Karbonat İle Gebelik Testi

kızlar ben yaptım hiçte köpürmedi valla hepsi dibe çöktüsırnaşık şey benim gibi:roflol:

bende yaptım kızlar köpürdü ama adet oldum((((((((((((

bende klava: bu test kesinlikle yanlış bence.. kızkardeşim 6 aylık hamile onunda köpürdü ben değilim benimde...demekki köpürmenin bebişle alakası yok... İdarar asiditesi yüksek olunca köpürüyo...Çünkü bi karbonat asidik ortamda karbondioksit gazı çıkarıyo buda köpürmeye neden oluyo bence......uğraşıyorum ama şu b-hcg nin kimyasal yapısını bi bulsam evde test edebilirmiyizi araştırıcam ama şimdilik bulamadım...:umursamaz:

Evetmantıklı!Ve bildiğiniz üzere bu test ninelerin anlattığı bişey.E o dönemlerda asitli yapay içecekler... olmadığı ya da şimdiki kadar tüketilmediği için belki hakikaten yaptıklarında eğer hamileyseler bu tarz şeylerden etkilenmediğikleri için doğru sonuç alıyorlardır.
Yazık ya karbonat da süt kadar bir nimet.Anlıyorum;telaşlarınız var , merakalrınız var ama şu idrarı karbonata dökmeseniz artık! :S

tatlım yaw bu beyaz parçacıklar karbonata idararı döktükten sonra mı idrarda var yoksa idrarının kendinde mii var..bu sabak test yapayım dye idrarımı aldım içinde beyaz parçaçıklar vArdı bene korktum yapmadım idrarımıda döktüm..ben enfeksiyon var diye düşünüyordum.SEN ÖYLE YAZINCA ACABA DEDİM....

vallah çok güldüm allahım bebiş vererekde gülmeye nasip etsin bizlere...... karbonat kabarırsa hamile çökerse değil ilginç. aama yapmayayım şimdi kabarırda umutlanırım birde yalandır aman bildik yoldan şaşmamak lazım:)

erken gebelik belirtilerini araştırırken gördüm bu topiği adet günüme 6 gün var 29 mayısta düşüğüm olmuştu o zamandan beri korunuyorduk ki bu ay çalışmalara başladık umarım hamile kalabilirim.. ve meraktan çatlıyorum gecenin bi vakti evde karbonat aradım ama karbonat dışında her bişey var yarın alıp deniycem bi de hastaneye gidip kan testi yaptırcam bakalım sonucu yazarım burda..

bence kesinlikle yanlis bir yöntem ben yaptim kabardi. hatta hic hamile olma ihtimali olmayan kisiye yaptirdim.yani menopozda olan kisiye onunki de kabardi o zaman onun da hamile olma ihtimali olmali sonuca göre.:kedi:

görümcem denedi bu yöntemi. ve etrafındaki herkese uyguladı. sadece keendininki kabardı. umutlandı ama malesef hamile değilmiş. denettirdiği ve kabarmayan kişilerden biri ise hamile oldunu öğrendi.tamamen ters sonuç verdi

Demek ki neymiş? Kabarırsa hamile değilmişiz, kabarmazsa hamileymişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilkin çok ilginç buldum yorumları okudum sonra bende denıyım dedım. yaptım kabarmadı ölece dibe çöktü. benım adetıme 10 gün var daha ama. yorumlara bakılırsa hep tersı olmuş kabaranlar adet olmuş kabarmayanların çoğu hamile.. buda ilginç:)) ben küçükken duymuştum idrarını bır bardağa yapıp 1 saat falan bekletıyosun minik minik tortular dibe çökmüşse hamile olduğunu gösteriyomuş. eskiler hep böle testler yaparmış sonuç veriyomuş. inş allah en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebek nasip eder banada... amin

ben de denedim kabarmadı ama kan testi yaptıramadım burda hastanede yapmadıklarını söylüyo arkadaşlarım küçük yer olduğundan sanırım hastane de uzak gitmeyi de gözüm yemedi açıkcası adetime de 5 gün kaldı bakalım nolcek, hayırlısı artıkın:)

bende yapmıştım fokur fokur kabarmıştı ama hastalanmıştım bence gerçek değil.
benimde adetime 4 gün kaldı ama hiç bir belirti yok

şey ben anlamadım idrarını bir saat bekletip dibinde tortu oluncamı hamilesin
bir daha yazarmısın

SLM ARKADAŞLAR BENDE COK MERAK EDıP AYNEN SıZLER GıBı UYGULADIM.....KARBONATLA DENEDıM VE BENıMKıSıDE KÖPÜRDÜ AMA NORMAL ADETıM 27.ARALIKTA ACEBA BENDE HAMıLEMıYıM DıYE DÜŞÜNCELER ALDI
KEŞKE HAMıLE KALSAM :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…