Karbonat İle Gebelik Testi

merhaba arkadaşlar bende burda okuyup karbonat testi yapmıştım dibe çöktü hamile değilim diye düşünmüştüm ama şuanda 4 aylık hamileyim dibe çökünce hemen olumsuz düşünmeyin

€wt bu testLerin hiç biri doğru deiL..
ßende geÇen ay meraK edip yaptım yok çamşır suyu testi yok karbonat testii..
Hepsi pozitif çıktı ama adet oLdum maLesf ve boşuna saÇma da oLsa umutLanio insan..

kızlar ben inanıyorum ama herkeste çıkmadığına da inanıyorum.ben geçen aylarda üç kez denedim hiç köpürmedi .inanmadım o zamanlar.bu ay adetime dört gün kala denedim ilk defa kabardı.ondan sonraki gün idrar testi yaptım hafif ikinci çizgi.ondan sonraki gün kan tessti yaptırdım betahcg değerim 25 çıktı.doktor hamilesin dedi...

yaw kızlar ne karbonatı yaa
karbonatın ne yapacağa belli mi olur dibede çöker havayada uçar
en iyisi tıbbi testler

Karbonatla ilgili arama yaparken tesadüfen buldum bu başlığı. Eğlencesine denedik Arkadaşlar inanmayın böyle şeylere. Tıp var bilim var. Eczaneden test almak bu kadar mı zor? Bu testi yaptım nasıl köpürdü kabardı anlatamam üstelik hem bekarım hem de testi yaptıktan yarım saat sonra reglim geldi

merhaba arkadaşlar bende burda okuyup karbonat testi yapmıştım dibe çöktü hamile değilim diye düşünmüştüm ama şuanda 4 aylık hamileyim dibe çökünce hemen olumsuz düşünmeyin

Bende yaptım biraz önce adetime 6 gün var ama karbonat dibe çöktü üzüldüm :84:

valla meraktan dün akşam bende yaptım idrarımda beyaz tortular vardı,karbonat dibe çöktü

ben duydum canım yapmıştım kabarıyordu ama yoktu

kızlar abanda bi bakın nolur ya ben karbonatı döktüm aşagıdan yukarı şeffaf ya bardak yandan baktım aşagıdan yukarı çıkıyo kabarıyo ama öle fokur fokur değil yani hamilemiyim bölemi olması lazım.yoksa ilk attıgında fokur fokurmu oluyo? cwevaplarınızı bekliyorum lütfennnn.yanlız isabah ilk idrarımla yaptıgım daha çok yukarı dogru çıkmıştı kabarcıklar bardagın kenarında azcık azcık köpürcükler oluşmuştuuu.........

bende yenı yaptım gebelikten supelenıyorum denıyeyım dedım kabartma tozuyla yaptım hemen kopurdu kabar kabar oldu ama pek ındırıcı gelmedı bana bakalım yarın eczaneden test alacam

bende karbonat testini denedim köpürmedi, çamaşır suyunu denedim köpürdü :S ya hepsi saçma. ya da birisi doğru.

ya kızlar iyide idrar da zaten asit var kabartma tozunu atınca püffff eder bence tabii-- haa kabarmayan içinde o günkü beslenmeye bağlı idrar durumu olabilir.

arkadaşlar ben sabah denedim köpürdü beyaz beyaz ama taşacak gibi deil normal kabardı ve durdu öle beyaz köpükler. biraz öce gene demedim olucak mı diye gene o tarz köpürdü adetime 2.3 gün var inş. doğru çıkar sonucu 2.3 gün sonra yazıcam sizlere

Ben bunu hamileyken ve değilken denemiştim.Başta inanmamıştım ama hamileyken gerçekten kabarıyor bu küçük kabarmada değil bildiğiniz kola kapağını birden açmış gibi kabarıyor.Hamile değilken ise içine ne kadar döktüysem kabarmadı.Yani bende tuttu bu karbonat.Ama tabii herkeste aynı olmayabilir.

benim adet günümde hafif bi lekelenmem oldu ama adet olmadım 1 gün geçti.sabah idrar testi yaptım negatif.ama karbonatla yaptım hafiften bi köpürdü anlamadımki şimdi ben.idrara zaten asitli karbonatın köpürmesi normal değilmi :26:

tatlım kan testı yap napcaksIN karbonat testını

Son düzenleme:
ben de denedim biraz kabardı daha önce karbonatla çok denedim ama hemen dibine çöktü gebelik testi aldırmaya artık utanıyorum herzaman negatif çıkıyor :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…