- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
eşiee denettim onunkide kabardı eşimde hamile:roflol:
eşiee denettim onunkide kabardı eşimde hamile:roflol:
kızlar sacma bende gecen ay denemiştim akşam yapınca köpürmedi sabah yaptıgımda köpürdü inanmayın ona ama idrarı alıyosunuzya içinde minik beyaz parcacıklar ucuyo süt kesigi gibi ama minik minik cokca ozaman hamilesiniz bunu deneyip olumlu sonuc aldım alanlarda var hadi hayırlısı bebişleriniz sizi fazla bekletmez umarım
kızlar sacma bende gecen ay denemiştim akşam yapınca köpürmedi sabah yaptıgımda köpürdü inanmayın ona ama idrarı alıyosunuzya içinde minik beyaz parcacıklar ucuyo süt kesigi gibi ama minik minik cokca ozaman hamilesiniz bunu deneyip olumlu sonuc aldım alanlarda var hadi hayırlısı bebişleriniz sizi fazla bekletmez umarım
slm kızlar ben bu siteye bu sabah uye oldum ve 12den beri okuyorum ben 6 ay once bi dusuk yaptım ve bugun adet olma gunum ama olmadım 1 haftadır bişeyler hissediyorum.arasıra karnım beim agrıyo karnımda ve altında sislik var.bu karbonatı denemek için idrarımı aldımve içinde beyaz sut kesigi gibi parcalar vardı kucuk kucuk ve idrarım acık renkli.akıntım var oda beyaz.ama basım falan donmuyo midemde bulanmıyo.karbonatı yaptım kabarmadı coktu dibemafoldumben.acaba hamilemiyim ? kafamçokkarıştı
arkadaslar ben simdi gebelik testi yaptım evde silik cızgi cıktı sanırım hamileyim yaaa cok heyecanıyım
hamilemiyim sizce kızlar
off bişeyle yaazın cok heyecanlıyım
hadi bakalım inşallah canım ya.
silik çizgi hamilelik derler ama 1 hafta sonra tekrar yap eger hamileysen zaten netleşir.
en saglıklısı kan testi 1 hafta bekleyemem diyosan yarın ilk iş olarak kan testi yaptır derim.
ayyy bende heyecanlandım seninle aynı durumdayım belki bende hamileyimdir ozamanCADIARZU
kesin sonucunu mutlaka bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?