyim ama diyetisyen kontrolünde. İnşallah dileğin kiloya inebilirsin... :10:

Ne akıcı özetlemişsin kendini,su gibi okudum...
Doktor kontrolün de tahlil vb. yaptırdın değilmi.? Kilo fazla olunca profesyonel yardım almak daha mantıklı gibi geliyor bana....

azmin daim olsun, umarım sağlıkla varırsın hedefine...
Çok mutlu ve çok güzel bir gelin olman dileğiyle kolay gelsin...

Merhaba, hemşehriymişiz. Bende bir haftadır diyetteyim ama diyetisyen kontrolünde. İnşallah dileğin kiloya inebilirsin... :10:

sende cnm tşk ederim :)

Ne akıcı özetlemişsin kendini,su gibi okudum...
Doktor kontrolün de tahlil vb. yaptırdın değilmi.? Kilo fazla olunca profesyonel yardım almak daha mantıklı gibi geliyor bana....

azmin daim olsun, umarım sağlıkla varırsın hedefine...
Çok mutlu ve çok güzel bir gelin olman dileğiyle kolay gelsin...

doktora en son 6 ay önce gittim ama 6 ay geçtiği için tekrar gidicem.. tşk ederm güzel dileklerin için :)

Kolay gelsin.
Bol şanslar diliyorum..
İstediğin gibi olacaksın.. İnan.. :)

çok tşk ederm :)

Yazdıklarını okuyunca resmen tüğlerim diken diken oldu :43:
Okadar içten ve güzel anlatmışsın ki bir çoğumuzun yaşadığı durumu :34:
Helal sana kız :34:
Rabbim inşallah sana düğününde çok daha zayıf bir gelin olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnn
İnşallah hepbirlikte yaza baya bir kilo vermiş şekilde merhaba deriz yeterki azmimiz daim olsun :34:

canım benim inşallah istediğin hedeflere ulaşırsın azmin daim olsun sevgilerle:34::16:

Yazdıklarını okuyunca resmen tüğlerim diken diken oldu :43:
Okadar içten ve güzel anlatmışsın ki bir çoğumuzun yaşadığı durumu :34:
Helal sana kız :34:
Rabbim inşallah sana düğününde çok daha zayıf bir gelin olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnn
İnşallah hepbirlikte yaza baya bir kilo vermiş şekilde merhaba deriz yeterki azmimiz daim olsun :34:

canım benim inşallah istediğin hedeflere ulaşırsın azmin daim olsun sevgilerle:34::16:

çok tşk edrim güzel dilekleriniz için inşallah herşey gönlümüzce olur.. :21:

Bugün spora başlamanın 3.günü..
3 gün nasıl mı geçti :(

ilk gün kahvaltıda her zamanki yediğim miktardan daha azını yedim..sonra öğlen sporuna gittim korkunç tablo.. Tüm kızlar neredeyse fit.. Bi tek ben varım içlerinde bu şekilde olan :( amaan dedim boşver yılmadım yani.. Spora steple başlamak en kötüsüymüş ölüp bittim çoğu hAreketi yapamadım kilomdan ötürü :( tabi moral sıfır oldu :( hoca sağolsun gayet destekler şekilde konuştu her yerim ağrıyaraktan çıktım salondan..

cumartesi günü Arkadaşım emine aradı.Hafta sonlar denize karşı yürüyelim diyerekten..cumartesi konyaaltında uzuuun bi yürüyüş yaptık.. o akşam nişanlımla yemeğe çıktık.. nişanlım hafif olsun diye kendine peynirli salata söyledi bende ızgara köfte.. sonra nişanlımın salatasına dadandım :D kendi yemeğimden bi çatal bile almadan ona verdim ve o salata beni tıkadııııı!! Şaşılacak şey ama inanılmaz tıkandım :52::52::52::52:

pazar günü arkadaşlarla kahvaltı günüydü normal bi kahvaltı yaptık akşam ızgara köfte ile günü kapattım.. sporsuz dinlenme günü gibi oldu..

pazartesi yine sabah normal kahvaltı öğlen salata ve ızgara yemekler sonrasında spor (aerobic ti ve daha çok hareket ettim :D) akşam bi tek dolma ve bi kase yoğurtla günü kapattım :)

bugün moral bozukluğum başlasın.. :( Tembelliğime doymayım.. ders yok diye 12ye kadar uyumuşum :( 1 de kahvaltı yaptım :47::47::41:öğlen bişey yemeğe vaktim olmadan spora gittim sporda bugün pilates vardı..daha kolay geleceği yerde inanılmaz zorladı beni :43::43: sonra eve geldim akşam-öğle yemeği denen yemeği yedim az önce ve fazla kaçırdım :43: ne yediğimi yazmaya bile utanıyorum :43: inanılmaz bi vicdan azabı içindeyim :43: sabaha kadar su harici bişey yok :18::18: ve yarın daha çok salata!!!!! :41::41::41::41:

