Karbonat İle Gebelik Testi

mrb arkadaşlar bana da anlatır mısınız bu karbonat olayını

karbonat olayında idrarın asidi önemli rol oynuyor olabilir asidi fazlaysa köpürür kabarır o teyze de zaten hamilelikten şüphe duyduğu bir zamanda yapmış haliyle de kendince sonuç almış olabilir yani bi fikir benimki olabilir diyorum sadece

yaa süper bende 3 ay sonra hamile kalmayı planlıyorum denerim artık karbonat olayını öğrendiğimiz iyi oldu kıslarrrr..

kızlar akşam bende denedim köpük köpük kabard adetim 2 gün geçti hamile miyim ben şimdi kaydirigubbakcemile :teytey:

kızlar bu gun eve gelirken yıne test alım eczaneden :)
hemen lavobaya gırdım ama aynı anda hem idrar testı hemde karbonat testi yaptım :)
karbonata gore hamıleyım ama idrar testıne gore değilim. bu arada 17 ağustosta regl olucam:) hadi yorumlayın lütfen

begumum valla herseyden umut arar olduk. en kesını kan testıde onuda zırt pırt yapamıyorsunkı.
valla kollarım resmen eroinmana dondü:) kan testınden kollarım mosmor. en az 20 gundede geçmiyor morluğu :) sen istanbulun neresındesin? gittinmi hıç doktora neymiş sorunun?

ne bu simdi yaffffffffffffkafamçokkarıştı
bende az once yaptim kopur köpur oldu bekafamçokkarıştı
bence yalan kizlar kesinlikle hamile degilim:mymeka:

uzamışsın bende pendık :) yok canım korkulacak bişey yok,acımıyor bıle hemde en erken sürede en kesın sonuç oluyor. hemde gerceği öğrenıp reglini daha relax beklıyorsun :)

ya kızlar adetime 7 gün var bu sabah hem test hemde karbonatı yaptım karbonat köpürdü ama test negatif alırken de eczacı adetine 1 hafta kala testler belli eder demişti bi yorumlayın kızlar yaaa

ya kızlar adetime 7 gün var bu sabah hem test hemde karbonatı yaptım karbonat köpürdü ama test negatif alırken de eczacı adetine 1 hafta kala testler belli eder demişti bi yorumlayın kızlar yaaa

ay allah seni. hatırlıyorsan bende ıkı gun önce aynı şeyı yapmıştım. ikisini bir arada. benimkide senın gıbı. karbonat köpürdü ama test negatif çıktı.
begümcum o testlerin üstünde yazıyor olması lazım. genelde regl den sonra çıkıyor o testlerde. ben geçen yine eczaneden alırken adama dedım kı, bunların reglden önce gösterenleri yokmu? adamda elindekini satmak için oooo bunların hepsi reglden önce gösterir dedi.ama kutunun üstünde''regl gecikmesinden bir gün sonra yapınız'' yazıyordu
bende aynı senın gıbı ıkıleme dustum şimdi. ama bende tek bir belirti olan kasık ağrılarıda geçti nolucak hiç bilmiyorum. hmmm fortel diye bir idrar testi varmış ben bulamadım. eğer bulabirsen reglden önce gösteriyormuş diye duymuştum canım. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…