Karbonat İle Gebelik Testi

karbonat içine limon sıkıncada köpürüyo
ozaman sizin musluktan snra bizim limonda hamileCADIARZUCADIARZUCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol:

karbonat içine limon sıkıncada köpürüyo
ozaman sizin musluktan snra bizim limonda hamileCADIARZUCADIARZUCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol:

amna herseyden medet umar oldu kallah en kısa zamanda isteyenlere versin insallah...

amna herseyden medet umar oldu kallah en kısa zamanda isteyenlere versin insallah...
kizlarr ben gecen ayy yaptimm dogru cikmadi bu testt bos yere umutlanmayinn sakin benimkii bir kopurdukii sormayinn benimmm idrar sirf asitmiiss megersemm:roflol:

katılıyorum sacma malesef bnde simdi adet oldum...bnmkide köpürmüstü....

HEHEHEH ŞU LıMON FıKRıDE SÜPER:lepi:ESKıLER DENEMıŞ BAZILARINA TUTMUŞ DıLDEN DıLE YAYILMIŞ ıŞTE BıZDE HER B.... TAN MEMEDET UMUYOZ VALLA:uhm:KTG ÜZÜLME CANIM BAK YENı AYA ÖDEVıNı YAP KALBıNı FERAH TUT KENDıNı FAZLA DıNLEME ARTIK BENDE ıNANMIYORUM BELıRTıLERE

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım reglme 1 hafta var birazdan karbonat testini yapacağım bakalım ne olacak ona göre sonucu yazarım eğer bir gebelik varsada zaten allahın izni ile 1 hafta sonra belli olur

buna bakıpta aldanma bnde bos yere ümitlendim simdi adet oldum bosuna üzülürsün yoksa bnm gibi ama inşallah hamilesindir....

yahu benimki hiç ama hiç köpürmedi defalarca yapmama rağmen benim idrar mı bozuk karbonatmı dedim eşime yaptım bira gibi köpürdü adama baktım atmısın be mübarek dedim kocamda bende hamile değiliz sizin anlayacağınız...

bende çamaşır suyu için aynı şeyi duymuştum. ama doğruluğuna inanmadığım için hiç denemedim.

kızlar bende adet oldum 1hafta sonra meraktan denedim hiç köpürmedi

bende adet oldum yaptı simdi yine köpürdü adetten öncede köpürmüstü gerci adetim digerleri gib olmadı byu sefer 4 gün sürerdi 2 gün sürdü bide asırı agrılı oldu ...

arkadaşlar harikasınız valla okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi sırnaşık şeyözellikle eşine bu testi yapanları ve pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. ben de bu ay bebiş bekliyorum. bi de ben yapayım maksat espri olsun...:enbuyukkk:

ya arkadaslar bunlara gerek yokki.
inan hamile kalmissaniz eger 3 5 gun onceden gogsunuz sertlesiyo
buyuyo sanki dokununca hissediliyo. ama yinede hamilelik teti en mantikli olani.
rabbim hepinizin kalbine gore versin.
herseyden medet bekliyoruz. afedersiniz ama iyi gelir diye sunu ye deseler yeriz. rabbimin
hosuna gidip hepimize bebeklerimizi versin.

hepinize merhaba.aranıza yeni katıldım..itiraf etmeliyim ki karbonatla hamilelik testi yapmak çok ilginç geldi bana..ve hemen denedim..hiç kabarıp, köpürmedi..adetim 19 gün gecikti..test yaptırdım çıkmadı.:1no2:

adetiim 10 gün geççti bende deneddim köpürmedi zaten de test yapptım çıkmadı demekki var böle bişşi doğrudurr hamilelerde denedi köpüürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…