- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
hayatım sen gebelik testi yaptın mı peki ?beninde adetime 8 gün var biraz önce denedim hiç birşey olmadı ya:a015:
be şimdi hamiş değilmiyim:uhm:
begumum valla herseyden umut arar olduk. en kesını kan testıde onuda zırt pırt yapamıyorsunkı.
valla kollarım resmen eroinmana dondü:) kan testınden kollarım mosmor. en az 20 gundede geçmiyor morluğu :) sen istanbulun neresındesin? gittinmi hıç doktora neymiş sorunun?
süpersin ya patricia cım ya..Güldürdün beni Allahımda seni güldürsün inşallah
İnşallah ALlahım isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin :1hug:
ıyıde arkadaslar karbonat zaten kopuren bısey yanı bu cok dogal suyada koyunca kabarıyor o zaman muslukta hamıle :roflol:
ben sut testını denedım gecen gun suphelendım kopurmedı 2 gun sonrada regl oldum ...suanda yapardım karbonat testını ama reglım olmaz galıba :)
14 haftada ve 36. haftada olan birileri yapmış kabarmamış :roflol: başka bir sitede okudum. birde birşey daha yazıyordu hahaha o çok komik :roflol: eğer karın ve kalçalar sıcaksa hamişmişiz hahahahaha:roflol: delircez yakında bebek bebek diesengözlerimebaksanab
Bu doğru sanırım hayatımda ilk defa hece yatarken kalçama karnıma falan ıslak bez koyup yatmıştım ilk zamanlarıydı ve nasıl sıcak oluyordu dayanamayıp gece yapıyordum. meğer hamileliktenmiş. ama nasıl biliyormusunuz sanki ateşlenmişsiniz gibi sıcak oluyordu tülbent yada bez 5 saniye bile geçmeden ısınıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?