Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sutem tebrikler bende cuma ya yazarim.gene rahatsizlandim. o yüzden pek yapamiyom

ayca sagol canim darisi sana... senin ne gibi rahatsizligin var bu diyetden dolayimi? özelse yazmayabilirsin canim :)
baya bi bekledim bu kg vermek icin cok sükür biraz yüzüm güldü
iftarim: 1tabak ezogelin 2porsiyon ispanak(pirinciz ve 1kasik siviyag ile kavurdum sogani) sarmisakli yogu light cilek pudding birazdana su icmeye baslicam midem biraz dinlensin
ve bütün gün böbrek agrisiiii offfffffffff

kizlar birsey sormak istiyorum size....Siz kac kilo verdikten sonra cevreniz kilo verdiginizi fark etti? ve siz kendinizde kac kilodan sonra fark ettinz? Mesela ben simdiye kadar 10 kilo verdim ama ben kendimi hala eskisi gibi görüyorum. Sadece biraz yüzüm kücüldü birde köprücük kemiklerim daha ortaya cikti onun farkindayim ama öncekinden cok bir fark yok gibi geliyor bana. Ailem pek bisey demiyor yok kilo verdin felan diye sadece onlarin gözünde az yedigim icin kiziyorlar...cevremdeki herkesde suan tatilde oldugu icin kimsecikleri görmüyorum. Bakalim döndüklerinde bisey diyeceklermi

slm kızlar dün topiqe qiremedim kızımın lise kayıtları vardı bugünde gittik daha yeni geldik neyse çok şükür kayıt işlemi tamamlandı ben 1-2 gündür kaçamak yapıyorum bu haftayı sadece 1 kilo vermiş olarak kapatıcam sanırım pide falan yedim ramazan gireli yememiştim iyi oldu vücut dengem bozulmuştur yarından itibaren kaldıqım yerden devam kızlar bu arada suzancım tebrikler canım

off sinirlerim bozuldu sabah tartiya çikdim bi 86.5 diyo bidaha çikdim 89 diyor bozuluyor galiba ( , ya yeni tarti alsam gene degisik çikicak , bide heycanli heycanli cuma gunu gelsinde tickerimi degisitireyim diye bekliorum kotu oldu ..

aslinda sinirimi bozan tam kurtuldum derken eski rakamlari geri gormek , ya kilo kaybetmediysem falan diye uff ya

Son düzenleme:
sevgili arkadaslarim cook tsk ederim cok mutluyum az evvel hayatimda ilk kez büyük beden elbiselerimi kaldirdim ay alahim ya eskiden kücük gelenleri kaldirirdim :) herifimde pek begendi beni
dünyanin en güzeli benim pek havali olduya :))))))))

Selam kızlar, siteye çok fazla giremiyorum, malum yeni eve taşınma olayım başladı. Her taraf kartonlar kutular poşetler. Ramazan'da zor olacak gibi ama inşaallah hayırlısıyla hakkından gelirim. Yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeldi iyicene :) Gerçekten Ramazan beklediğimden de iyi gidiyor, ben de bu ev koşuşturmasında sanırım vermesem de kesinlikle almam.

Ben hemen kendi geçmişime döneyim :) O günü hiç unutmuyorum çünkü. Sanırım 75 civarına düştüğüm dönemlerdi.
Ayda birkaç kez görüştüğüm bir arkadaşımla bir kafede buluşmak için sözleşmiştik. Epey zayıfladığımı hissediyordum ama çevrem bunun pek farkında değildi beni her gün gördükleri için. Kafayı sıyırıp kuaföre gittim ve saçlarımı boyatıp biraz da modelli kestirdim. Fön çekildikten sonra ayağa kalktım ve aynadaki görüntüme yıllar sonra hiç kusur bulamadım. Kuaförden çıkıp arabamı park ettiğim yere doğru yürürken hiç unutmam caddeden geçen bir araç civvvvt diye ses çıkararak fren yaptı, içindeki adam bana laf attı:))) Normalde nefret ederim bana laf atılmasından ama o gün acayip hoşuma gitti. Cafedeki olay ise apayrı, çünkü arkadaşım beni tanımadı resmen. Ancak seslendiğimde yanıma geldi ve gözlerini ayırarak bir iki dakika beni seyretti hayretle. Dili tutuldu resmen.:)) Senin sorun biraz fizyolojikti farkındayım ama ben psikolojik olarak da cevaplamış oldum böylelikle.

Haftada bir bile harika biliyosun canımcım. Bu arada ben de bugün pide yiyecem sanırım sempatiksalakcinniklava: Bişey olmaz eritiriz endişelenme.

