Karbonat İle Gebelik Testi

yok be arkadaslar inanmayın yok öyele birsey yaptım köpük köpük kabardı ama hamile değilim(

selam neşeli birşey soracagım vücut ısısından nasıl anlıyorsun hamile olup olmadıgını? bana açıklarsan sevinirim.

kizlar ben bu gun yaptim vce gecen haftalarda yaptim gecen haftalarda yani aylarda kabarmadi ama bu kez kabardi

orkdecim slm.benim alt komşum 4 aylık hamile ikimizde aynı gün yaptık ikimizinde kabarmadı hade ben hamile deilmişi ama o 4 aylık.

canim bilmiyorum ama cook sevinmistim yaw
ama gebeligi ilerleyenlerde kabarmiyo diye duydum bu test ne kadar dogru bilemiycem
sagol canim ilgin icin

merhaba bende hamile değilim hamileydim aslında iki hafta önce düşük yaptım maalesef. bende merak ettim bir deniyim dedim bu yöntemi biraz önce yaptım hiç bir şey olmadı kabarmadı direk dibe çoktu.

Bu karbonat çok saçma bişey yaa okurken gülüyorum ben
o zaman eczanelerde karbonat kitleri satılır:roflol::roflol:

Slm Kizlar Ben 15 Gün önce 3 Gün üst üste Yaptim Direk Dibe çöktü Cumartesi Yaptim Bi R Kabardi Size Anlatamam Fokur Fokur.. Dedim He Tamam Hamileyim Sonra Gittim Test Aldim Maalesef Negatif Yani Fos çikti

kızlarr azönce bende denedim köpürmedii dibine çöktü bugün regli günüm normelde daha olmadı bakalım inşallah olmaz

Sırf meraktan bende denedim annemle.İkimizinkide köpürmedi,dibe çöktü.Zaten hamile değili,ben bekarım,annem dul hehe:) Doğru olabilir bu test

ben denedim dibe çöktü şimdi, erkek kardeşime de yaptırdım kabardı. artık siz karar verin doğruluğuna:)))

Kızlar merak ettim bende denedim. Kendim değilde musluk suyuyla denedim. Sonuç ise pozitif çıktı kızlarrr. Şimdi ben ne yapacağım. Benim musluk hamileyse kime başvurayım. Artık gerisini siz düşünün benim musluk bile hamile çıkıyor bunu bir ben beceremiyorum.:roflol::roflol::roflol:

kızlar cok sekersınız cıdden ya ınanın cok guldum,bebek bebek dıye ıcımız cıkcak bu gıdısle,benımde aklım karıstı bendemı yapsam ne,ayyyy yerım ben bu hamıs olmak ısteyenlerı yaaaa,,,,

Bu denemelerin en kesini idrarın kaynatılmasıyla yapılandır aslında.Bazı tarih kitaplarında okumuştum,eskiden Mısırlılar hamileliklerini bu şekilde anlıyorlarmış.İdrarı kaynatıp bisüre beklettikten sonra bakıyorlar,albümin denen madde dibe çökerse hamile olduğun anlaşılıyor.Yani idarın kaynatıldıktan sonra dibine bir tortu çöküyor,tozak tozak oluyor dibi eğer hamileysen.Değilsen dibe hiçbirşey çökmüyor,berrak kalıyor.Laboratuarlarda da buna benzer bir yöntem kullanılmış.Denemekte fayda var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…