Karbonat İle Gebelik Testi

valla arkadaşlaar elbette eskilerin bir bildiği vardır ona sözümüz yok ama kimisinde geç döllenme olduğu için çıkmaz,kimisi daha erken olduğu için çıkmaz,kimisinde de gerçekten yoktur
benden size tecrübeli tavsiyesi:)))
sabredin demesi kolay diyeceksinz ama
inanın kendinizi sıkmanın bir mantığı yok...
nasıl olsa hamileyseniz bir şekilde çıkar
hemn bir kan testiyle öğrenin çok merak ediyorsanız
mesela ben ilk 3 ay(çalışmlara başladığımız 3 ay)sürekli gidip kan testi yaptırdım
ama şimdi ne test ne mest hiçbir şey yapmıyorum

slm bayanlar, ben de denedim her denedigimde de kabardi.. hatta meraktan esimde yaptim benimle birlikte onunkide kabardi :) ama benimki onunkinin 2 kati kabardi ve sonmedi..
meraktan herseyi deneyesim geliyor bir umutla.. test yaptim negatif cikti :çok üzgünüm: ama daha adetime 6-7 gun var. bakalim ozamana kadar beklicem artik..

slm kızlar ben karbonatı geçen ay yaptım hep dibe çöktü ve adet oldum bu gün sabah yaptım köpürdü adetime 9 gün var ve kasıklarımda inanılmas bi ağrı

selam kizlar bende süpheleniyorum hamilemiyim diye simdi denicem bakalim kabaricakmi ay meraklandim simdi bizde allah nasip ederse ikinci bebegimizi istyiorum yapiyim size hemen bildiririm kizlar

kizlar bende köpürmedi acaba hamile degilmiyim yaaaaaa uzuldum simdi bakalim adet tarihimi beklicez artik o zaman anlariz yalanmi dogru diye

ya kızlar Allah iyiliğinizi versin hiç güleceğim yoktu,bende denesemmi şimdi acep,testte negatif çıkıyo,15 gün geçti günümden ,yarın sabah testi yineleyeceğim ,olmadı pst si dra gidezeğiim ama bende acaip strese girdiğimden şimdi cidip karbonat atacağım,denek olarakta hem eşimin hem kendi idrarıma bakacağım,puhahahaaa
ama bizimkinin idrarına karbonat ilave etmeye gerek kalmaz ,zaten köptürüktür dermişim,töbe yarabbim
kusuruma bakmayın,kafayı sıyırdım galiba((

kaydirigubbakcemile3 ay kızlar yaw...bütün yazıları okudum,ve çoğu hamile olanlar kabarmamış..bende bir ara yaptım kabarmadı ve hamileydım...demeki tam tersine,hamile olanı köpürmüyor,hamile değilsen köpuruyor

Ya saçmalamayın arkadaşlar karbonatı neye dökseniz kabarır bu kadar da gereksiz şey duymamıştım ne olur bunu yapana kadar git test yaptır için rahat etsin :1rolleyes::1rolleyes:fisfisfisfisfisfisfisfisfis

ya arkadaşlar benim adetim düzenli ve ağrısız geçiyor ama tek sorun çok yoğun yaşıyorum pıhtı şeklinde geldiği oluyor ve çok kanamam oluyor ama her hangi bir rahatsızlık duymuyorum yani ağrım hiç olmuyor ama korkuyorum çok kan gidiyor ve bazende böyle et parçası şeklinde geliyor ne olur yanıtlayın beni gib geçirenler var mı

arkadaşlar ben denedim karbonat testini ancak benimki köpürmedi üzüldüm hamile değilim diye ama test aldım test yaptım hamile çıktım..bence doğru sonuçlar vermiyor..

kizlar tarafimdan az once sirf meraktan denendi..fisfisfis kabardi köpürdü bisiler oldu... ayyy eger sonuc hamileysem süperr ya cok sevinirim ama bakalim calismalara devam bizde denicezzz görcezzz

ya arkadaşlar yapmayın lütfen kabartma tozu sıcakta gaz cıkışı olan bir kimyasaldır
eşimin idrarınada yaptık banada ikmizinkide kabardı eşimde hamile bende o zaman
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

öncelikle konun alakasız canm.
ama aynı şeyi bende yaşıyorum.et parçası şeklinde geliyo.bu zararlıymş aslında.çok stresten flan oldugunu duymuştm ben

kizlar kim ne derse desin bende tuttu bu karbonat testi..daha bugun kan testinin sonucu pozitif cikti..

ama az birsey kabarmicak bu karbonat benim ki koydugum idrarin 2 nerdeyse 3 kati kabarmisti ve sonmemisti..umudunuzu hic ytirmeyin.

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…