Karbonat İle Gebelik Testi

merhaba
hamile bir arkadaşım yaptı köpürdü. bende yaptım köpürdü yarın kandan baktıracağım sonucu inşallah buraya yazarım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah amin

kan testi yaptırdım hamile değilim yani bu karbonatlı olan fiyasko:)
( ama ben evde karbonat olmadığından kabartma tozu ile yapmıştım ikisi aynı şey diye düşünerek)

Son düzenleme:
evde test kalmadı artık yapmaktan..

bende karbonatla denedim az önce hiç kabarmadı
kabartma tozu buzdolabondaydı ondan olur mu acaba
benimde bat bugünde halen gelen giden yok sanki de gelmicek gibi hiç bi belirti yok...:44: gögüsler şiş bekliyorum her an gözüm şeyimde dermişimmmm
psiko manyak oluyo insan bu günlerdeee yaaa geçsede gelsede kırmızılar bende rahatlasammm

süt olayını denemek istiyorum aslında ama o uzun iş..
bu akşam yeniden denicem karbonatı hem dışarda bırakcam..
kabaranlarınki nasıl kabarıyo yaaa bi koysanız resmini bizde görsek valla bende hiç kabarma yok direk dibine çöktü , idarda cam gibi berrak yanlız üstünde böyle köpük değilde bişiler var toz gibi..... ...

böyle bir saçmalık yok. okudum burdan yaptım adet olmam gereken gün, feci halde köpürdü. tutuştum ben hamile miyim diye ve bunun olması olanaksız çünkü bırak ilişki yaşamayı bakireyim. bunun stresiyle 2 gün de gecikti reglim ve günlerim zehir oldu. erkek arkadaşım da yaptı onda da köpürdü. kesinlikle yanlış bir test. ben bir de kimyager olucam sonradan düşündüm idrar asit yapıda karbonatsa baz yapıda nötralleşme oluyor bu şekilde köpürme gaz çıkışı normal. su tüketimine bağlı olarak idrarın ph'ı da değişir ve buna bağlı olarak çökelme de olabilir.

yani bu test, gebelik testi olamaz...

Kizlar karbonat testini bende yaptim ve cok fazla kopurdu plastik bardagin yarisina kadar yaptim idrarimi karbonati dokunce kopurdu neredeyse bardaktan tasacakti. :))) ayy allahim yaa kafayi yedim valla en sonunda adetime 4_5 gun var metaktan olcem

ahahahahah:))) bugun bat 1 olmadım hala regl yarın test yapıcam bende yaptım karbonat testıniii bugün:) kabardı bıraz iki üç baloncuk cıktı sonra üzerinde kaldı beyaz kopuk ne demek bu yaaa

bence idrardaki asit oranıyla alakalı kızlar.
2 gündür gündüz idrarıyla denedim dibe çöktü.bu sabah kalktıgımda ilk idrarla denedim köpürdü.
sabah idrarı geceden beklediği için asitlidir o zaman kabarır.
ama öğlen çok beklemediği için asit çok olmaz ve kabarmaz diye düşünüyorum.
ayın 8 i günüm.
bakalım doğrumu yanlışmı

inanmayın buna. benim de dibe çöktü, hatta kabarsın diye nerdeyse paketi dökecektim ama olmadı.
ama hamileyim

Kesinlikle doğru değil inanmayın kızlar geçen ay 2 kere denedim bildiğin fosur fosur kabardı ama hamile değildim o akşam adet oldum..

arkadaşlar inanmayın ben daha önce denemıştım kabardı ama hamıle degıldım boşu boşuna ümitleniyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…