Karbonat İle Gebelik Testi

Bende yaptım asırı derecede kabardı kopurdu.ama suylada yaptım ondada bıraz kabardı kopurdu.ayrıca hamılemıyım bılmyom.

Kızlar bende çamaşır suyunu denedim. 3 gün önce denediğimde birşey olmamıştı, ama bugün 2 kere denedim ve köpürdü.Günüme daha 2 hafta var bu kadar çabuk çıkamaz herhelde sonuç. Yediklerimizden kaynaklanıyor olabilir bu fark. Çünkü her ikiside bazik karışımlar, idrarda asit olunca reaksiyona girerek köpürme oluyor. Ama ne diyelim ben arada bir deneyeceğim yinedefisfisfis

ben de duydum bunu ama ne kadar doğru bilmiyorum. bir komşum denemiş ama bu da normal idrar testi gibi biraz zaman geçmesi gerekiyo yoksa çıkmıyoooo

ahahah cok güzel yaaa yanılma payı olsun azıcık arkadaslar :))) karbonatla etkileşime giren o kadar cok şey var ki :)) asidik ortam olması yeterli (mesela limon) ama ön bilgi olarak çok ii çok sevdim ben sonuçta testlerde yanılabiliyor. eski insanlar cidden biliyor bu işi keşke bunları danışacağımız daha çok kişi olsa :))

bugün hamilelik testi aldım p.tesi yapmayı düşünüyorum. klomen+çatlatma iğnesi olmuştum. iğneyi ayın 4 ünde oldum. idrarın üstüne karbonatı döktüm kabardı. doğrumudur acaba yaa. birde hamilelik testini mi yapsam. ama 23 nisan son adet tarihim.10 lira teste para verdim ziyan olmasın. söylediğine göre adetten 4 gün önce sonuç belli oluyormuş,testte.duyarlılığı fazlaymış. kararsız kaldım. kızlar yardım edinnnnn

cnm o testin adı ne ben baktım erken gebelık testlerıne 18tl civarıyldı ucuz almışsın ..

allah allahhhhhh...çok ilginççç:1shok:

clear blue markası, hatta 9,80 tl ya aldım. biraz önce nettende baktım fiyat aynı. kızlar benim 1 haftadır dişlerim hassaslaştı.hani erik yersinde olur ya, metal bişeye demir bi kaşık sürtünce mesela çıkan bir ses vardır.insanın dişleri bi garip olur anladınızmı.1 haftadır öyleyim.biraz önce yemek yiyemedim. eşim yiyor ben kalktım. kaşık tabağa değince dişlerime olan oluyo.hamilelikle ilgisi olabilirmi.bu yaşıma kadar hiç diş ağrısı yaşamadım ve 1 tek çürüğüm bile olmamıştır. karbonatı eşimde yaptı köpürmedi. bizimki hamiş değil ama ben olabilirim.boşuna heyecan da yapmak istemiyorum.iğne olalı daha 11 gün oldu. ayın 6,7,8 i ilişki demişti doktor.çok çaresizim kızlar

himeros inşallah hamilesindir.. stres yaparsan daha kotu olur stres yapmamaya çalış sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerim en kısa sürede :)

ben 2 aylık hamıleyım.3 haftalıkken yapmıstım meraktan .karbonat tozuyla.aslında soyle dıyım kendı ıdrarımı koydum kabardı hatta tastı gercekten.asırı derecede kabardı.ama sonra musluk suyunu koydum ondanda azcık kabardı kopurdu..ona gore degerlendırın

mrhb arkadaşlar ben daha yeni üylerdenim bu siteye yeni üye oldum yazıları okudum bide ben deneyyeyim dedim sodayı denedim köpürdü acaba hamilemiyim test negatif am
:bbo:a

Allah Allah şaştım kaldım.Demek karbonatla test yapılabiliyormuş.Eskiler bir şeyleri boşa söylemiyormuş demekki :)

Arkadaşlar bende yeni üyelerdenim herkese merhaba bu test yöntemini merak ettim bende denicem..Bakalım çıkıyormu?
:Saruboceq:

arkadaşlar bende biraz şüpheleniyorum gebeyim diye gittim bi kaba bütün idrarımı yaptım evde karbaonat yoktu kabartma tozu vardı bütün hepsini boşalttım hem kabardı hemde bembeyaz oldu acaba bendemi hamileyim inş hamileyimdir.

Benimde bu ay gebelik ihtimalim var,evde karbonat yoktu gittim aldım geldim vede yaptım karbonatlar direkt dibe çöktü kabarma falan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…