Karbonat İle Gebelik Testi

Sağlık olsun canım Allah hepimiz için hayırlısını versin.... ınş. kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz...

evet hamile arkadasımdada köpürdü ve benimkine göre köpürme bayağı fazlaydı.sütüde denedim onda hiçbirşey olmadı.allahım akli melekelerimizi yitirmeden yolla şu fasulyelerimizi..

böyle sacmalik varmi yaaaa.....her sidikte kabarir bu ....mantikli düsünün biraz ...

kızlar sacma bende gecen ay denemiştim akşam yapınca köpürmedi sabah yaptıgımda köpürdü inanmayın ona ama idrarı alıyosunuzya içinde minik beyaz parcacıklar ucuyo süt kesigi gibi ama minik minik cokca ozaman hamilesiniz bunu deneyip olumlu sonuc aldım alanlarda var hadi hayırlısı bebişleriniz sizi fazla bekletmez umarım

aaaaaaaaa ben karbonat testini yaparken minik minik bir kaç beyaz süt kesigi gibi şeyler uçuşuyordu acaba ???????:1shok:
inş.....:Saruboceq:

slm kızlar ben bu siteye bu sabah uye oldum ve 12den beri okuyorum ben 6 ay once bi dusuk yaptım ve bugun adet olma gunum ama olmadım 1 haftadır bişeyler hissediyorum.arasıra karnım beim agrıyo karnımda ve altında sislik var.bu karbonatı denemek için idrarımı aldımve içinde beyaz sut kesigi gibi parcalar vardı kucuk kucuk ve idrarım acık renkli.akıntım var oda beyaz.ama basım falan donmuyo midemde bulanmıyo.karbonatı yaptım kabarmadı coktu dibemafoldumben.acaba hamilemiyim ? kafamçokkarıştı

arkadaşım benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım.
idrarım aynı anlattıgın gibi açık renk ve beyaz parçacıklar uçuşuyordu.renksiz akıntıda var.
karbonat direk çöktü dibe ama ben tok karnına denedim. sanırım aç ve ilk idrar olması gerek. gerçi dogrulugu kesin degildir tabi.
ama 1 hafta geçsin eczaneden test alıcam bilemiyorum.
aynı durumdayız.
bişeyler ögrenirsen yazarsın
sevgiler

kızlar evde yapılan testlerden yasanıza bende adet olacagım gün olmamıştım o gün test yaptım cıktı.ay inşllh hadi bakalım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Siz denemeye devam edinn..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben denedim ama hamile değilim biliyorum sırf denemek amaçlı sabah denedim köpürdü bence bu bi yöntem değil

arkadaslar ben simdi gebelik testi yaptım evde silik cızgi cıktı sanırım hamileyim yaaa cok heyecanıyım
hamilemiyim sizce kızlar
off bişeyle yaazın cok heyecanlıyım

arkadaslar ben simdi gebelik testi yaptım evde silik cızgi cıktı sanırım hamileyim yaaa cok heyecanıyım
hamilemiyim sizce kızlar
off bişeyle yaazın cok heyecanlıyım

hadi bakalım inşallah canım ya.
silik çizgi hamilelik derler ama 1 hafta sonra tekrar yap eger hamileysen zaten netleşir.
en saglıklısı kan testi 1 hafta bekleyemem diyosan yarın ilk iş olarak kan testi yaptır derim.
ayyy bende heyecanlandım seninle aynı durumdayım belki bende hamileyimdir ozamanCADIARZU
kesin sonucunu mutlaka bekliyorum canım

tamam canım yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak sonucu ilk burda paylasacagım ama cok heyecanlıyım insallah hepimizin duaları kabul olur.inş sende en kısa zamanda bebişine kavusursun berrakcım insalah sende hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…