- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
bende yaptım kızlar köpürdü ama adet oldum((((((((((((
bendeklava: bu test kesinlikle yanlış bence.. kızkardeşim 6 aylık hamile onunda köpürdü ben değilim benimde...demekki köpürmenin bebişle alakası yok... İdarar asiditesi yüksek olunca köpürüyo...Çünkü bi karbonat asidik ortamda karbondioksit gazı çıkarıyo buda köpürmeye neden oluyo bence......uğraşıyorum ama şu b-hcg nin kimyasal yapısını bi bulsam evde test edebilirmiyizi araştırıcam ama şimdilik bulamadım...:umursamaz:
kızlar sacma bende gecen ay denemiştim akşam yapınca köpürmedi sabah yaptıgımda köpürdü inanmayın ona ama idrarı alıyosunuzya içinde minik beyaz parcacıklar ucuyo süt kesigi gibi ama minik minik cokca ozaman hamilesiniz bunu deneyip olumlu sonuc aldım alanlarda var hadi hayırlısı bebişleriniz sizi fazla bekletmez umarım
bence kesinlikle yanlis bir yöntem ben yaptim kabardi. hatta hic hamile olma ihtimali olmayan kisiye yaptirdim.yani menopozda olan kisiye onunki de kabardi o zaman onun da hamile olma ihtimali olmali sonuca göre.:kedi:
görümcem denedi bu yöntemi. ve etrafındaki herkese uyguladı. sadece keendininki kabardı. umutlandı ama malesef hamile değilmiş. denettirdiği ve kabarmayan kişilerden biri ise hamile oldunu öğrendi.tamamen ters sonuç verdi
ilkin çok ilginç buldum yorumları okudum sonra bende denıyım dedım. yaptım kabarmadı ölece dibe çöktü. benım adetıme 10 gün var daha ama. yorumlara bakılırsa hep tersı olmuş kabaranlar adet olmuş kabarmayanların çoğu hamile.. buda ilginç:)) ben küçükken duymuştum idrarını bır bardağa yapıp 1 saat falan bekletıyosun minik minik tortular dibe çökmüşse hamile olduğunu gösteriyomuş. eskiler hep böle testler yaparmış sonuç veriyomuş. inş allah en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebek nasip eder banada... amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?