Karbonat İle Gebelik Testi

3 ya da 4 gün önce denedim kabarmak bir yana hemen dibe cöktü. Bu sabah yine denedim cünkü bugün adet günüm ama
su saate kadar birsey yok neyse sabah denedim cok az bir kabarma oldu ama yinede bir iki gün icinde adet olmazsam
test alip deniycem cünkü adet günümden 9 gün önce kasiklarimda batma falan olmaya basladi hic böye olmazdi bir umut
iste bakalim hayirlisi insallahhhhh......

canim ben dun aksam denedim hemen kabardi ama ben kabartma tozuyla yaptim bugun test yaptim positiv gibi yani silik cikti hayirlisi iki gun sonra tekrar test yapicam

kızlar bende okuyunca hemen gidip denemek istedim idrarıma biraz karbonat koydu elimle ama yeterlidir herhalde :) kabarma olmadı dibine çöktü gibi hatta kabarma derken zaten tam neyin kastedildiğini anlamadım zaten yani soda yada gazozu açarken ki o köpürme değil herhalde böyle aşırı bişey ummamalıyız köpürüyosa azcıkda olsa ses çıkardı o esnada herhalde ay bilmiyorum yiycem kafayı :) 2 gün önce testim negatifti

canım merhaba bende denedim karbonatla kabarmadı test negatif çıktı ama pek inanmadım buna sen kanda test yaptır en doğrudu o işallah hamilesindir.

ben de karbonatla ya da kabartma tozu ile yaptığım testlerde hiçbir zaman köpürme kabarma olmuyordu hemen dibine çöküyordu evde karbonat yok ama kabartma tozu ile yaptığım testlerin hepsi köpürdü şimdiye kadar 3 kere yaptım benim adetim 10 günden fazla gecikmeyle başlamıştı ama lekelenme tarzında oldu adetimin rengi hep kahverengi gibiydi kırmızıya dönmedi ama 1 hafta lekelenme gibi oldu şimdi idrarımın rengi çok koyu renk ve kasıklarımda hafif hafif ağı var öbür adet zamanımı bekliyorum eğer adetim çok geçerse test yapacağım sizleri haberdar ederim

işteyim bende gittim karbonat aldm geldim eve gidince denicem ama ne kadarı dogru ne kadarı yanlş bı bilgim yok.çok ilginç ve dkkatımı çektii :))

kıh kıh kıh henüz bekar bir kızın odasından bildiriyorum Meraktan denedim, okyanus dibindeki kum gibi duruyo karbonat taneciklerim

Ne Yani Ben Simdi Hamilemiyim ya :S Koydum Kabardı Delircem Bu Dogrumudur :S Erkek aradsmla surtunme seklnde iliski yasadık ama bosalma olmadı oraya Kafayı yicem olablrmi böyle bisey belimde agrıyor adetime 10-11 gün fln war bu kadar erkn belirti verirmi ya hamile olmucamı söyleyin bana offfffffff kafayı yicem iyice :18:

slm gezinirken ilgimi cekti konu gulsemi aglasammi anlamadim valla :)))))) valla dediginiz gibi test almakdan eczaneyi zengin ettim asli astari varsa bende yapiyim kabartma tozunu bosa para dokmeyim eczaneden test almada rekor kiricam yoksa

slm canim benimde adetime 10 gun var belim agriyo kasiklarim agriyor bende senin gibi dusunuyorum ama bir tarftanda aceba adetim yaklasiyor ondanmi agriyor diyede dusunuyorum allah hakinda hayirlisini nasip etsin insallah canim allahim kucagini bos buraklmasin kucaginaboyle cocuk nasip etsin.... iyi aksamlar

2 ay boyunca denedim. kabarma olmadi idarda. Bu 3.ayim ve adete 6 gun var. Merak ettim denedim gozlerime inanamadim. Daha oncelerde direk dibe cokuyordu simdi bira gibi kopuk kopuk kabardi. bir tane bile karbonat kalmadi icinde. Hepsi kopurdu. Gaza gelip gebelik testi denedim arkasindan. NegatifEger idrara gecmis olsa zaten teste de cikardi. Yani inanmak zor bu karbonat olayina. :44:

sanırım bu test regl olacağın zaman köpürüyor... testlerim negatifti ama burda okudum diye yaptım köpürdü iyice korku saldı beni ama şimdi regl oldum :S

kıslar yapmayın allah aşkına :) ben de şüpheleniyorumm adetime de daha var az önce yaapyım dedim. karbonatı 2 kaba koydum 1er kaşık. birine idrarımı döktüm dibe çöktü. yani sonuç negatif . birine de sudöktüm, o köpürdü. ee o zaman sonuç pozitif. ben hamile değilim ama çeşmemiz hamile demekki. yok böyle birşey. boşuna inanıp da umut bağlamayın. olan arkadaşlarınki de denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…