- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
kızlar az önce bu testi yaptım braz köpürdü
daha önceleri de yaptım ama hiç köpürmemişti
bugün adet günüm
gelen giden yok inşallah hamişimdir ya
dua edin lütfennnnn
mrb canm doğruluğu şüpheli bu testin ben bundan 2 hafta falan oluyo sanırım yapmıştım hamile değilim köpürdü sonraki denemek için yaptıklarımdaysa köpürmedi şimdi burdaki mjları okuyunca 10 dk önce tekrar yaptım bardağın iç yüzeylerinde baloncuklar oluştu 5 gündür günm geçiyo bence seninki tarihi geçmiş ondan olabilir taze al bi dene bakalım umarım hamişsindir ve tabi bende inşallah hamişimdir burdan sonucu yazarsan sevinirim takip edicem byyyyyyyyyyyyyyyyerimseniben
inşallah canım hamişsindir...
cnm üzülme..herşeyde vardır bi hayır..belki daha zamanı gelmemiş bebişinin..sabret..izyan etme..kendini bırakma ve bekle..allahtan ümit kesilmez..a.s.
Maalesef bende bu testi yapmıştım. Ama kesinlikle doğru değil çünkü hamiş değilimişim.. senağlama Çok üzüldüm oturdum ağlayabildim sadece... :çok üzgünüm: Gelecek aya inşallah Allahım nasip eder :Saruboceq:
Derya üzülme inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın.
Derya üzülme inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın.
İnşallah canım..Banada tüm olmayanlarada nasip eder Allahım inşallah hayırlı sağlıklı ve sıhhatlisini....Canlarımız sağolsun vardır belki zamanı daha ...Umudu kaybetmek yok ama yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?