- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
kızlar ÜzÜlerek sÖylÜyorum ama mantıklı bı aÇıklama korbonat asıt ıÇerır ıdrarda Öyle bu testı kocanızada yapsanız kabarır ÇÜnkÜ ıkı asıt bırleŞırse kÖpÜrÜr ve kabarır daha Öncede ozon suyu demıŞlerdı buda aynı ozon suyuda asıt ıÇerır deneyın eŞlerınıze kabarır ve kÖpÜrÜr ÜzgÜnÜm ama koca karı ıŞı tabı denemekte bı ÇÖzm belkı ama malesef doĞru deĞıl canlarım morelınızı bozmak ıÇın yazmadım kk da daha Önce 1 veya2 ay Önce yapılmıŞtı bunlar bu yÜzden yazdım Öp.
ben kımyasal gbelikte denemiştim kabarmadı :86::86::86::86:
kizlar ben az önce karbonati su ilede denedim cok merak ettim ne olacak diye sudada kabardi ve köpürdü acaba bizim muslukdami hamile ???
karbonat olayı nedir ne kadar doğru bi bilginiz varmıııııııııııı
inanma canım gerçekten çıkmıyor idrarını bır kaba koyup karbonat atıyorsun 1 kaşık falan köpürürse hamılesın değilsse hamıle değilsin inanma bence
Sabahtan beri midem bulanıyodubende okumuştum daha önce merak işte gittim yaptım köpürdü...2 saat sonra birdaha yaptım dibine çöktü sonra gittim teyzeme yaptım dibine çöktü..en dogrusu gidip bi kan testi yaptırmak
adetime birr hafta var ve hamilemiyimdiye çok merak ediyorum sizce adetime yakın ilişkide bulunursam hamile kalırmıyım
bazı kişilerin yumurtlama zamanı farklı oluyor mesela benim adetim düzensiz ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum allahın işi neden olmasın burda biri adet zamanı geçtiği iknci hafta hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?