- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
Kızlar yazdıklarınızdan etkilenip dün akşam bende yaptım karbonat testini. idrarın üzerine döktüm soda gibi kabardı üstteki beyazlıklar krema kıvamı gibiydi ve kalın bir tabaka oldu ama adetime bir hafta var ümitlenmek istemiyorum ama inşallah test doğrudur:))
benimde ilk yaptığımda kabardı.. dün gene yaptım kabarmadı bu kez.. bende inanmıyoruımm.. bugün reg günü m henüz olmadım.. ama yarında olabilirim.çünki kızım lafına bakıp test yaptım.. ve sonuç- negatif(
bende çok denedim ama hiç kabarmadı testlerdede bişi çıkmadı... bide üstüne 4 gün geçince iyicene stres oldum ....ama bugün regl oldum..... yine yok umarım sende vardır
sağol canım ama sanmıyorum ben olduğunu.. olsa çıkardı testte.. malesef tek çigi. aslında ben ypmıcaktım.kıızm ısrar ettii.. yavrum dört göz<le bekliyor her ayy(kısmet ne yapalkımm.. elbet gelicekk
bebişlerimiz.
evet aslında olsa hemen çıkıyo testlerde ama işte bizimkisi bir umut yapıyoruz .. hele ben yapıyorum yapıyorum adetten önce başlayıp adet olana kadar yapıyorum.. tek çizgiyi görüceğimi bildiğim halde.... testlerde harcadığım parayla küçük bir yatırım yapardım herhaldesırnaşık şey
evet hem maddi hem manevi yıpratıcı bence test yapmak.. bana kalsa adet gününm en az 3 gün geçmeden yapmam.. normalde yapmazdımda kızım çok ısrar etti.. hadi dedim görsünde negatif olduğunu boşa ümitlenmesin dedimm.. aklı bende kalıyor yoksa okuldaykenn.. kısmett ne yapalım.. ben zaten çok acele etmyiom şimdiklik..dış gebelik geçireli 3 ay oldu.. ne kadar geç olsa o kadar iyi..dinlenmişş olur rahmim.. kısmettt.........
inşallah bidaha dış deil normal gebelik geçirirsin içimden bir his bu ay bir çok kişinin hamile kalıcağını söylüyo... inşallah burda hamile olduğumuzu haykırabiliriz
elfide canım ben merak edip dün akşam tekrar yaptım yine kabardı ama karbonatın büyük bir kısmı dipte duruyodu ve bir öncekinden daha hafifti kabartılar. Şimdi ben ne demeliyim dibe çöküyor mu kabarıyor mu? Kafam karıştı valla en iyisi adeti beklemek galiba:)
arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama karbonat testi fos çıktı.ben yaptım fokur fokur kaynadı ama ben şu anda regli oldum ve canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?