Karbonat İle Gebelik Testi

kızlar eşim bana ne dedi biliyormusunz.
internette, kedinin idrarıyla kendı idrarını iyicene karıştırıcan , hamıleysen köpürüyormuş değilsen tortular dıbe çöküyormuş deseler, valla sen elinde plastık bardakla kedi idrar avına çıkarsın dedi.
resmen alay etti yaaa. gözünüzde canlandırsanıza, bu arada bunu söylerkende benim ağzımda derece vardı ateşimi ölçüp kağıda yazıyordum:)
yok yok anladım ben boyle seyleri kocadan gizli yapacaksın.

bitanem cewabın içinde çok teşekkür ederim içimi rahatlattın az önce karbonat yaptım e zuladaki gebelik testleri suyunu çekti ayyy nası köpürdü ne bu şimdi aayol hamilemiyim =) kan versem olcak ama çok korkuyoruuumm

ya kızlar benim 7 gün var adetime şimdi bu saatte karbonat testi yaptım köpürmedi şimdi hamile değilmiyim ben:1no2:bu tesxt ne kadar doğru acaba birde ble 7 gün önceden bilebilirmiki off köpürse şaşardım zaten

süpersin ya patricia cım ya..Güldürdün beni Allahımda seni güldürsün inşallah
İnşallah ALlahım isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin :1hug:

Ah kızlar allah sizi ehueheuheuhe tabiki doğru değil canım. hani bi söz varya fala inanma falsızda kalma,ayyynen o hesap bizimkisi. e hepimiz biliyoruzki bu karbonat olayı doğru olsaydı okadar millet kan testi yaptırırmıydı yada eczanelerde satılırmıydı hıç idrar testleri. ehueheueh tıp da tedavinin yanında alternatif tıp tamamlayıcı kullanan doktorlar varya bitkilerle falan , e bizimki o hesap. evde test zulası bitince haydaaa karbonata :)))))) ama kızlar ben artık eşime çaktırmıyorum. yine bu sabah beni evin içinde elimde plastik bardakla gördü eheuehueh bende göya çaktırmıcam ya ne yapacağımı şaşırdım eheuhe oda bana yandan yandan bakıyo bakalım tuvalete girecekmiyim diye. girmedim anasını satayım. oda çatlasın merakından :)))))

Allah iyiliğini versin... :roflol: :roflol: :roflol: Ben bu musluk esprisine çok güldüm... Şaka bir yana doğruysa ben de yaparım. Her ay testlere tonlarca para vermekten iyidir. Bir de inanmıyorum 2-3 test yapıyorum yaaa! kafamçokkarıştı

Bu doğru sanırım hayatımda ilk defa hece yatarken kalçama karnıma falan ıslak bez koyup yatmıştım ilk zamanlarıydı ve nasıl sıcak oluyordu dayanamayıp gece yapıyordum. meğer hamileliktenmiş. ama nasıl biliyormusunuz sanki ateşlenmişsiniz gibi sıcak oluyordu tülbent yada bez 5 saniye bile geçmeden ısınıyordu.

ya ne kadar güzel bense geceleri üşüyorum bile dün gece yün yorganala yattım anca ısındım demekki ben hamile degilim :çok üzgünüm:

zaten idrarda asit var karbonatla karışınca kabarırı tabi ya koca karı lafları ama yine de merak ettim ölçü ne kadr ki bi çay bardağı idrar bi tatlı kaşığı karbonat mı ki :)

romantik canım idrarın miktarı önemli degil karbonatı azda koysan çokta koysan kabarmadımı kabarmıyor ama 1 çay kaşıgı diye biliyorum bende yaptım ama tutmadı akşam üstü regle olur gibi oldum ama hala gelmedi naz yapıyor kahroluyorum

kızlar uzun zamandır adetim geçince test almaktan bu testi gırgırına yapıyorum sırnaşık şeyama ilk kez bugün körükleri gördüm çok heycanlandım sizce hamilemiyim günüm 9 gün geçmişti yaptım ama bişi olmadı şimdi 20 gün daha geçti ve tekrar yaptım meraktan zaten bugün yarın dra gitcem die bi denedim vee ilkkk kezz köpürdü :teytey:hemde az falan degil öle köpürdüki birden kola bardaga dökülünce nasıl taşarcasına köpürür işte öle ama tek fark bu idrarın köpükleri sonradan üstünde kaldı sönmedi önceden yaptıgımda sürekli hiç bi kıpırtı bile olmadan dibe çöküyodu meraktan nasıl köpürcek die sallıyıp karıştırmaya çalışıyodum ama degişmiyodu .ayyyy allahım ne olur rabbim hamilesiniz :CüvCüv:haberini alayım ne olur rabbim innşşşşşş.rabbim benim gibi tüm isteyenlere de versin ayy çok uzun oldu ama ne yapayım gerçekten çok heyecanlandım.hihoyyythihoyyyt

merhabalaaaar.bu karbonat kimi hamilelerde kimi de hamiş olmayanlarda köpürüyo...bu yumurtlama zamanında köpürüyo olmasın....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…