Karbonat İle Gebelik Testi

dün bende yaptım ama benimki de hemen dibe çöktü.. adetim 1 gün geçti ve artık idrar testlerine para vermektn sıkıldım.. bugün 2.günüm ve hala adet olmadım.umarım da olmam(tabiki sadece gebelik sebebiyle)

ya ben de yaptım bu testi ve dibe çöktü ancak gebelik testi sonrasında olumlu sonuçla birlikte bu karbonat olayı da dibe çöktü:) bu test ben de geçersiz 5 haftalık hamileyim...

Kızlar beni adete 7 gün var.Ben geçen ay adetin hemen sonrasında karbonatı yaptım hemen dibe çöktü.Dün yaptım.Kabardı hemen.Eşim de denedi yine dibe çöktü.Umarım işe yarıyordur bu test.

kızlar ÜzÜlerek sÖylÜyorum ama mantıklı bı aÇıklama korbonat asıt ıÇerır ıdrarda Öyle bu testı kocanızada yapsanız kabarır ÇÜnkÜ ıkı asıt bırleŞırse kÖpÜrÜr ve kabarır daha Öncede ozon suyu demıŞlerdı buda aynı ozon suyuda asıt ıÇerır deneyın eŞlerınıze kabarır ve kÖpÜrÜr ÜzgÜnÜm ama koca karı ıŞı tabı denemekte bı ÇÖzm belkı ama malesef doĞru deĞıl canlarım morelınızı bozmak ıÇın yazmadım kk da daha Önce 1 veya2 ay Önce yapılmıŞtı bunlar bu yÜzden yazdım Öp.

Merhabalar ben karbonat testini duyduğumda çok gülmüştüm saçma diye ama çok denedim hiç kabarmadı. Birgün hamile kalırsam deneyecem diyordum şu an 6 haftalık hamileyim özellikle denedim gerçekten kabardı........

arkadaşlar ilk ve son uyarım böyle şeylere inanmayın.bende ilkinde inandım neden derseniz çünki çaresizlikten anne olmayı o kadar çok istiyorumki anlatamam.şu an adetliyim ve ilk duydugumda bende yaptım karbonat testini adetim 3 gün geçmişti ve kabardı.kabarmada nasıl oluyor.gazozun boluncukları gibi tabandan yüzeye çıkıyor.idrar içinizde baya beklemişse kabarıyor.eger beklememişse kabarmıyor o kadar mutlu olmuştumki kabardıgında bende anne olacam dedim. yinede inanmak istemedim ve eşimin sabah idrarına denedik ve aynısı oldu kabardı.eşim bendemi hamileyim dedi.dün yapmıştım ben ama bugun adet oldum.böylesi şeyler insanın psikolojisini bozuyor.umutlandırıyor sakın denemeyin.bizim derdimiz bize yeter,bu yazımdan sonra hala deneyen olursa kendine kalmış birşey.başka diyecegim olamaz benim moralim çok bozuk tedavimi bile bırakmak istiyorum şu an

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve yazılarınızı şimdi okudum karbonatla bende denedim ama dibe çöktü kabarmadı ve ben 1 aylık hamileyim.bencede inanmayalım böyle şeylere gerçi umut dünyası diyoruz belki gerçektir diye düşünüyoruz ama herşey doğru çıkmıyor bu konu gibi.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

kızlarr beklenmeyen reglime 3 gün var çokk merak ettiğim için bende denedim ve direk dibe çöktü hiç kabarmadı bakalım 3 gün sonra görücezz inşallah hamileyimdir ya insan çaresizlikten ne duyarsa yapıyoo....

kızlar ben dün sabah yaptım karbonat testini ama malesef hiç köpürmedi
bu sabahta normal gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı yaaaaaaaa off

arkadaslar benım kadar test yapmaktan aciz kımse yoktur :=) su an acık denızdeyım ve yırmı erkek personel var yasadıgım gemıde. Test alamıyorum yanı.. Mutfakta karbonat varmıdır acaba esım dıslerı ıcın gıtsın ıstesın :=)) Ascı da eskı toprak bılıyorsa rezıl olmayalım

arkadaşlar benim de adetim tam28 gün gecikti 2 defa test yaptım ama sonuç negatif.az önce karbonat testini yaptım mesajı okur okumaz amabenim karbonat erimedi bile :2:

2 yıllık evliyim ilk kez bu kadar gecikti adetim oysa ne kadar da umutlanmıştım ama yok işte yok.karbonatı da;hadi duydun yap bari dedim de yaptım en iyisi tecrübeli iyi bi doktordan randevu alıp muayene olmak.benimle aynıdurumda olan arkadaşlar yeni bi başlık açıp orda sorunlarımızı paylaşalım lütfeeeeeeeennnn

Canlarım bende sabırsızlıktan ölüyordum idrar tahlilinide yapmaya başladım erkenden.Bunu da denedim adetim gecikmeden kabarmadı.Ben ağla ağla .Artık hamile miyim değil miyim diye o kadar stres yaptımki hamile olduğuma sevinemedim bile.Bütün belirtilerim vardı ben psikolojik olarak yapıyorum sandım.İyice delirdiğimi falan düşündüm hatta.Şuan 3.5. aylık hamileyim.
SONUÇ OLARAK BU TEST BENDE TUTMADI

tüh gitti bi paket karbonat,cevizli çörek yapacaktım:roflol::roflol::roflol:her birimiz birer bilim insanı olduk,baksanıza ne deneyler yapıyoruz..toptan alıcam bidaha idrar testlerini midem kalktı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…