Karbonat İle Gebelik Testi

sagol canım inşallah:Saruboceq:
hayırlısı olsun ebrucum iyi haberlerini bekliyorum.
ne zamandan beri deniyordunuz?:dance:

test yaptım kızlar sonuc negatif ( cok moralim bozuldu ama ne yapalım bi dahakine artık sizin ne oldu arkadaslar belli olan varmı hamişliği?

bence kesinlikle yanlis bir yöntem ben yaptim kabardi. hatta hic hamile olma ihtimali olmayan kisiye yaptirdim.yani menopozda olan kisiye onunki de kabardi o zaman onun da hamile olma ihtimali olmali sonuca göre.:kedi:

bence kesinlikle yanlis bir yöntem ben yaptim kabardi. hatta hic hamile olma ihtimali olmayan kisiye yaptirdim.yani menopozda olan kisiye onunki de kabardi o zaman onun da hamile olma ihtimali olmali sonuca göre.:kedi:

enteresan.
bende 5 aylık hamile arkadaşıma yaptırdım kabardı.
ama tabiki güvenmemek lazım sonuçta idrarda oluşan başka bir rahatsızlaktan ötürü veya ne biliyim asit oranına göre de kabarabilir yada kabarmaz.
bizimki merak
umut...alkisalkisalkis

haklisin umut iste bu aksam doktora gittim. kan testi yaptirdim sonucu yarin alacam . cok merak ediyorum. gerci pek umudum yok gibi. ama yine de sonuc negativ olursa cok üzülürüm

haklisin umut iste bu aksam doktora gittim. kan testi yaptirdim sonucu yarin alacam . cok merak ediyorum. gerci pek umudum yok gibi. ama yine de sonuc negativ olursa cok üzülürüm

hadi bakalım hayırlısı
burdan paylaşırsın sonucu pozitif veya negatif
üzülme inş. hamişsindir.kaydirigubbakcemile

kantesti sonucumu dün aksam ögrendim sonuc negativ.o kadar üzüldümki anlatamam.göözümden yaslar nasil akiyo engel olamiyorum.durmak bilmiyo. o arada da misafir gelmez mi . tamamen moralim bozuldu ben pek arkadasi olan bi insan da degilim. tek umudum bebegimin olmasiydi.malesef o umut isigim da gitti. cok moralim bozuk. sadece sizlerle paylasmak istedim

Ben dün denedim kola şişesini açmış dışarı fırlayan köpük gibi kabardı... Zaten doktorda bugün şüpheli gebelik dedi.Sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım.Zaten 2 ay önce düşüğüm vardı.Şimdi beta hcg 63 çıktı.3 gün sonra tekrar test yaptırcam artış varsa sağlıklı bir gebelik eğer sabit kalırsa yine düşükle sonlanacakmış... Çok korkuyorum ve çok umutsuzum...Gebeliği öğrendiğimden beri yüzüm gülmedi korkudan.Ya yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.

merhabalar benım adetıme 6 gun var ve ben sımdı karbonatı denedım hıc kopurmedı acaba daha erkenmı yoksa hamıle degılım ondanmı offff cok zor beklemek

merhabalar benım adetıme 6 gun var ve ben sımdı karbonatı denedım hıc kopurmedı acaba daha erkenmı yoksa hamıle degılım ondanmı offff cok zor beklemek

Canım vallahi doğruluk derecesi nedir bilmiyorum ama bundan 2 hafta önce denediğimde köpürmemişti.Ama bu defa resmen kola kapağını açmış gibi köpürdü.Tabbi herkeste aynı oluyormu bilmiyorum... İdrardaki asit düzeyiyle ilgili herhalde yoksa neden kabarsınki?

ben de yaptım hiç köpürmedi direk dibe çöktü son kullanma tarihi geçeli 1 yıl olmuş, ondan mı acaba yoksa yine mi hamile değilim (

ben de yaptım hiç köpürmedi direk dibe çöktü son kullanma tarihi geçeli 1 yıl olmuş, ondan mı acaba yoksa yine mi hamile değilim (

mrb canm doğruluğu şüpheli bu testin ben bundan 2 hafta falan oluyo sanırım yapmıştım hamile değilim köpürdü sonraki denemek için yaptıklarımdaysa köpürmedi şimdi burdaki mjları okuyunca 10 dk önce tekrar yaptım bardağın iç yüzeylerinde baloncuklar oluştu 5 gündür günm geçiyo bence seninki tarihi geçmiş ondan olabilir taze al bi dene bakalım umarım hamişsindir ve tabi bende inşallah hamişimdir burdan sonucu yazarsan sevinirim takip edicem byyyyyyyyyyyyyyyyerimseniben

cnm üzülme..herşeyde vardır bi hayır..belki daha zamanı gelmemiş bebişinin..sabret..izyan etme..kendini bırakma ve bekle..allahtan ümit kesilmez..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…