Karbonat İle Gebelik Testi

kızlar az önce bu testi yaptım braz köpürdü
daha önceleri de yaptım ama hiç köpürmemişti
bugün adet günüm
gelen giden yok inşallah hamişimdir ya
dua edin lütfennnnn

tamam canım ilk dışarı çıktığımda alıcam gebelik testlerinden yapmaktan korkuyorum tek çizgi daha üzücü... yarın regl günüm ama gecikicek sanki...

bende hamişim denicem walla:) bu arada sütle de oluyor demişsiniz o nasıl sölermisinz

anaaaaaaa artık testlere elvada beleşten test yaparız böyle acaba gerçekmi ama :uhm: daha adetime var yapacam vaalla artık kafayı yiyoz biz galiba tes test diye allah yardımcımız olsun :sm_cool::teytey:

ya benim adetim 16 gün geçti yaptım agzına kadar idrar karbonatıda döktüm içine kabarmadı kabarma nasıl oluyorsa allah allah :roflol:

ilginçççç ben bunu duymadım ama süt olayını duymuştum ama günah olur dıye hiç denemedım
merhaba ben hamile değilim tedavi görüyorum süt olayını çok merak ettim açıklarmısın

mrb kızlar :) ben karbonat testini dün ilkez burda okudum dünden beri 10 defa yaptım hepsindede kabarcık var ve üst kısımda beyazlıklar oluştu..(bana göre 5 gün blgisayar hesabına göre 3 günüm geçti)İnşallah hamişimdir bende lütfen dua edin :Saruboceq: bu arada doğrumu diye eşimede yaptırdım onda kabarma olmadı kaydirigubbakcemile3 inşallah bu test doğrudur :) inşallah hamişimdir :Saruboceq: :CüvCüv:

kabartma tozu ile karbonatı karıştımayın arkadaşlaryoksa yanılırsınız kabartma tozu ile yaptım suylada yaptım idrarlada 2side kabardı köpürdüzemuszemus

:sinifsinif:Püff burası çok kötü kokuyorr :sinifsinif:Karbonat idrar falankaydirigubbakcemile3

Maalesef bende bu testi yapmıştım. Ama kesinlikle doğru değil çünkü hamiş değilimişim.. senağlama Çok üzüldüm oturdum ağlayabildim sadece... :çok üzgünüm: Gelecek aya inşallah Allahım nasip eder :Saruboceq:

Arkadaşlar ben de bu testi yaptım.Bir de beklemeli bir test vardı, onu da yaptım.ılginç olan ovulasyon günlerimde idrara karbonat kattığımda hiç köpürme olmamıştı.Şimdi regl günüme 4 gün var ve birkaç kere daha yaptım, ve şimdi karbonat önce dibe çöküyor sonrada köpürüyor, istisnasız bu böyle oldu.Kontrol için yaptığım idrar testi negatif sonuç verdi. Şimdilik ne ümitleniyorum ne de karamsarlık yapıyorum.Bu arada yaklaşık dört gündür de kasıklarda yanma göğüs uçlarımda hassasiyet gibi belirtiler var ama regl belirtileri de böyle oluyor.Velhasıl bekleyip göreceğim.Allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın ve bize sabırlar versin.

Derya üzülme inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın.

İnşallah canım..Banada tüm olmayanlarada nasip eder Allahım inşallah hayırlı sağlıklı ve sıhhatlisini....Canlarımız sağolsun vardır belki zamanı daha ...Umudu kaybetmek yok ama yasakkelime

İnşallah canım..Banada tüm olmayanlarada nasip eder Allahım inşallah hayırlı sağlıklı ve sıhhatlisini....Canlarımız sağolsun vardır belki zamanı daha ...Umudu kaybetmek yok ama yasakkelime

Amin Deryacım.İnşallah diyorum ama senin de dediğin gibi hayırlısını diliyorum Allah 'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…