Bugün spora başlamanın 3.günü..
3 gün nasıl mı geçti :(

ilk gün kahvaltıda her zamanki yediğim miktardan daha azını yedim..sonra öğlen sporuna gittim korkunç tablo.. Tüm kızlar neredeyse fit.. Bi tek ben varım içlerinde bu şekilde olan :( amaan dedim boşver yılmadım yani.. Spora steple başlamak en kötüsüymüş ölüp bittim çoğu hAreketi yapamadım kilomdan ötürü :( tabi moral sıfır oldu :( hoca sağolsun gayet destekler şekilde konuştu her yerim ağrıyaraktan çıktım salondan..

cumartesi günü Arkadaşım emine aradı.Hafta sonlar denize karşı yürüyelim diyerekten..cumartesi konyaaltında uzuuun bi yürüyüş yaptık.. o akşam nişanlımla yemeğe çıktık.. nişanlım hafif olsun diye kendine peynirli salata söyledi bende ızgara köfte.. sonra nişanlımın salatasına dadandım :D kendi yemeğimden bi çatal bile almadan ona verdim ve o salata beni tıkadııııı!! Şaşılacak şey ama inanılmaz tıkandım :52::52::52::52:

pazar günü arkadaşlarla kahvaltı günüydü normal bi kahvaltı yaptık akşam ızgara köfte ile günü kapattım.. sporsuz dinlenme günü gibi oldu..

pazartesi yine sabah normal kahvaltı öğlen salata ve ızgara yemekler sonrasında spor (aerobic ti ve daha çok hareket ettim :D) akşam bi tek dolma ve bi kase yoğurtla günü kapattım :)

bugün moral bozukluğum başlasın.. :( Tembelliğime doymayım.. ders yok diye 12ye kadar uyumuşum :( 1 de kahvaltı yaptım :47::47::41:öğlen bişey yemeğe vaktim olmadan spora gittim sporda bugün pilates vardı..daha kolay geleceği yerde inanılmaz zorladı beni :43::43: sonra eve geldim akşam-öğle yemeği denen yemeği yedim az önce ve fazla kaçırdım :43: ne yediğimi yazmaya bile utanıyorum :43: inanılmaz bi vicdan azabı içindeyim :43: sabaha kadar su harici bişey yok :18::18: ve yarın daha çok salata!!!!! :41::41::41::41:

Seni azmin icin kutlarım bu günü unut yarına bak bu gün seni sadece geriye haps eder unutma durmak yokkk

20.03.2013

Hayat zorlaştı git gide.. Bitirme projesi,mezunyetin yaklaşması,sınav tarihlerinin açıklanması,Mersindeki arkadaşımın sevgilisyle buraya geleceğini haber vermesi.. Bir yandan düğün git gide yaklaşıyor nişanımla ben diken üzerindeyiz bugün stresten ona patladım :((

Dün sözümü tuttum ve hiç birşey yemedim.. Sabah normal bi kahvaltı yaptım öğlen bi tabak mantı yedim.. Akşam spor salonuna gittim bugün inanılmaz yoruldum..iki gündür neden böyle oldum bilmiyorum :( her yerim ağrıyıp sızlıyor :( Kendimi kötü hissediyorum..

Birazdan doğum günü partisine gidicem.Bir dilim pasta ye dedi hoca ama birazını nişanlıma itelerim kesin :34::34:

ee mantı ve pasta demek akşama yemek yok suya talim et demek :)

Sevgiler..

Karbeyaz..

Bugün saat 2 de uyandım !!! Allahım böyle bişey olamaz yaa.. :( spor beni ne kadar yorduysa bikaç gündür 2 de uyandım ve inanılmaz baş ağrsı bel ağrısı içindeydim :43:

bi tost yaptım kendime.. saat 4 e doğruda bi kase yoğurt yarım paket altınbaşak yedim.. akşam 7 gibi patlıcanlı mercimek yoğurt ve bulgur pilavı yedim.. akşam da bi dilim etimek ve yoğurt..

spora gitmedim bugün yarın gidicem.. :( Yarın sabah doktora gidiyorum.. ardından spor..

bu arada canım çok tatlı çekince bi tane sticks alıyorum.. 55 kalori.. çikolata krizlerine birebir.. az yemeye alıştırdım gibi kendimi..inşallah böyle devam eder :46:

inşallah hayırlısıyla şu diyeti atlattın mı o bembeyaz gelinliğinin içinde kimbilir ne kadar güzel durcaksın karbeyazım... :40: valla çok takdir ettim seni...azmini.... bir adım atmanı... inşallah sonuca ulaşırsın böyle gidersen... burda çok okuyoruz ... 40 kilo verebilen arkadaşlar var.... neden olmasın ki diyorum kendi kendime..... doğal olarak benim de var kilo problemim:50: bende yapmaya çalışıyorum diyet... inşallah zayıflarız en kısa zamanda... hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın günlüğünde... :40:buraya yazarsın artık zayıf incecik bir kız oldum diye... allah yardımcımız olsun canımm... başarılar...

Back
X