Karbonat İle Gebelik Testi

arkadaşlar yazdıklarınız bir güzel okudmm..bence doğru olabilr.. ama bunuda idrar terstleri gibi düşünüp bence sabah idrarıyla yapmak en doğrusu.. sabahalrı beta hcg daha fazla oluyormuşş..yapanlar birdfe böyle denesin.. ve adet günlerine 1 gün kala veya adet günü geçince yapın.. inş doğrıudur..

karbonatı deneyen ve doğruluğunu isbat eden baska arkadas varmı.......................

ben şimdi denedim kabarma dı direk dibe çöktü bir de sabah deneyeceğim belki sabah farklı olur Gebelik teste misali .Adet günüm 1 gün geçti test için biraz daha bekleyeceğim sonucu size yazarım.

merhaba arkadaşlar, benimde 1 hafta geçti gerçi bi kaç aydır adetim düzensiz olmaya başladı. ama merak edip denicem şimdi. haber veririm birazdan :) dua edin bana ne olurrrrr

hs haber vermedin noldu cnm peki bir hafta gecti tahlil yapmadınmı.............................

kizlar ya gercekten de karbonat testine guvenebilirmiyiz,yani dogruluk payi ne kadar ben de bilmiyordum ama sasirdim bakalim bu ay adetim gecikirse yapacagim hic duymamistim...

Kızlar yazdıklarınızdan etkilenip dün akşam bende yaptım karbonat testini. idrarın üzerine döktüm soda gibi kabardı üstteki beyazlıklar krema kıvamı gibiydi ve kalın bir tabaka oldu ama adetime bir hafta var ümitlenmek istemiyorum ama inşallah test doğrudur:))

ya bakiyorum da herkeste kabariyor kizlar insallah hamilesinizdir canlarim ya ama doru mu ki bu karbonat olayi benim kafam karisti adetim gecikirse yapayim ben de

ya bende bilmiyorum.. ama iki güne benimki belli olucak arkadaşlar.. eğerki regl omassam doğru dicemm. ama olursam malaesef yanıldı dicemm. resmen köpük köpük oldu yaa:)

hadi bakalım kızlar göreceğiz karbonatı doğru çıkan arkadaslar yazarsa sevinirim:))))))))))))))9

ay kizlar ya insallah hepiniz de hamilesinizdir canlarim ben de dahil:))))
ben de yapacagim insallah ama daha adetime 1 hft.var oooooooffff zaman gecmiyor yaaaaaaaaaa beklemek cok kötüüüüü(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…