Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

benim canimda hasta olmadan evvel degil hasta olduktan sonra tatli ceker ne sacma demi :)

diyet cukulata filan ye yoksa aklindan cikmaz

Yokki maalesef galiba ben tarcinli sütü denicem bi ara yaziyordu burda tatli istahini kesiyo diye en iyisi onu denemek yada tatlindiriciyla nescafe ohh mis gibi..

Herkese günaydııın,
Gününüz sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, sabırlı ve harika geçer inşallah. Benim belim, ayaklarım, tüm vücudum yorgunluktan kırılıyor ama mutlu ve huzurluyum Allah'a çok şükür. Pazartesi günü yeni evimde olacağım inşallah. İnternet bağlantım biraz gecikirse sadece işyerindeyken görüşebiliriz artık.

Suzancım, bence çok güzel bir gün geçirmişsin. Şimdi, biz sadece tek bir açıdan baktığımız için olaya diğer yanları görmüyoruz. Bu yazdığında ne kalori, ne karbonhidrat açısından toplam puanda hiçbir sıkıntı yok, hatta bana kalırsa çok az yemişsin. Böyle de kilo verilir, bunu sakın gözardı etme. Sadece aç kalmamaya bak, yediklerin az olduğu için aralarda acıkıp da kendini yemeyeceğim diye sıkarsan en tehlikelisi o. Bunlar miniminnacık güzel kaçamaklar. Bu halde dahi çok güzel kilo vereceğine adım gibi eminim hayatım.
Annene sütlacın tarifini bi sorsana, benim eşim de bayılır ama hiiç beceremem. Hani bazı yemekler vardır bi türlü yapmayı beceremezsiniz sütlaç bende öyle malesef. Bir de biber dolması, ikisini ne yapsam hoşuma gitmez nedense.
Gelelim suya. Peki hayatım su yerine başka bişeyler içsen, ne yapabilirsin bu konuda? Mesela yeşil çay içsen var ya acayip yardımı olur sana şu dönemde. Veya açık çay, veya kahve bile olur. İçtiğin çorba bile zayıflamaya yardımcı oluyormuş düşün artık içinde su bulunan herşeyin değerini. Yalnız kahve ve çay türünde kafein olduğundan fazla tüketildiğinde değişik tepkiler verebiliyor vücut. Sen sudan başka neler içebilirsin yaz bana bi.

Yokki maalesef galiba ben tarcinli sütü denicem bi ara yaziyordu burda tatli istahini kesiyo diye en iyisi onu denemek yada tatlindiriciyla nescafe ohh mis gibi..

Aylincim, tarçınlı sütü içtikten yarım saat sonra tatlı isteğinin gittiğini unutma, hemen gitmiyormuş :))) Evde tonla tarçın var ben hala denemedim bunu, biraz da üşengeçiz herhalde cümleten.
Bu konuda bir gazetenin sağlık köşesinde araştırma okumuştum, sırası gelmişken hemen yazayım. Bu tarçın, tatlı isteğini neden kesiyormuş bilimsel olarak açıklaması şu. Hani hep deriz ya içim kıyıldı diye, bu içimizin kıyılmaları tamamen kan şekeri seviyemizle alakalı. Kan şekeri seviyemiz düştüğünde o iç kıyılması hissini yaşıyoruz. Bu kıyılmayı da kimimiz canım tatlı çekti diye algılıyor kimimiz de başka bir besin türü. Mesela benim içim kıyıldığında aklıma tatlı gelmez hep tavuklu pilav, kıymalı makarna tarzı şeyler gelir :)) Ama normali tatlı birşeyler çekmesi veya istemesi. Bunu önlemek için de tarçından yararlanılıyormuş. Tarçın kan şekeri seviyesini sabitliyormuş, yani içip yarım saat beklemektense içine tarçın katılan bitkisel bir çay veya tamamen tarçınlı çay yapıp (tatlandırıcı da katabilirsiniz) gün boyu düzenli bir şekilde içmek, bu sorunu kökten halleder diye düşünüyorum. Hani bir dönem aktarlarda satılırdı 5'i birarada zayıflatma çayları diye, onun içinde de tarçın vardı. Aslında biraz beynimizi çalıştırdığımızda bütün bu satılan çayların zayıflatmadığını, bizim bazı gıdalara karşı isteğimizi azaltarak zayıflamamıza yardımcı olduğunu bulabiliriz böylelikle. Zayıflama piyasasında herşey para tuzağı, daha önce de yazmıştım, karboksipunktur diye bir yöntem bulmuş güya doktorun birisi, yaptırdığı diyete bakın tamamen bizim yaptığımız diyetin aynı. Protein ağırlıklı, karbonhidrat kesinlikle yasak. E o zaman sana gelmeden de zaten kilo verebiliriz, seans başı 400 lira da neyin nesi? Bilgi iyidir Aylincim.

