Karbonat İle Gebelik Testi

arkadaslar ya
bana yardim eden yokmu,adetim ücgün erken geldi ve ve üc gün sürdü bitti,cok koyu biseydi,ama bayada geldi.ama ben buna sanlam veremedim ,bugün test yaptim,ama malesef,bi fikri olan varmi

arkadaşım, bebek düşünmeye başlayınca insan stres yapıyor. acaba diye düşünüp durmaktan hormonlarımızın düzen değişiyor. eğer iki adet döneminin arası 21 günden azsa dr a gitmeni öneririm. ama değilse stresten erken gelmiştir. bende önceden 28, 29 günde olurken bebiş düşünmeye başlayınca 24,25 günde olmaya yada tam gününde olmaya basladım. yani aydan aya değişiyor. bir bakmışsın cok olmuşum bir bakmışım az olmuş. korkmanı gerektirecek bişe yok sanırım. ama yinede içim rahat değil dersen bir doktora görün derim.a.s

Daha önce yazmıştım evde denedim köpürmedi dibe çöktü ama dün öğrendik ki hamileyim. O yüzden bu karbonat testinin doğruluğu tartışılır.

kızlar inanmayın karbonat testine..Ben dün akşam yaptım ve eşimede yaptırdım..İkimizin kide köpürdü..sırnaşık şey hatta ikimizdede bebek var galiba deyip deyiip gülüştük sırnaşık şey aaah aaah havadan karadan medet ummaya başladık...

inanmayın kızlar bence.. dün hamile olduğumu öğrendim ve hamile olduğumu bütün testlerde görmk için tekrar idrar testi aldım yaptım:).burda gördüm karbonat testinide yapayım acaba doğrumu diye düşündüm ve yaptım.merak işte..bikaç tane köpük oluştu we dibe çöktü sonra.güwenilir bişey değil.

kızlar daha önce yazmıştım karbonat köpürdü hamilemiyim 18 aralıkta anlaşılır demiştim.dün adet oldummmm.... inanmayın boşuna derim....yasakkelime

cok ilgin gercekten, bende denemek istiyorum karbonat bulabilirsem tabi...( simdi butun supeliler karbonat almaya gitmistir )

evet kızlar inanmayın bir ara bende bundan medet umuyordum ama hep yanıldım hamileyim test yapmadan öncede yaptım dibe çöktü hakbuki hamileymişim köpürmesi gerekirken olmadı yani güvenilir degil

kızlar ben de denedim döktügümde once cazurcuzur sesler geldı kabardı kopurdu sonra baloncuklar oldu yavas yavas baloncuklar kucukldu ama ses kesılmedı kopukler gıdınce ustune damlacık damlacık yagmur yağıyor gıbı cazırdamaya devam etti hamilemiyim şimduk ezcaneden test alsam mı ayyy

tüm sayfaları tek tek okudum ve inanılmaz güldüm:roflol:
kızlar çok hoşsunuz gerçekten dekaydirigubbakcemile3

ben böyle birşeyi hiç duymadım
ama hamileliğin ilk zamanlarında,yani regl olmadan önce idrarın renginin ve kokusunun değiştiğini biliyorum
karbonatla filan uğraşmayın bence
idrarın doğal hali bile farklılaşır hamileyseniz

isteyen herkes meleğine kavuşur inşallah:Saruboceq:
sevgiler

kızlarrrrrrrr bi haller oldu ama anlayamadım ben bu işten bişiycikk:bbo: birazcık döktüm biraz köpürdü ama dediğiniz gibi köpük köpükte olmadıCADIARZU sizce var mı bişiyler

Adetimin gecikmesinin 6.günümde test aldım Negatif çıktı. Bu arada oğlum küçük olduğu için hamilelik düşünmüyorum Olursa da başımızın üstünde yeri var. Bu arada bugün yani 7. günü karbonatı uyguladım Ama kabarmadı demekki hamile değilim Çarşamba günü Kadın doğum uzmanına gideceğim.

kızlar bu testi bende deneyeceğim hiç değilse eczaneye para vermeyiz bizim aldığımız teslerle zengin oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…