Karbonat İle Gebelik Testi

ben hiç hamile kalmadım henüz .şüphelendiğim her ay denedim kabarmadı.bu test tutuyormu bilmiyorum ama hamile kalırsam bir gün yapıcam bakalım kabaracakmı:26:

cnm ben kocamda denedim kabarmadı kendimde denedim kabardı bilmiyom durum ne yani

karbonat olayı nedir ne kadar doğru bi bilginiz varmıııııııııııı

inanma canım gerçekten çıkmıyor idrarını bır kaba koyup karbonat atıyorsun 1 kaşık falan köpürürse hamılesın değilsse hamıle değilsin inanma bence

Son düzenleme:
hamile olmadığımı biliyorum ve sırf merak yüzünden demin denedimm kabarmadıııı...Doğruluk payı olabilirr ne de olsa ; ne varsa eskilerde var

kızlar geçen denedim biraz köpürmüştü öbürgün yaptım köpürmedi bugün denedim çok kabardı daha önce denerdim hemen dibine çökerdi biraz ümit oluştu ama idrar tedti yapmadan ben hamileyim diye söyleyemem yarın adet günüm ben bu ay farklı şeyler hissettim ama psikolojikte olabilir ümit dünyası işte

Sabahtan beri midem bulanıyodu bende okumuştum daha önce merak işte gittim yaptım köpürdü...2 saat sonra birdaha yaptım dibine çöktü sonra gittim teyzeme yaptım dibine çöktü..en dogrusu gidip bi kan testi yaptırmak

senin günün ne kadar geçti benimde dün köpürdü bugün köpürmedi ama daha önce hiç köpürmüyordu ben de yüzde yüz doğrudur demiyorum günüm çok geçerse gebelik testi alırım

arkadaşlar ben altı yedi kez denedim .bu testlerden iki kez hamile idim 5 kez de adet oldum.iki gebeliğimdede kolayı bardağa doldurduğunda nasıl kabarıyorsa öyle kabardı....beş kezde dibe çöktü( tortuda vardı tabi köpükle karıştırmayın.)o aylar hakkaten hamile değldim.bende işe yaradı ...

adetime birr hafta var ve hamilemiyim diye çok merak ediyorum sizce adetime yakın ilişkide bulunursam hamile kalırmıyım

adetime birr hafta var ve hamilemiyim diye çok merak ediyorum sizce adetime yakın ilişkide bulunursam hamile kalırmıyım

bazı kişilerin yumurtlama zamanı farklı oluyor mesela benim adetim düzensiz ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum allahın işi neden olmasın burda biri adet zamanı geçtiği iknci hafta hamile kalmış

bazı kişilerin yumurtlama zamanı farklı oluyor mesela benim adetim düzensiz ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum allahın işi neden olmasın burda biri adet zamanı geçtiği iknci hafta hamile kalmış

ya cnm biliyormusun bugün adet günüm ve olmadım eczaneden hamilelik testi alırsam sonuç alabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…