slm kızlar Selincim ben geçen hafta ard arda 3 gün boyunca kaçamak yaptım kaçamaklarım şöyleydi pastane pidesinin dörtte birini yedim sahurda birde sütlü puding ertesi gün tekrar aynısını yedim ve sonraki gün tekrar dörtte bir pide yedim 76.9 olan kilom dün itibariyle 78.4 nasıl olduda 1.5 kilo aldım 3 gunde anlamadım cnm ..
benden de bir kilo gitti. 84 olmusum ama sabah ac karna cekildim. insallah oynamaz bu ayin sonuna kadar 82 olabilsem. insallah bakalim.aylinn sen de fena degilsin iyi uyuyosun diyete.devammm
senacım sanırım sende benim gibi hergün tartılanlardansın, oruç tutuyorum ben sahurda y,yorum 1 lt kadar su içiyorum sabaha kadar tuvalete 3 kez filan gidip geliyorum, sabah 68.8 filan geliyor, iftardan önce tartıldığımda da 67.5 filan çıkıyor tartılmıycam artık haftada 1 diyorum her tartıdan indiğimde , ama gene dayanamıyoum ya bu vücut bilgisayarlı değil ki şaşmasın...
tartıyı eşiminde bilmediğği bir yere kaldırasım var sürekli üstünde çünkü 81in altına inemediği için deliriyor bu pozitif düşünce olayını ona da anlatsam iyi olucak sempatiksalakcinni
HERGÜN TARTILMAKTAN NEFRET EDİYORUM, AMAAAAAAAA DAYANAMIYORUMMMM eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
aaylincim bende denicem ve gece sahurda yemeyi düsünüyorum :)
iftarim: 1tabak tarana corbasi 1 tabak mantar yemegi(sogan yesil kirmizi biber 2di$ sarmisak ve mantar sifir yag) yarim porsiyon et (düdüklüde hasladim) bu sefer karpuz yedim 3saati beklemeden pisman degilim cünkiiii 4aydir nerdeyse agzima sürmedim
selincim nasil sence?
aksam üstü tartildim 94,1 cikti :) ve bu arada hangi vakitde tartildigimiz dogru kg ya yakindir??
günaydın kızlar ben yin erkenci dün kızımla alışverişe gittik 12 kilo verdikten sonra üstüme kendi diktiqim pardesü çok bol geliyordu 50 beden giyiyordum dün kendime yeni bir pardesü aldım bilin bakalım kaçç bedenn 44 beden:dance: ay kızlar inanın okadar ince durdumki içinde sanki 60 kiloyum falan zannettim:hulya: ama tam üstüme göre oldu bol almadım çünkü sürekli kilo veriyoruz zaten 1-2 ay sonra eminim bu pardesüde bol gelecek ama müthiş bir duygu arkadaşlar moral oldu bana şimdi pardesümü giyip dışarı çıkmak için bahane arıyorumhihoyyyt bu arada selincim hep yazmayı unutuyorum bnm 12 yaşında bir oqlum var 80li kiloların altına ilk indiqimde oqlum bana çok enteresan bişey söyledi oqlum bana çok sık sarılır canım annem bnm der bende ona canım oqlum bnm derim bu oqlum için ekmek su gibi bir ihtiyaç haline geldi yien birgün bana sarıldı ve dediki anne eskiden sana sarılınca ellerim birbirine deqmiyordu ama şimdi bak bir elim diqer kolumun dirseqine yaklaşmış ya anne sen qerçekten zayıflamışsına.s dedi bu bnm için oqlumdan duyduqum en güzel sözlerden biriydi ve bnm için enteresan bir anı olarak kaldı bu arada hergün taltılmak bende istemiyorum selincim sen en iyisi bütün baskülleri topla cumadan cumaya ver bize başka çaresi yok sanırımkaydirigubbakcemile3
senaa canıım çok sevindim gerçekten çok BÜYÜK moral olmuştur, gözlerim yaşardı oğlunun söylediklerini duyunca, allahım ne olur kilo problemi yaşayan insan kalmasın yaa
şu evcilik oyunundaki eda yı görünce yemin ederim dua ediyorum her seferinde allahım sen kurtar diye çok zor yaa gerçekten ben en fazla hamilelikle beraber 90 gördüm ama bir de onu düşünün off offfff
cok sevindim senin adina ya :) ne güzel bir duygu degilmi o duygularin daha nicelerini yasariz insallahhh :)
senaa canıım çok sevindim gerçekten çok BÜYÜK moral olmuştur, gözlerim yaşardı oğlunun söylediklerini duyunca, allahım ne olur kilo problemi yaşayan insan kalmasın yaa
şu evcilik oyunundaki eda yı görünce yemin ederim dua ediyorum her seferinde allahım sen kurtar diye çok zor yaa gerçekten ben en fazla hamilelikle beraber 90 gördüm ama bir de onu düşünün off offfff
Kizlar merhabalaaaaar,
hemen bugün menümü yazayim
yaklasik 200 gram tavuk gögüsü
2 kuru incir 2 hurma
ve sekeri azaltilmis cikolata yaklasik 15 gram :))) cok mutluyum cünkü 25 graminda sadece 0.5 gram karbonhidrat var
aylincim hemen ver bakim o çikolatanın adını sanını bi koşu gidip düzinesiyle alayımcokacimcoook
eda halinden memnun ama izLem
allah bilir ne skintilari vardir ama caktirmiyo
Kizlar merhabalaaaaar,
hemen bugün menümü yazayim
yaklasik 200 gram tavuk gögüsü
2 kuru incir 2 hurma
ve sekeri azaltilmis cikolata yaklasik 15 gram :))) cok mutluyum cünkü 25 graminda sadece 0.5 gram karbonhidrat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?