Karbonat İle Gebelik Testi

Kızlar mrb,bu karbonat olayını aranızda deneyenler oldu mu bilmiyorum ama ben ilk defa burada okudum,2 kez denedim,ilkinde direk dibe çöktü ve gerçekten kısa bir süre sonra da regl oldum,ikincisinde yani bugün denedim ve kolayı bardağa koyduğunda nasıl asitleri yukarı doğru çıkar onun gibi bişey oldu.Aslında bilimsel bir açıklaması vardır ama reglim biteli 7 gün oldu,hamile olma olasılığım olamaz ama ovulasyon döneminde idrardaki bir şeyle de böyle kabarabiliyordur belki?

cnm bu karbonat olayı tamamen yalan sakın inanma iki ay boyunca denedim ve doktora sordum yalan ya inanma bebek olacaksa her halukarda olur bunu ancak tanrı bilir

arkadaşalar inanmayı karbonata ben hamile degilken 4 5defa denedim iisinde köpürdü 3ünde dibine çöktü şimd hamileyim ve denedim aynı dibe çöktü yine inanmayın

idrar testi yaptı ikinci çizgi silikti doktor şüpheli pozitif dedi şimdi bunu yaptım kabarmadı. hamile olmak istemiyorum inşallah vardır böyle bi şey

Valla bende yaptım kopuk kopuk kabardı ama ıdrar testı yaptım negatıftı ...

ayy benim eltimgilde denedi bu yöntemi,ona sorarsan doğruymuş ama ben pek inanmam böle şeylere
ne bileyim bilimsel olmayan şeyler neticede.

ben de burdan duymuştum bu yöntemi, adetim gecikmişti karrbonatı yaptım,en ufak bi kabarma olmadı. testler de silik çıkıyordu ama hamileymişim....kan da çıktı.

arkadaşlar adetime 7 gun var bende bugun denedım hafif bır kabarma oldu ama öyle deli gibi bir kabarma degıl dıbe coktu sonra hem kabardı hem coktu sizce bu ne :)

kızlar kesinlikle doğru deil.zmanında arkadaşım ve ben aynı anda denedik onunki kabardı benimki kabarmadı halbuki ben hamileymişim arkadaşım deil.o yüzden boşuna bi hayal kırıklığı yaşamayın..

Son düzenleme:
gerçekten çok saçma. alternatif tıbba zaman zaman ben de başvurabiliyorum zararsızsa eğer ama bu gerçekten absürd. bi de kirpikler karıişıyomuş ya o da en az bunun kadar saçma. akıl var mantık var ya...

karbonatlara yazık oluyor bunu yapacagımıza kek ve börek yapalım da adamlar afiyetle yesin şu mübarek günlerde zaten ben eşime de yapmıştım kabarmıştı onunki fazlasıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…