Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iftar menüm arkadaşlar
2 bardak su
1.5 kepçe mercimek çorbası
izmir köfte(patatessiz)
salata
çok küçük biber turşusu
light gazoz
birazdan çilek yicemcokacimcoook

tamam suzan abla ama hafta sonu gidebilirim galiba ancak ama söz söylicem netten baktim ama bulamadim....

benim iftar menüm
1 tane karniyarik
1 litre su
kardesim baklava getirmis tazecikler yaaaa cok güzel görünüyorlar (( kendimi odaya kapattim mutfaga gidip yemeyim diye

teşekkürler kızlar çok motive oldum saolun diyete tam 10 aralıkta başladım yılbaşında tam 83 kiloydum işte nisan da 75tim şimdi 67 filanım ama 7 kilom daha var basen özellikle artık oturunca basenlerimin yayılmasını istemiyorum :kedi:

iyim sena :) kg lar ne durumda?

dün ben kacamak yaptim ya offf
orucda degilim co$tum
öglen kabak yemegimi yedim
ordan annemi aldim ablama gittim oda bisküvi ile puddinlig yas pasta gibi yapmis kizima verdi bir kücük borcam
anam bi güzeldi tadii birde hafif ye ye ye yedim pisman olmadim ama cok güzeldi ve regl oldugum icin seker ihtiyacimi hafif atlattim

2-3 gündür bende dondurma ve dondurmalı tatlı yedim ama ölçülü kilolara gelince iki gündür tartılmıyorum yendim sanırım bu hastalıqı inşaallah cuma günü tartılıcam cnm

Kızlar günaydın. Nabersiniz? Çok sık giremiyorum taşınma hazırlıkları malum ama takipteyim, herkes harika yine.

selinim günaydin hayatim
ben bir yönümü ögrendim bende kg hemen gitmiyo birden gidiyo mesela bu 2hafta kg verecegimi sanmiyorum 2hafta bittikden sonra topluca gidiyo ya bunu bu ay farketttimm

senacim senin cok az kalmis harikasin ya... bende $u yag kabugumdan kurtulmak istiyorum.
gecen bir jeans giydim anneme gösterdim bak giriyorum diye ama yinede dardi
dün yine giydim annem shok oldu :) bol bile geliyo dio
okadan mutluyumki

Suzi, sen yazınca hemen okudum kızın öyküsünü, bu iş beyinde biter diyenlerden. Bir anlamda haklı. Beyinde biten dediği şey, her istediğini yiyip de beynini kilo almayacağına inandırmak değil, kilo verene kadar diyet yapman konusunda beynini ikna etmen aslında. Kilo sorunu olan herkesin devamlılık konusunda sorunu var zaten. Sonuna kadar gidememe bizim asıl sıkıntımız, haksız mıyım?
Aslında biraz uçuk kaçık yazacağım ama beyinde diyet yapmadan da bitmesi lazım bu olayın. Ama bunun için de tüm beyne format atılması gerekli. Tüm korkuların, çekincelerin, yanlış inanışların silinmesi gerekli. Biz şu an sadece beynimizin diyetle birlikte bize yardımcı olan bölümünü kullanıyoruz. Bir gün inşallah hepsini birden kullanacağız buna eminim.

Arkadaşlar, kimin sorduğunu yine unuttum bu kargaşada, sarkık kollar için özel egzersiz yazmaya söz vermiştim hatırlarsanız. Aynen yazıyorum kitaptakileri.
Ayağa kalkın, 1,5 litrelik bir su şişesini ya da aynı ağırlıkta bir nesneyi elinize alın. Egzersize kollarınız iki yanda aşağıya doğru sarkıtılmış olarak başlayın. Sonra ön kolunuzu kaldırarak şişeyi omzunuza değdirin. Kolunuzu gererek başlangıç pozisyonunuza dönün ve kolunuzu arkaya doğru, tam yatay bir pozisyon alacak şekilde kardırabildiğiniz kadar kaldırın.
Bu egzersizin deriyi gerginleştirmek için yeterli kası geliştirebilmesi için iki kolla da 15'er kez yapılması gerekir. Yapabildiğiniz kadar yapın çünkü bir kas ancak maksimum basınç altında aşırı büyümeye kadar gider. Bu egzersizi günde 15 kez bir hafta boyunca yaptıktan sonra, haftada bir, önce 20'ye, sonra 25'e ve ilk ayın sonunda 30'a çıkarmaya çalışın. Bundan sonra istediğiniz kadar devam edebilirsiniz ama kollarınız artık sıkı ve daha kaslı hale gelmiş olacaktır.

Günaydın canım, bunu keşfetmen iyi olmuş, aslında Sena da aynı şeyi keşfetmişti. Demek ki vücut sistemleri genelde birbirine benziyor, yapman gereken şey bu aralarda sabırlı olmak ve inancını yitirmemek. Zaten o yola girdiğini görüyorum, gerisi kolay. Sen de inşallah 60'lı rakamlara düşeceksin hayatım, ona buna özenme sadece devam ettir ve vazgeçme. 17 kilo gitmiş büyük bir rakam. 32 kiloya hevesleniyorsun oysa sen yarısını bile sollamışsın, hem de zorlanmadan, çok zorlandın mı doğru söyle?

Biraz gec oldu ama bendende kocamaaan bir günaydin :)
Dün kendimi cok taktir ettim evde taptaze yarim kilo baklava vardi ama ben ucundan tadina bile bakmadim. Annem kizim üstünden ye biraz dedi bende nayir anne ben öyle seyler yemiyorum dedim Bende bir huy var ben inatci oldugum icin bana yapmam gereken seyin tam tersini söylemek lazim.. yani biri bana yeme deseydi ben kesin yerdim...bu aralar herkes evde bana ye ye dedigi icin bende yemiyorum aslinda iyi bir huy degil ama bu konuda ise yariyor gibi ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…