Karbonat İle Gebelik Testi

Bende de kabardı dün. Adet tarihim 28 Mart

elfide canım ben merak edip dün akşam tekrar yaptım yine kabardı ama karbonatın büyük bir kısmı dipte duruyodu ve bir öncekinden daha hafifti kabartılar. Şimdi ben ne demeliyim dibe çöküyor mu kabarıyor mu? Kafam karıştı valla en iyisi adeti beklemek galiba:)

KIZLAR BU TESTE INANMAYIN, benım reglı tarıhım 27 MART ve bundan 2 hafta once hemen hemen hergun yaptım ve hepsınde kabardı köpürdü, ama bugun reglı oldum hemde 27 marttan once gunumden ınce hastalandım boyle seylere ınanıpta mutsuz olmayalım cunku ınsan ıster ıstemez umut baglıyo yanı en azından ben öle oldum karbonat kabarcında sevınmıstım ama yalan oldu

1 hafta önce yaptım kabardı bugün kabarmadı adet günüm gecti aksam test yapıcam sonucu yazarım

benimde ilk yaptığımda kabardı.. dün gene yaptım kabarmadı bu kez.. bende inanmıyoruımm.. bugün reg günü m henüz olmadım.. ama yarında olabilirim.çünki kızım lafına bakıp test yaptım.. ve sonuç- negatif(

bende çok denedim ama hiç kabarmadı testlerdede bişi çıkmadı... bide üstüne 4 gün geçince iyicene stres oldum ....ama bugün regl oldum..... yine yok umarım sende vardır

bende çok denedim ama hiç kabarmadı testlerdede bişi çıkmadı... bide üstüne 4 gün geçince iyicene stres oldum ....ama bugün regl oldum..... yine yok umarım sende vardır

sağol canım ama sanmıyorum ben olduğunu.. olsa çıkardı testte.. malesef tek çigi. aslında ben ypmıcaktım.kıızm ısrar ettii.. yavrum dört göz<le bekliyor her ayy(kısmet ne yapalkımm.. elbet gelicekk
bebişlerimiz.

evet aslında olsa hemen çıkıyo testlerde ama işte bizimkisi bir umut yapıyoruz .. hele ben yapıyorum yapıyorum adetten önce başlayıp adet olana kadar yapıyorum.. tek çizgiyi görüceğimi bildiğim halde.... testlerde harcadığım parayla küçük bir yatırım yapardım herhaldesırnaşık şey

evet hem maddi hem manevi yıpratıcı bence test yapmak.. bana kalsa adet gününm en az 3 gün geçmeden yapmam.. normalde yapmazdımda kızım çok ısrar etti.. hadi dedim görsünde negatif olduğunu boşa ümitlenmesin dedimm.. aklı bende kalıyor yoksa okuldaykenn.. kısmett ne yapalım.. ben zaten çok acele etmyiom şimdiklik..dış gebelik geçireli 3 ay oldu.. ne kadar geç olsa o kadar iyi..dinlenmişş olur rahmim.. kısmettt.........

inşallah bidaha dış deil normal gebelik geçirirsin içimden bir his bu ay bir çok kişinin hamile kalıcağını söylüyo... inşallah burda hamile olduğumuzu haykırabiliriz

inşallah bidaha dış deil normal gebelik geçirirsin içimden bir his bu ay bir çok kişinin hamile kalıcağını söylüyo... inşallah burda hamile olduğumuzu haykırabiliriz

sağol canım.. inşş. öenmli olan hamiş kalmak diil. sağlıklı hamileliek.. ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirmek zatenn.. dualarım hep öyle.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn.. AMİN..

Bendede aynı şekilde oldu birazı dipte kaldı ama yaklaşık 0,5-1 cm arası bi köpük oluştu yüzeyde. Ben doğruluğuna çok inanmıyorum. Ama yinede denemek istedim. Geçen ay adetimden sonra denediğimde hiç kabarmamıştı.

hahahaha.beni cok guldurdu bu konu yeni okudum nasil is ya peki dogru mu bu karbonat isi?He kizlar ne diyorsunus

arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama karbonat testi fos çıktı.ben yaptım fokur fokur kaynadı ama ben şu anda regli oldum ve canım çok sıkkın.

arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama karbonat testi fos çıktı.ben yaptım fokur fokur kaynadı ama ben şu anda regli oldum ve canım çok sıkkın.

ya bence de bu öyle karbonatla olacak bisey degil ki sen de regl olmusun karbonat kisiden kisiye,idrardan indrara degisiklik gösteriyor bence ben de aslinda o kadar inanmamistim ama ne yapicaz ki bir umut deyip seviniyoruz iste ..Caresizlik böyle birsey karbonattan bile ümit bekliyoruz ya ne kadar aci..Iste bu yuzden Allah im insallah bebek isteyen herkese versin,bu duyguyu yasatsin...

Kızlar karbonat testi fos çıkıyor ben olsam kaynıyomu kaynamıyomu dıye hiç kafa yormam :roflol:ÇOK SAÇMA yaa:roflol:

ya kızlar dayanamadım ben de yaptım hem de anneme de yaptırdım yaw gülmekten kırıldık walla ya .)))) anneme diyorum klak sen de yap bekım nolcak huahahauhahahaha .... :))) neyse gelelim neticeye karbonat testine göre ikimizde hamiş değiliz ama benim reglim geçti 22 marttan beri bekliyom birazdan test yaptırmaya gidicem bakalım hayırlısı

canım sanırım sen şu sıralar hamiş olduğunu öğrendin hayırlı olsu diyorum tebrik ederim demek bu test yanlış sonuçlar veriyo ha aslında bi denemek lazım çalışmalara başlayınca bende bi deniym bakalım çok merak ettim bende ne çıkacak:)) ama acaba şöyle de bi durum var test aç karnına mı tok karnına mı yapılacak sen nasıl yapmıştın cnm:))tekrar hayırlı olsun bu arada allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin cnm

arkadaşlar bir şişe soda için sonra işeyin bak nasıl kabarıyor karbonat :roflol::roflol::roflol: ya inanmayın bence yaa boşuna ümitlenmeyina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…