- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
canım nasıl yapacagız karbonat dediginiz evde hamur işlerine kullandıgımızmı ama yazarmısın canımKızlar ben de meraktan yaptım ve kabarmadı, halimiz çok komik ya. Allah sonumuzu hayretsin.
canım nasıl bişe bu karbonat testi bana bi yazarmısın nasıl yapacamkıslar benımde adet gunume cok var..sımdılık yapmıcam ama cok merak ettım adetım yaklasınca bende denıcem..:roflol:aslına bakarsanız eskıden gebelık testı felan yoktu pekı eskıler nasıl anlıyordu hamıle oldugunu dogruluk payı olabılır..sırnaşık şey..bırde acaba bu gebelık testlerının cubukları hamıle olup olmadıgımızı nasıl cozumluyor cok merak edıyorum..testler karbonatlı olmasın...:roflol::roflol::roflol:
ya inammak istiyorumkızlar bugun hamıle bir arkadaşımda yaptım gerçekten köpürdü bende yaptım ama benım köpürmedi bence doğru bir deney :)
heheh kıslar bu konu çok tartışılmıştı bu tür konu çok vardı bi ara evet öle olduğu söleniyo ama bilemiyoruz nekadr doğru hatta bu konuyla ilgili başka topikte okumuştum bayan yapmış köürmemiş bide musluk suyuyla yapim demiş aa bizim musluk hamile çıktı demişti çok gülmüştükdelikafadulden belkide eskilerin bildiği şeyi uygulamakta fayda var parayla dill ya biide bel çektirme duymuştum :jeyyar:
kıslarrrr cokk saçma bı testt,,,merakınızı gıderın deneyın ama kesınlıkle onem vermeyınnn...bende denedımm meraktann,,bı halt olmadıı...hıçç mı kopurmedııımirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?