- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
tamam canım yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak sonucu ilk burda paylasacagım ama cok heyecanlıyım insallah hepimizin duaları kabul olur.inş sende en kısa zamanda bebişine kavusursun berrakcım insalah sende hamişsindir
eşiee denettim onunkide kabardı eşimde hamile:roflol:
arkadaslar ben simdi gebelik testi yaptım evde silik cızgi cıktı sanırım hamileyim yaaa cok heyecanıyım
hamilemiyim sizce kızlar
off bişeyle yaazın cok heyecanlıyım
ama hala adet olamadım neden sizce_kafamçokkarıştı
bence kesinlikle yanlis bir yöntem ben yaptim kabardi. hatta hic hamile olma ihtimali olmayan kisiye yaptirdim.yani menopozda olan kisiye onunki de kabardi o zaman onun da hamile olma ihtimali olmali sonuca göre.:kedi:
haklisin umut iste bu aksam doktora gittim. kan testi yaptirdim sonucu yarin alacam . cok merak ediyorum. gerci pek umudum yok gibi. ama yine de sonuc negativ olursa cok üzülürüm
Ben dün denedim kola şişesini açmış dışarı fırlayan köpük gibi kabardı... Zaten doktorda bugün şüpheli gebelik dedi.Sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım.Zaten 2 ay önce düşüğüm vardı.Şimdi beta hcg 63 çıktı.3 gün sonra tekrar test yaptırcam artış varsa sağlıklı bir gebelik eğer sabit kalırsa yine düşükle sonlanacakmış... Çok korkuyorum ve çok umutsuzum...Gebeliği öğrendiğimden beri yüzüm gülmedi korkudan.Ya yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.
merhabalar benım adetıme 6 gun var ve ben sımdı karbonatı denedım hıc kopurmedı acaba daha erkenmı yoksa hamıle degılım ondanmı offff cok zor beklemek
ben de yaptım hiç köpürmedi direk dibe çöktü son kullanma tarihi geçeli 1 yıl olmuş, ondan mı acaba yoksa yine mi hamile değilim(
kantesti sonucumu dün aksam ögrendim sonuc negativ.o kadar üzüldümki anlatamam.göözümden yaslar nasil akiyo engel olamiyorum.durmak bilmiyo. o arada da misafir gelmez mi . tamamen moralim bozuldu ben pek arkadasi olan bi insan da degilim. tek umudum bebegimin olmasiydi.malesef o umut isigim da gitti. cok moralim bozuk. sadece sizlerle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?