Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben sormustum ablacim unutmadigin için çook tesekkur ederim :) bu arada bendede bu diyet artik bir yasam tarzi olmus sekilde acikdigimda oncelikle et ve sut urunleri aklima gelio begenmezsem sebze ondan sonra meyve .. ne yazikki gene aklimin bi ucunda maklarna ama iyi haber artik ekmek hiç aklima gelmiyor ki oda benim en buyuk problemimdi .. kilo gram gram gidiyor bu ara ama acelem yok yeterki gitsin laelaelaelaelae

arkadaslar beynin de bitirmek falan diyorlar .ama bu beynin le oynamak cok tehlikeli.bir yakinimin kizi kendi daha onalti yasinda.on kilo fazlasi var diye kafasina takiyo mus.kilo verecegim diye .özel bir hipnoz doktoruna gitmis .seansa almislar .iste bir saat buna devamli telkinler .iste sunu ye bunu ye.devamli konusmalar falan.iyice beynini yikiyolar.kiz on kilo dan kurtuluyo. sonra yavas yavas hic anlamadan bir bes kilo daha gidiyo.yemek aklina gelmiyo.ardindan bir bes kilo daha .kendi li ginden .kiz yemege calisiyomus .ama devamli kilo kaybi.en sonunda elliye düsüyo.devamli tansiyon düsüklügü.kiz bir demi bir kemik olmus son halini görmedim.simdi özel üniversite hastanesinde tedavi görüyomus .simdi tam tersi telkinler de bulunuyorlarmis.sadece sivi gidalar la günde iki kez serum yiyormus.ailesi perisan .karanlik bir oda da devamli konusuyorlarmis.bu sene okulu yatti. cok da basarili bir ögrenci . bu duydugumu sizinle paylasmak istedim. cevrem de herkes bir kilo kaybetme telasi var. arkadaslar cok dikkat edelim ,saglimizi kilolarla beraber kaybetmeyelim .yavas yavas verelim.vücudumuzun her türlü besine ihtiyaci var . allah colugumuza cocugumuza sagli sihhat versin. su mübarek ramazan da dualarimizi kabul etsin..

selincim yeni evin hayırlı olsun demiştim ama göremedin sanırım sağlıkla oturmak nasip etsin allah

güzel bir iftar geçirdim menüm şöyleydi
2 bardak su
mercimek çorbası
çupra ızgara
domates
salatalık
12 ye kadar uyumuşum bir uyandım müthiş karnım aç pidenin 1/4 içine pastırma ve kaşar koyup götürdüm arkasından 4-5 çay kaşıqı fındık ezmesi hiç üzülmüyorum canım çekti yedim zaten artık tartılmıyorumda nasılsa sabah tartılıp moralim bozulmucak gündüz reql oldum ama akşama kadar bişey yemedim iftarda yedim vücudumun ihtiyacı vardı yedim hiç pişman deqilim cuma gunu tartılacaktım reqli olduqum için sonraki cuma tartılıcam yani moralimi bozmam gereken hiçbişey yok şimdi anlıyorum neden hergün tartılmamamız gerektiqini motivasyonum düşmücek ve ben biliyorumki tartıldıqımda kendimi kilo vermiş olarak görücem bende bu tür delirmeler ramazan dışında pek olmadı 2 ayda bir defa yemiştim gece gece yarım ekmek arası bişeyler gözüm dönüyor napıyım ohh iyi yaptım vücudumda sansınki ben diyeti bıraktım o öyle bilsin ben tam gaz devam ediyorummmmzemuszemus

selam kızlar bende bı suredir sizi takip ediyorum bende baslamaya karar verdım 111.sayfadan itibaren okuyorum su an 234 deyım bende dun basladım 74 kilo olarak boyumu tam bılmıyorum aksam esıme ölçtürcemm:kedi:

bu dıyetı yapmaya karar vermemde en cok tabıkı selinnn ve erginsena etkili oldu umarım bende basarabilirimmm selin abla senı tebrik ve takdirr edyorummm belirtmeden geçemıycem artık bende burdayım takıldıgım yerlerde senın yardımına basvurabilirim umarımsositosositohihoyyytcokacimcoook

kizlar nerelerdesiniz????
ben dün aksam menümü yazmamistim yazim bari
1 tane karniyarik (yine)
bu aksamda tavuk gögüsünden kiyma yaptirdim ondan da 5 tane köfte yaptim onu yicem insallah :)) ay bugün cok aciktim yaaa umarimhepsi hemencik yag olarak depolanmaz vucudumda

ay bilmiyorumki herhalde 75 kg ya düstükten sonraaa herkes bilmesin ya kilocugumu hala cekiniyom sizlerden baska kimsecikler bilmiyo kilomu :kedi:

sevgili arkadaslarim ben bugün yine maalesef örnek bir gün gecirmedim
sabah: 2 dilim tam bugday toast üstüne krem peynir 1bucuk yumurta 1 kupa cay
öglen annemde 1sütlac ( dünyada en güzel annem yapar:) )
aksam 1 tabak corba

selin birsey itiraf etmeliyim ben su icemiyorum yine ya. 4gündür adetliyim bir bardagi zor iciyorum napcam ben yahu ((

suzan abla cokta kötü bir gün degilmis .... sütlac haric ama arada bir olur ...hmm su icmemen konusunda selin abla sana ne önercek merak ettim. Ama söyle düsün su icmessen kilolar daha cok gider belki motivasyon olur....
ya benim canim böyle cok cok cok kötü seyler cekiyor meselaaaa cikolata kremali pasta gibi yani böyle tarz seyler...deli olcam ya aklimdan atmam lazim ama 75 e ineyim ilk onu yicem :)) ödüllendircem kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…