- 5 Mart 2008
- 2.417
- 39
- 163
- 43
- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
yok canim ya buayda olmicak gibime geliyor,dünden sanki reglim olacakmis gibi agrilarim oldu,sanirim hasdalanacagim:çok üzgünüm: 3 gunum var reglime ama,sanmiyorum hamis oldugumu,yarin bi test almayi düsünüyorum amada cesaret edemiyorum yapsammi yapmasammi:uhm: yoksa 2,3 gun daha bekleyip reglimimi beklesem:bbo: neyse her seyin hayirlisini dileyelim Rabbimden...benim ailem istanbul zeytinburnundalar,sen ne alemdesin canim,iyisindir insallah.
8yıllık evliyim istediğimiz halde bebeğimiz olmuyordubu ay adetim gecikti idrara testi yaptıp sonuç pozitif tabi 8 sene sonra inanmak zordu benim için daha önce burda karbonat testini görmüştüm birde onu deneyim dedim kabarmadı içim burkuldu neye inanacağımı şaşırdım sabahı zor ettim kanda test yaptırdım birde sonuç pozitif ertesi gün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.sonunda 5 haftalık hamileyim. ama karbonat testine göre birşey yok bence buna inanıp hiç aklınızı karıştırmayın.
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
8yıllık evliyim istediğimiz halde bebeğimiz olmuyordubu ay adetim gecikti idrara testi yaptıp sonuç pozitif tabi 8 sene sonra inanmak zordu benim için daha önce burda karbonat testini görmüştüm birde onu deneyim dedim kabarmadı içim burkuldu neye inanacağımı şaşırdım sabahı zor ettim kanda test yaptırdım birde sonuç pozitif ertesi gün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.sonunda 5 haftalık hamileyim. ama karbonat testine göre birşey yok bence buna inanıp hiç aklınızı karıştırmayın.
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlar bırakın karbonatı sütü yaaaa gebelik testi üretenler iflasmı etsin yani yazııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?