Karbonat İle Gebelik Testi

canım bendede bebiş yok bende adet olcakmışım gibi :çok üzgünüm: beklicem artık nezaman olursa kısmet bence bizim bebişler süpriz yapacak bize beklemediğimiz anda alacaz haberini inşallah hayırlısı olsun herşeyin..:enbuyukkk:

amin canim insallah hepimize tatli tatli bebisler nasip eylesin yücaRabbbim...ama ne yazik ki benim bu ayda olmadi.test aldim negatif

ama yapdigim bu testte,yumurtladikdan 11 gun sonra yapin demis,ben orayi okumamisim yaaa,benim bugun 10 uncu gunum,erkenmi yapdim kizlar testi keske 1 gun daha bekleydim ahhhh kafam ahhhhfisfisfis bu test fortekl gebelik testi gibi deilmis ya ben marketten aldim,sandim öyle bisey,bide 8 euro verdim acaba fortelin fiati ne kadar kizlar bilen varmidur aranizda

canım ben 20 snde olcam yani öyle olması gerekiyor. keşke biraz daha bekleseydin sen yumurtlama zamanını biliyorsan sorun yok yani erken mi geçmi canım ona göre olumlu sonuç verebilir testler. istersen bir kaç gün bekle tekrar tet yapabilirsin sitres yapmasırnaşık şey

kızlar ya bu sabah karbonat testi yaptım köpürdü :))) ama öyle çok değil beyaz beyaz oldu.
suyla denedim hiçbirşey olmadı dibe çöktü.inşallah doğrudur bu test:sm_cool:

Bende denedim su karbonat testini.. Gecen hafta yaptıgımda direk dibe coktu aynen şeker gibi..dün akşam da yaptım cok hafif beyazımsı köpurdu.. 23'ünde adet günüm..

Slm Kizlar Bence Karbonatla Falan Uğraşmayin Kaldi Ki Idrar Testlerinin Bile Yanilma Payi Varken Karbonatin Hayli Hayli Olur. Eğer Hamilelik Yoksa Sizi Boşuna Umutlandirir. Psikolojinizi Olumsuz Etkiler. Zaten Idrar Asitli Kabarmasi Olasi Yani. Kafaniza çok Takmadan Adet Gününüzü Beklemek En Iyisi Arkadaşlar. 1 Yildir Hamile Kalmaya çalişip Olumsuz Sonuçlar Alan Biri Olarak Söylüyorum. Sürekli Test Yapip Negatif çizgiyi Görmek Sadece Psikolojinizi Olumsuz Etkiler. Biliyorsunuz Ki Gebelikte Annenin Psikolojisi çok önemli. Kafaniza çok Takmadan Beklemek En Iyisi...

8yıllık evliyim istediğimiz halde bebeğimiz olmuyordubu ay adetim gecikti idrara testi yaptıp sonuç pozitif tabi 8 sene sonra inanmak zordu benim için daha önce burda karbonat testini görmüştüm birde onu deneyim dedim kabarmadı içim burkuldu neye inanacağımı şaşırdım sabahı zor ettim kanda test yaptırdım birde sonuç pozitif ertesi gün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.sonunda 5 haftalık hamileyim. ama karbonat testine göre birşey yok bence buna inanıp hiç aklınızı karıştırmayın.
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun frezyab.zaten konuyu başlatan nazogelinde hamile, ama karbonat testi kabarmamış.sanırım karbonat testi tam tersi çıkıyorkafamçokkarıştı

gözun aydın cnm allah saglıkla elı ayagı duzgun kucagına almayı nasıp etsın.8 sene ıcınde tedavı gordunmu.hıc herhengı bısey kullandınmı.kısaca anlatabılırmısın.a.s.

kızlar bırakın karbonatı sütü yaaaa gebelik testi üretenler iflasmı etsin yani yazııık

kızlar bırakın karbonatı sütü yaaaa gebelik testi üretenler iflasmı etsin yani yazııık

merak etme canim,bizler ve bizim gibiler oldukca iflas yerine zengin olursırnaşık şey biz en iyisi,gebelik testi yapimini,bir yerden calalim:roflol: ve kendimiz icin evde uretelim ne dersiniz ama iyi fikir dimi:roflol:gercekdende merak ettim acaba neden üretiliyor bu testler,deneyleremi baslasak neCADIARZU neymis öyle karbonatti idrardi,modern takilin kizlar,:roflol: duyrulur dikkat dikkat,yakinlari böyle firmada calisan varsa, bi zahmet ögreniversin ve bizede ögretsin:roflol:

kızlar 23ü adet günüm bu ay catlatma iğneside oldum karbonatı yaptım köpürdü:))))baklım:))))))))

kızlar bişey sorucam bu ay sonunda adet olucam sabahki ilk idrarımla karbonatı denedim bayağı köpürdü 1 saat sonra tekrar yaptı kabarma olmadı anlamadım bu işi ya gerçi daha var adetime ama ne bileyim kafam karıştı ne doğru inanmak onuda bilmiyorum

canım ben onayladım karbonat testini yaptığımda idraın üstüne doğru hareketlenmeler oluyordu bende test yaptım vehamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…