Karbonat İle Gebelik Testi

Selda sila birgül çok teşekkürler hepinize evet idrar testi silik çıktı ikinci çizgi bu hafta sonuna kadar yine adet olamazsam dr a gidicem hamilelik hiç beklemiyordum kızlar yazın düşünüyorduk kazaya geldi galiba evliliğimde 3 senem biticek 27 martta güzel bir evlilik yıl dönümü kutlayacağız kızlar yalnız bişey söylicem kociş sürekli soruyo adet oldunmu falan die yok diyorum olmadım ama ona güzel bir şekilde şaşırtarak söylemek istiyorum ne yapim sizce (gebelikten net emin olunca tabi. Allah bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın AMİN.

arkadaslar eczaneden testler ikac paraya alıyorsunuz bilmiyorum ama ben henuz 4 ytl den ucuzunu bulamadım. aynı testler internette 1,5 ytl ye satılıyor. ben bu ay topluca onlardan alacagım birkere kargo parası veririm ama 8-10 tane alırım diyorum. aklınızda olsun internetten de alabilirsiniz. cok daha ucuza.

gülsü 6 aylık hamile arkadasının hormonları ile yeni hamile kisinin hormonları aynı değil
gebelik hormonu olan beta hcg sanıyorum ilk uç ayda maksimum duzeye ulasıyor s onra gerilemeye baslıyor ve dogum sonrası tekrar eski sıfıra yakın haline iniyor. oyuzden yeni hamile biri ile test etmek gerek.
bence tamamen yanlıs değli buyontem
ama çok saglıklı oldugunu soyleyemeyeceğim burda yazılanlara istinaden. kimi hamile ama dibe çoktu kimisi değil ama kabardı. sasmalar mutlak aolur sonuçta bu bir kimyasal test değil. basit bir yontem ama insanın merakını yenmesi içni biraz olsun inanmak istedigi birsey aradıgında guzel bir yontem

ebis ben olsam soyle yapardım benim hamile kaldıgımı ogrendgimde esime yapacagım supriz bu çunku.:)

adet oldunmu diye benim esimde soruyor çunku biz istiyoruz aylardır ugrasıyoruz zaten. evet oldum diycem yada o sormadan adet ol dum diye uzgun suzgun dolasıcam etrafta sonra bir supriz ile test yapıp onu veririm falan diyorum hani bu essegini kaybettirip tekrar bulmaya benziyceği için daha etkili sevinir diye dusunuyorm:)

Yaa Arkadaşlar Daha önce Duyduğumu Yazmiştim Ama Hiç Denemedim.ben şimdi Denedim Ve Hiç Kabarmadi Aksine Direk Dibine çöktü.hemde 6 Aylik Hamileyim Yani Anladim Ki Kesinlikle Alakasi Yok.sakin Inanmayin Ama Işte Insani Biraz Olsun Umutlandiriyo.ama Boşu Boşunada Umutlanmak Olmaz.allah Olmayan Ve Isteyen Herkeze En Kisa Zamanda Nasip Etsin Amiiiinn

bende sabah ilk idrarla yaptım dibe coktu, suyada yaptım oda coktu daha reglime 8 gun var

kızlar insallah tüm isteyenler en kısa zamanda hamiş kkalır.siteye yeni üye oldum ve çok sey öğrendim.yalnız birsey sorucam.yazılarınızda sevimli yüzleri nereden buluyorsunuz.ben bulamıyorum.bilien biri anlatırsa çok sevineceğim

bende yaptım,sırf meraktan. eşimi gönderdim de çarşıya öyle yaptım. alimallah görür filan bu kadın çıldırdı diye korkar diye:) vee sonuç: bende de dibe çöktü. suya attım orda da dibe çöktü. am 3-4 güne regl olacam. sonucu bildiririm:):dance:

ebiscim bende eger hamis olursam güzel bi plan yapipda esime süpriz yapmak isdiorum,isden geldiginde güzel mum isiginda romantik yemek diyorum ama ben bunu nerdeyse her gun yapiyorum,sevgililer gununde esime kalpli bi kutudacukulata almisdim cok begendim kabini,vitrine koydum,düsünüyordum eger test yapinca cift cizgi cikarsa testi bu kutunun icine koyup hediye paketi yapip esime verecekdim,ama bizimkisinin,titizligi tutmus.kutuyu alip lime lime yapip cöpe atarken gördüm elinde,ne yapion demeye kalmadan paramparca etti.:roflol: bu planim suya düsdü,bakalim bende baska plan yaparim artikCADIARZU

kız nefise sen hala karbonat testimi yapıyon bakiim :roflol: bebiş varmı bebiş ben ist anadolu yakasında oturuyorum canım. sizinkiler nerde tam olaraka.s.

canım inşallah allah gönlüne göre verir sana tavsiyem yani benim eşimin doğum gününde yapacaktım malesef hamile degilim bence ilkönce kan testi yaptır sonuç olumluysa eşine adet oldugunu söyle ve evlilik yıldönümünüzde o kagıdı paket yap ve eşine ver benim hayalim buydu beğenirsen yaparsın herşey gönlünce olsun

arkadaşlar isteyenler denemeye devam etsin ama benim için doğru sonuc vermedi. 12 martta regl olacaktım. gebelik ihtimalim vardı. 11 mart akşamı yaptım ve köpürdü. 12 mart akşam regl basladı yine yaptım daha az köpürdü ama yine köpürdü. karbonatla yaptım. kabartma tozu ile değil. umarım yapıpta köpürenlerin doğru çıkar benim gibi sonuclanmaz..

yok canim ya buayda olmicak gibime geliyor,dünden sanki reglim olacakmis gibi agrilarim oldu,sanirim hasdalanacagim:çok üzgünüm: 3 gunum var reglime ama,sanmiyorum hamis oldugumu,yarin bi test almayi düsünüyorum amada cesaret edemiyorum yapsammi yapmasammi:uhm: yoksa 2,3 gun daha bekleyip reglimimi beklesem:bbo: neyse her seyin hayirlisini dileyelim Rabbimden...benim ailem istanbul zeytinburnundalar,sen ne alemdesin canim,iyisindir insallah.

gunaydın kızlar bende sabah yaptım ama bısey anlamadım böle cok azcık kopurdu yanı hanı sodayı bır bardaga dokunce kucuk kucuk kabarcıklar olur ya ( vay be nasıl tarıf ettım ama :dance: ) işte öle oldu ama benım reglıme cok var 9-10 gun kadar ne iş anlamadım kafamçokkarıştı

demekkı bu teste cok fazla guvenmemek lazım kıslar..yasakkelime

kızlar bende hamıle degılım ama demın okuyunca merak ettım yaptım bende kucuk paket yanı kabartma tozu paketındekıu gıbı karbonat vardı once az doktum kabarmadı sonra hepsını doktum azıcık kabardı dogrumu bu degılmı anlamadım yorum sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…