Canımcım, adamın biri sigarayı bırakmış, aradan 40 yıl geçmiş düşün, sormuşlar adama, canın çekiyor mu diye, 40 yıldır hiç aklımdan çıktı mı ki demiş :)))
Bu makarnayı icad edenin de, böyle lezzetli hale getirenin de :))) Neyse. Hemen sana da bir tavsiyede bulunayım bu konuda. Migros var mı etrafında, eğer varsa italyan marka integral diye bir makarna markası var. Aynı bizim sabah yediğimiz tam buğday ekmeği gibi düşün, o undan yapılmış makarna. Tadı aynı mı hayır, diğer makarnalardan daha mı az zararlı bize evet. Haftada bir öğün yemenden hiiiç bişey olmaz hayatım. Diyeti uzun süreli yapabilmek için bu tür kaçamaklar yapmalısın muhakkak.

Ayçacım, bu konu harbi derin bir konu. Ama cidden zayıflama üzerine beynin etkilerini bir kez daha ispatlamış oldu bize. Allah şifa versin, umarım normale döner.

Selin abla oglun da acaba oglak burcundan mi :)))

Yok, oğlum Kova. Ama doğum ayı olarak birbirine çok yakın iki burç.

selincim yeni evin hayırlı olsun demiştim ama göremedin sanırım sağlıkla oturmak nasip etsin allah

İzlemcim, amin çok teşekkür ederim tekrardan. Aslında sana yazmıştım ama yazım silinmiş ben de şaşırdım aradım bulamadım cevabımı.

Senacım, sana yazacak birşey bulamıyorum harikasın, müthişsin, süpersin :)

Canım, aramıza hoşgeldinn :) Tabi ki her zaman yardıma hazırız hayatım. İnşallah sağlıklı bir şekilde tüm kiloların zorlanmadan gider. E hadi başlayalım o halde :)

Hepinize merhaba, yaklasik 1 saattir yazdiklarinizi okuyorum ve gercekten harikasiniz. Ozellikle olumlu dusunce ve bunu etkilerini ne guzel betimliyorsunuz. Benim de verilecek kilolarim var ve diet yapiyorum ama uzun zamandir kendime cok kiziyorudm cunku daha once 21 kilo vermeyi basarmis biri olarak 2 senede geri aldim, tabii sigarayi birakmaminda bunda baya bir etkisi oldu, neyse iyiki birakmisin sigarayi,, ama bugun kilo vermem cok yavas gidiyor diye neredeyse ciglik atmak istiyordum. Su anda kendimi cok daha iyi hissediyorum. kizlar cok tesekkur ederim, uzum zamndir unuttugun birseyi ban tekrar hattirlattiniz. Bu arada bence baskalarinin basari hikayelerini etkileyici buliyorsunuz ama kendi basarilarinizdan da etkilenmeyi sakin ihmal etmeyin. Umrin boyle damdan duser gibi muhabbetinize katildigim icin sizleri rahatsiz etmemesimdir. Sanirim sizleri takip ediyor olacagim sevgiyle kalin opuyorumnanaktan

arkadaslar cok uzun aralıklarla nete giremiyorum insaallah islerim hafiflediginde daha rahat girip yazabilirim sizlere.yeni bir haberim var size.ofiste bir arkadasıma gecenlerde kendimi cok şiş hissettiğim söyledim oda bana bir bitki çayı verdi doğa markasının "phyto slim" diye bir çayı.çayı içtim ve akşam wcden çıkamadım. bu çayı onunda bir arkadaşına diyetisyen önermiş vücuttaki ödemi atması için.gerçekten etkili. firmanın internet sitesinde ürün içeriğine bakayım dedim ki yazılanı okuyunca daha da dogru bir ürün buldugumu anladım.sitede diyor ki "Karbonhidrat kısıtlı rejimlerde vücut su toplar, bu su fazlasının vücuttan daha kolay atılmasına yardımcı olan bir formülasyona sahip Phyto-Slim tam 17 senedir en iyi satanlar listemizin başında yer alıyor." anlayacağınız tam bize göre bir ürün bu. Ve Migrosda bulunuyormuş ürün bilginiz olsun kızlar.

