sutem tebrikler bende cuma ya yazarim.gene rahatsizlandim. o yüzden pek yapamiyom
arkadaslar cizelgeme bakin ya ne kadar güzel :) booaahhh harika
kizlar birsey sormak istiyorum size....Siz kac kilo verdikten sonra cevreniz kilo verdiginizi fark etti? ve siz kendinizde kac kilodan sonra fark ettinz? Mesela ben simdiye kadar 10 kilo verdim ama ben kendimi hala eskisi gibi görüyorum. Sadece biraz yüzüm kücüldü birde köprücük kemiklerim daha ortaya cikti onun farkindayim ama öncekinden cok bir fark yok gibi geliyor bana. Ailem pek bisey demiyor yok kilo verdin felan diye sadece onlarin gözünde az yedigim icin kiziyorlar...cevremdeki herkesde suan tatilde oldugu icin kimsecikleri görmüyorum. Bakalim döndüklerinde bisey diyeceklermi
slm kızlar dün topiqe qiremedim kızımın lise kayıtları vardı bugünde gittik daha yeni geldik neyse çok şükür kayıt işlemi tamamlandı ben 1-2 gündür kaçamak yapıyorum bu haftayı sadece 1 kilo vermiş olarak kapatıcam sanırım pide falan yedim ramazan gireli yememiştim iyi oldu vücut dengem bozulmuştur yarından itibaren kaldıqım yerden devam kızlar bu arada suzancım tebrikler canım
off sinirlerim bozuldu sabah tartiya çikdim bi 86.5 diyo bidaha çikdim 89 diyor bozuluyor galiba( , ya yeni tarti alsam gene degisik çikicak , bide heycanli heycanli cuma gunu gelsinde tickerimi degisitireyim diye bekliorum kotu oldu ..
aslinda sinirimi bozan tam kurtuldum derken eski rakamlari geri gormek , ya kilo kaybetmediysem falan diye uff ya
kizlar ya kollarin incelmesi için bildiginiz bir tuyo varmi , kocaman kocaman çikiyorlar bel egzersizi biliorum ama kolay bi kol egzersizi bilmiorum , soyle is yerindede yapabilecegim hareket bilen varsa paylassin , selin abla kollarin ne zaman zayiflamaya basladi senin , baslarda mi sonlarda mi :)
benim iftar menüm :
2 kasik taze fasülye
150 gram yogurt
2 kuru incir
birazdanda sütlac yiyecegim light süt ve tatlandiriciyla kendim yaptim :)
sunitacim nerdesin anam özledik seni vaLLa birakma burayi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?