Karbonat İle Gebelik Testi

kıslaar beni tebrik edin:dance: merak ettim ve dün gece denedim bu testi hepsi dibe çöktü.uyandıgımda bi kez daha deneyeyim dedim ve müthişşş sonuçç:: bi gecede :CüvCüv: kalmışım ,eşimi gelince tebrik edicem.-tatlicadiarzu- ,yok böyle bişey arkadaşlar varsada 9 ay 10gün sonra geliyoooooo :1shok:

arkadaşlar ya benim günüm 12 gündür geçiyo ayın 26 mart da dk gıtım adeten sonra leke goruyodum antıbıyotık kulandım falan fılan neyse2 gun once test yaptım gebe deyılmişim karbonu deneyım deim köbürdü hamilemiyim yoksa

kızlar şimdi oğlum kakti uykudan onu idrarila denedim onunkıde kabardi bı an ınanıyordum :)
ayyyy çok guldüm kendime

waaaaay enterasannnnnnnn.....benim günüme çok varama denesmmi ki..ay günah olmazmı ki ya ağzım yüzüm yamulmasın sonra hiiiiiii-tatlicadiarzu-

kızlar bide dibe çökükünce hamilesiniz yukarı cıkınca karbonak hamile degılsiniz bi burdan buyrun . ayyyyyyyyyyyyyyy

Arkadaşlar çok merak ettim ve karbonatı denedim. Ama hiç bir şey olmadı. Hamilemiyim diye merak ediyordum eğer geçerli bir test ise hamile değilim. Günüme beş gün var. Eğer günüm geçerse normal test yapacağım ve sonucu size yazacağım. Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlat.

aman kızlar köpürsün ne olur hamile olmadıktan sonra gerisi boşşşşşşş.ayyyyyy burakın bu işleri.

valla bencede merak insana neler yaptırmıyor.bende denedim adetim yeni bitti okuyunca hemen yaptım bunu ama malesef hamile değilim (tabi eğer doğruysa :roflol:)

kızlar ben de merak ettim dün işten eve gider gitmez yaptım ama köpürmedi,martın15'inde düşük yapmıştım hala adet olmadım,

valla hiçbişey anlamadım hopürünce mı pozitif oluyo dibe cokunce mi evde karbonat yok olsa valla denıcektım benım gunume de 5 gun falan var boyle şeylere de hiç inanmam ama merak ettım

ben de denedım simdi dayanamadım benım adetımede 5-6 gun var ve benımkı dibe çöktü hiç kabarmadı eneteresan valla

bn gecen ay denedim köpürdü ama adet oldum adet olduktan sonra yine yaptım yine köpürdü anlayacagınız bos iş bunlar....

başka bı sıtede de çamaşır suyu testını okudum ya gercekten komık bunlar eskıden kuru bı yere camaşır suyu dokup üstüne idrar yapıyorlarmış köpürürse pozitif dıye yorumluyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…