Karbonat İle Gebelik Testi

merhaba arkadaşlar ,bende inanmadığım halde stresten yapmıştım geçenlerde,dibe çöktü ,zaten kan testindede çok şükür gebelik görülmedi,bu arada geçen gece gerçekten çok gülmüştüm,bi arkadaşın yazdığına ,bazen streste iken bile güldürebilmek çok güzel:)

şimdi yukarda okduğum bi mesaja aklım takıldı
adet görürken parça parça gelmiş bi arkadaşın ,benim bundan önceki son iki adetimde bu şekildeydi ,bende duymuştum parça parça et şeklinde gelmesinin pek hayra alamet olmadığını
dr bana adet gördürücü farlutal verdi,regl olunca 2.günü gidip kan tahlili yapılacak ,gecikmenin kesin sebebi nedir diye,usg muayenesinde herhangi bir kistik durum gözlemlenmedi,zaten ilk kez gecikme oldu ,ben muhtemelen kullandığım ağrı kesicilere bağlıyorum ama yinede en iyi sonuç muhakkak kan değerlerimde belli olacak.
size sorum şu ,bu adeti parça parça et şeklinde görmek nası bir rahatsızlığın habercisi olabilir,bilginiz varmı?

dün akşam sırf meraktan bu testi arkadaşımla yaptık

arkadaşım hamile onunki kabarmadı bende şüpheliyim benimki kabardı

testi yaptım ve bir kaç kişiye daha yaptırdım sonuçları siz değerlendirin

1) ben yaptım kabardı bira gibi (dün bügün yarın rgl olmam gerek) inşallah olmam :dance:

2) eşime yaptırdım (kabarmadı) dibe çöktü doğal olarak öyle olmalıydı zaten :)))

3)arkadaşım denedi kabardı (hamile diil ama benim gibi )

4)anneme denettim kabarmadı (menepozda)

5)bekar (regl) yinede denemiş kabarmış

6)korunuyo (kabarmış)

Son düzenleme:
slm kızlar ya lütfen bana bi cevap verin ayın 15inden beri gebelik belirtileri yaşıyorum adetim 2 gün geçti ve bugün öğlen koyu kırmızı kahverengi gibi bi kanamam oldu karnım sızlıyor ve belim ağrıyor acaba diyorum implantasyon olabilirmi meraktan hemen karbonat testini denedim bira gibi oldu köpürdü acaba adetliyken asitmi yükseliyor yoksa implantasyondan dolayı bhcg mi yükseliyor?idrarımda kan yoktu cam bi kaba yapıp baktım idrar testi yapcam ama elim gitmiyor yarın sabah artık ama bana bişiler yazında rahatlayım.

cnm bir test yap,bu karbonat şeyı o kadar güvenli değil..bende mart ayında yaptım bende hiç kabarmadı..2 gün sonra test yaptım hamileyıdım..yane burda dıyorki kabarsa hamilesın,ama pek doğru değil..ben hamileyken hiç kabarmamış

ben de denedim arkadaşlar ben inanırım valla böyle şeylere:)
sabah gebelik testi yaptığım idrar bardakta duruyordu içine karbonat attım bşy olmadı sonra bir de tazesini deneyeyim dedim:) yeni idrarın içine attım fokur fokur köpürdü çok heyecanlandım:)
acaba sıcak olduğu için mi diye de düşünmedim değil ama

ben de yaptım, biri diğer başlıkta gördüğüm, o daha bekliyo, idrarı yapıp koydum tuvalete, pet bardakta 5 saatini dolduracak, tortu dibe çökerse değilmiş, üstünde tabaka oluşursa hamile demekmiş..:))
ikincisi de bukarbonatlısı, anlamadım, dibe accık çöktü, sonra hemen ardından puf dedi biraz kabardı, öyle köpük kaldı ama çok değil..
adetime 3 gün var, idrar tahlili geçen hafta aldım, çıkmadı, gene çıkmazsa diye bida alasım yok, kan tahlili de yaptırmıycam, pazartesiye kadar gelmezse o zaman inşallah..
çok istiyorum ya.. Allah isteyen herkese versin..

Bende denedim meraktan baya bi kabarıp köpürdü daha sonra ılık su ve kaynamış suda denedim hiçbirşey olmadı.Yarın sabah gebelik testi yapacaktım zaten bakalım test sonucunuda bildiririm doğrumu yanlış mı zemuszemus ama inşallah doğrudur ve hamileyimdir..

ben de denedim çok az kabardı sonra çöktü bimem ki böylemi olur?kaydirigubbakcemile3

kabartma tozu vardı evde denedim merakımdan pokur pokur köpürdü.hamile bir arkadasım var ona şimdi deneteceğim hele telefonunu bir açsın.allah allah inşallah doğrudur ya.

kabartma tozu vardı evde denedim merakımdan pokur pokur köpürdü.hamile bir arkadasım var ona şimdi deneteceğim hele telefonunu bir açsın.allah allah inşallah doğrudur ya.

Bekliyoruz canım bir denesin arkadaşında.Bir çay kaşığı atıyorsun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…