Karbonat İle Gebelik Testi

yok öyle birşey kızlar yaa.idrarın kendisi de zaten köpürür bazen.hem bazı arkadaslarımız böyle birşeyin gerçek olmadıgını kanıtlamışlar...kanıtlanmadan önce bende denedim yalan degil sırf meraktan işte.ama gerçekten sonradan güldüm kendime ne kadar sacma diye.
hamile arkadaslarımız yapıyor köpürmüyor,hamile olmayanlar yapıyor köpürüyor.
buradan anlamamız gerekiyor yani artık bunun sacmalık oldugunu.
kızmayın ama birkaç arkadasımız da artık eczanelere para vermeyecegiz falan diyor.
bu kadar mı inandınız arkadaslar nolur biraz mantıklı olalım.
zaten her ay testlerde negatif çıktıgı zaman üzülüyoruz.
birde bebek olmadıgı halde bu sacma sapan şeylerle yaptıgımızda varmış gibi yanılırsanız ve gerçegi ögrendiginizde üzülürseniz o zaman ne olacak.
sakın beni yanlış anlamayın ben kimsenin üzülmesini ve hayal kırıklıgı yaşamasını istemiyorum.
lütfen bu teste inanmayın...
hepinizi öpüyorum.

arkadaşlar meraktan denedim aslında regal olmuştum ama yaptım hiç köpürmedi aslında bencede samalık o eczaneye para vermeyiz deyişim de espiri yapmıştım ciddiye almayın

idrarla gebelik testlerinde nasıl kiminin çok erken belli olur kiminin 15 geçer gene belli olmazmış, buda kişiden kişiye değişen bir şeymiş ....eskiden teknolojinin gelişmediği zamanlarda adet 10 gün gecikince yani 11. gün karbonat ile deneme yapılıyormuş kiminde olur kimide olmazmış ama hani ihtimal varsa dikkat edelim gibi köpürenler dikkat etsin kendine diye yoksa aa köpürdü tamam kan testine gere kyok gibi birşey yok....sizler için biraz araştırma yaptım eczacı+ internet+ yaşlılar :))) ....Allah gönlünüze göre bir an önce bebeklerinize kavuştursun inşallah ...

canım nasıl bişe bu karbonat testi bana bi yazarmısın nasıl yapacam

Cok tatlisiniz kizlar yaaa! Okurken gülme krizine girdim! Meraklandimda haaa! Bende denicem valla! En azindan bi hatira bi espiri olur!
Hepiniz icin allahtan hayirllisini diliyorum! Allaha emanet olun

delikafadulden

ben üst komşuma ve kızına yaptım ikisininde köpürmedi benim niye fokur fokur kaynadı peki değişen ne onu anlamadım madem yanlış neden böyle oluyor?

kızlar bugun hamıle bir arkadaşımda yaptım gerçekten köpürdü bende yaptım ama benım köpürmedi bence doğru bir deney :)

idrardaki asit doğal olarak köpürtüyor. ben deneyeyim dedim köpürdü kaynadı . bu güzel bide eşime denettirdim oda köpürdü bu vahim yaşasııııııııınnnnnnn biz hamileyizzzzznaniknanik:1rolleyes::1rolleyes:

dün karbonat testini yaptım hamileyim. eczaneden aldım test hamile değilim şimdi anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim.

dün bende yaptım okuduktan sonra fokurdadı bide sabah deneyeyim dedim nerdeyse tasacaktı 3 gün gecti bel agrısı uyku hali gögüslerde bi şişlik ki sormayın dokunamıyorum bide damarları iyice cıktı of of 7 aydır bekliyorum insallah bu ay olmustur yinede fazla umutlanmak istemiyorum sonra hüsran oluyo...

heheh kıslar bu konu çok tartışılmıştı bu tür konu çok vardı bi ara evet öle olduğu söleniyo ama bilemiyoruz nekadr doğru hatta bu konuyla ilgili başka topikte okumuştum bayan yapmış köürmemiş bide musluk suyuyla yapim demiş aa bizim musluk hamile çıktı demişti çok gülmüştükdelikafadulden belkide eskilerin bildiği şeyi uygulamakta fayda var parayla dill ya biide bel çektirme duymuştum :jeyyar:

bel cektirme ne peki

kıslarrrr cokk saçma bı testt,,,merakınızı gıderın deneyın ama kesınlıkle onem vermeyınnn...bende denedımm meraktann,,bı halt olmadıı...hıçç mı kopurmedııımirmirmirmir

kıslarrrr cokk saçma bı testt,,,merakınızı gıderın deneyın ama kesınlıkle onem vermeyınnn...bende denedımm meraktann,,bı halt olmadıı...hıçç mı kopurmedııımirmirmirmir

simdi bnmki niye köpürüyo seninki köpürmüyo olay ne acaba kişiden kişye degisiyo mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…