Aşkım hemmen o tartıyı at bence. Bizim bir önceki salak tartıya benziyormuş. Kafayı yedirtir sana, kilo aldığını sakın düşünme. Bu orada diyetini bozma ve acele etme yeni tartı almak için. Biliyosun bu işin psikolojik boyutu çok karmaşık, o yüzden olumsuz düşünme hemen.

Kolları incelten en etkili hareketi biliyorum, denenmiş ayrıca. Özellikle çok kilo vermiş insanlardaki sarkmayı toparlıyormuş. Tatilde okuduğum kitapta yazıyordu ama kitap işyerinde kaldı. Taşınma işlemleri için izinli olduğumdan Pazartesi işe gider gitmez yazarım hayatım senin için. Hatırladığım kadarıyla su dolu pet şişelerle yapılan bir hareket.

benim iftar menüm :
2 kasik taze fasülye
150 gram yogurt
2 kuru incir
birazdanda sütlac yiyecegim light süt ve tatlandiriciyla kendim yaptim :)

Aylincim, sütlaçı yedikten sonra tadını yazar mısın :))) Ben de tatlandırıcıyla yapacağım merak ediyorum gerçek sütlaç gibi keser mi bizi?

sunitacim nerdesin anam özledik seni vaLLa birakma burayi :)

Eridin kız iyicene :))) Ahan da 80'li rakamlara yaklaştın vallahi. 2011'e kaç kilo gireceksin acep, bir parti verelim, mary christmas mıydı neydi, mary lost weihgt partisi olsun bizim partinin adı :)))sempatiksalakcinni

kızlar foruma hergün girip yazdıklarınızı okuyorum harika gidiyorsunuz benim çok kilo sorunum yok 59 kiloyum hedefim 57 toplamda 8 kilo verdim son iki kilomuda karbonhidrad diyetiyle vermeye çalışıyorum özellikle selinden aldığım ramazan menüsünün çok faydası oluyor bir gün önce fazla kaçırdıysam hemen selinin verdiği menüyü uyguluyorum iftardan sonrada tatlı yemiyorum öylelikle dengeliyorum buraya ilk defa yazıyorum ama hergün okuduğum için sizi kendime çok yakın hissediyorum selin başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum..

iftarim: 1 tabak brokoli corbasi 1 tabak pirincsiz ispanak sarmisakli yogurtla 1 tavuk kotlet
su icmem laziim bi kac bardak sonra cuup yataga
kendimi cook iyi hissediyorum ve hergün diyorumki kendime: kg vermesemde almicam! kg verme derdinde degilim kasmiyorum kendimi artik cünki yediklerim hepsi dogru kacamaaakk hemen hemenhiiiiccc yoookk
mecbur vermeliyim yani sadece i$ beklemeye kaliyo :)
selin bu arada bende cook merak ediyorum yeni yil kg kac olur acaba ne diyosun? tecrübelerine dayanarak ne olur sence?????

Aaylin bak benimde gecen aklima geldi tatlandirici ile sütlac yapmak hatta yapacaktim tadi nasil oldu?

ben gecen krep yaptim 1 yum 1-2kasik tb un 0,1%süt ve 1 yk tatlandirici

bende bugünki iftar menümü yazayim....
1 kasik taze fasülye
5 tane izgara köfte
150 gram yogurt
2 incir

suzan abla ben su sivi tatlandiricilar var ya onlardan kullandim ama hiiiiiiiiiiiic güzel olmadi....yani 1. az koydum tatlandiriciyi ayarini tutturamadim 2. tuhaf bir tadi vardi. Zaten internette okumustum en son tatlandiriciyi katmak lazimmis bide kattiktan sonra kaynatmamak lazimmis öyle yaptim ama ben begenmedim....yada ben yapamadm :)

ayyy yarin tartilma günüüüüü cok heyecan yaptim birden :)) ben 1den sonra bildiri yaparim......bu arada dün pilatesi kesfettim ve ben bu isi cok sevdim yattigin yerde bir sürü kas calisitirmak bana göreymis...bir ay denicem bunu sonra dersler baslayinca yurtta imkanim olmayacak maaleseef ((

:))) tamam suzan abla ben ayarini bulana kadar denerim...valla aldigim tatlandiricida öylee köskös duruyor dolapta bi kere kullandim ancak biraz ise yarasin

aaylin sagol bebegim :) sen önden ben pesinden geliyorum
cikiyorum canim iyi geceLer stres yapmadan uyuki kg ver.

schlank im schlaf bunu arastirsana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…