Karbonat İle Gebelik Testi

arkadaşlar bugün yumurtlama günüm kasıklarım çok agrıyor ama köbürmedi

sabahları ilk idrarla yaptıgımda köpürüyo ama gün içinde yaptıklarımda bi etkileşme olmuyo neden bilmiyorum acaba daha çok yeni bi hamilelikmi yaşıyorum yoksa hiçmi hamile degilim sabahları ilk idrarda hormon seviyesi daha yüksek oluyoda ondanmı inş hamişimdir ama bütüm kalbimle allahımdan diliyorum bunu inş sesimi duyar.

kızlar cep sodasıyla karbonat aynımı oluyo yaa evde cep sodası var onla yapsam olurmu gercı adetımede 5 gun var amaa sızcee...

ben üşenmedim kalktım sizler için denedim bekarım bu arada
sonuç olarak kabarmadı
karbonat sonuçta kesin kabarıcaktır dedim ama dibe çöktü hemen ne kabardı ne köpürdü..

sizinkilerin köpürüp kabarıp taşmasını umarım..

Son düzenleme:
bende karbonat yoktu kabartma tozuyla yaptım.. köpük köpük kabarıkcıklar oldu.. inş hamişimdir bu arada adetime 5 gün var :)

arkadaşlar ümidinizi kırmak istemem ama biz karbonat testini 4 arkadaş denedik bir tanesi hamileydi arkadaşların ama hiç birimizin ki kabarmadı doğru değilmiş sanırım çünkü arkadaşın doğumuna 1 ay var ümitlenip sonradan moraliniz bozulmasın kızlar

bende karbonat yoktu kabartma tozuyla yaptım.. köpük köpük kabarıkcıklar oldu.. inş hamişimdir bu arada adetime 5 gün var :)
canım bendede karbonat yoktu kabartma tozuyla yaptım benimkide baya bi kabardı günümü bir gün geçiyo inşallah ikimizde hamileyizdir

yaa ben de az önce saçma gelse bile bu karbonat testini yaptım.köpük köpük oldu.hamile miyim yani????????????????????????18 aralıkta adet olmam gerekiyor.:dance:

bugün sırf merak ettiğim için deniycem ama karbonat köpüren bişi idrardada asit var kabartır gibi geliyo bana tabi yinede denemek lazım....

kızlar bız bunu denedık malesef sonuc yanlıs
ablam hamıle ben degıldım yaptık ıkımızınde kopurdu
testte pozıtıf gorene kadar hıcbırseye ınanmayın derım
boyle yapmakla kendımızı strese sokup herseyı dahada zorlastırıyoruz

benneyaptımkibende denedim bende ama köpürmedi sadece beyaz beyaz oldu..günümden de geçti...CADIARZU

bende denedim ama köpürmedi dibe çöktükaydirigubbakcemile3 bugün adet günüm ama gelen giden yok.. acaba karbonatın markasından mı bu köpürüp köpürmemesikaydirigubbakcemile3

arkadaslar ya
bana yardim eden yokmu,adetim ücgün erken geldi ve ve üc gün sürdü bitti,cok koyu biseydi,ama bayada geldi.ama ben buna sanlam veremedim ,bugün test yaptim,ama malesef,bi fikri olan varmi

kızlar bunu ben de denedim ilk önce adetimin gelmesine onbeşgün vardı yaptım o zaman dibe çökmüştü bide dün denedim beş gün kala işta o zaman köpürdü acaba ne olacak 19 aralık ı bekliyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…