Abov, hemen alırım ben bunu, sağol canım.

Canım, öncelikle tebrikler, bence dünyanın en zor şeylerinden birini başarmışsın sigarayı bırakmakla. Kilo vermek ondan çok çok daha kolay bir olay. Her zaman yanındayız, sıkıştığın bunaldığın yerde burdayız, ben şimdi taşınıyorum ama hayatım normale döndükten sonra tüm yazdıklarımızdan en önemli gördüğüm ayrıntıları toplayıp ayrı bir topiğe yapıştırmayı düşünüyorum. Çünkü burdan önce de başka bir topicten buraya zıpladık :) Umarım tüm çabalarımız işe yarar. Sen de sevgiyle kal hayatım.olumunekankayizsmile

biz nerden temin edebiliz .bu cayi internette baktim. iyi bir sey.sutem kiz sen de almanaya dasin .arastir bakalimm.

insallah selin abla hep birlikte veririz sen cok geçmiş sayfalarda resimlerini gördüm dogum gununde cekınmıssın bırını kiloluyken bi tanede zayıfladıktan sonra inanamadım bayıldım sana cok imrendım cok hoş bi hatun olmussunnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan süper bi elektrigin var sayfalardır okuyorum sabrına hayran kaldımm ne kadar samimi ve içten yanıtlamıssın herkesi allahım herşeyi gönlüne göre versinnn bu diyetii bu kadar detaylı anlattıgın ve bizimle oldgun için çooooooooooook teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s....

Ben de carrefoursadan almıştım sürekli içmedim öyle arada içiyorum. Etkili olduğunu duydum içindekilerden ötürü ve tadı da gayet iyi öneriyorum herkese zemuszemus 6 TL değil fiyatı daha ucuz 3 TL falan

ben bugünümü yine yasanmamis sayiyorum
sabah8de 2dilim toast krem peynir
öglen 3 4 kahve tabak büyüklügünde krep ( tambugday unu ile yaptim)

simdi 4parca tavuk kotlet
bana neLer oluyo nefsime hakim oLamiyorum cok üzülüyorum valla...

Suzan Abla bence cok sert davraniyorsun kendine .....dünki menün ve bugünki menün cokta kötü degil...sonucta biz ömür boyu hic krep yada sütlac yemeden duramayiz ki elbette gün gelecek yicez fakat hergün yemicez....benim düsüncem tabiki cünkü ben düsünemiyorum kendimi ömür boyu pilav makarna patates pirinc yemeden durmayi yani kopf hoch üzme kendini

Benim bugünki menüm
2 kasik melemen
50 gram kadar döner eti
birdeeeeeeeeeeeeeeee 2 lokum ayy yarin birde tartilma günü hehe. Ben ama ancak 5-6 gibi bildirim yaparim cünkü gec uyaniyorum ve sabah kendimi cok sis hissediyorum calismaktan geldikten sonra daha iyi oluyor göbecigimde inmis oluyor biraz :))

aayLin canim olmamaliydi bu hafta hergün diyet puding yedim
quarkfein mit 1,5% milch und magerstufe quark
yinede kb si var iste. ama regl oldugum icin canim felaket cekti yine hafif atlattim yoksa götürürdüm cukulatalari

kg bu sabah 95 reglim bitmek üzere insallah sisliktir bendeki

sutem napiyon .ben de bugünler de hic nefsime hakim olamiyom,bi de ramazan .diye.halsizlik oluyo . mascorpene de o kb al .en düsük kb o ouark daha iyi.bende puding yedim dün .bügün dikkat etmem lazim.ben hala kilomu koruyom.

Günaydin kizlar,
Kilo bildirimimi yapayim
Baslangic 21.06.2010 : 89 Kg
Gecen hafta: 20.08. 2010: 79
Bugün 27. 08.2010: 78,5
Yani arkadaslar bu hafta 500 gram vermisim. Sadece 500 gram demek istemiyorum cünkü gecen hafta hic verememistim. Ama yinede normalde 1 kg olmasi gerekiyordu yediklerime bakarak. Bana yaramayan sey galiba sahurden sonra hemen uyumam, yada sabahlari cok gec uyanmam yani artik uyku düzenime bagliyorum cünkü baska bir aciklama bulamiyorum artik. Bu hafta hic kafamada takmadim cünkü haftanin nasil gectigini bile anlamadim. Acaba uyku düzenimlede alakali olabilir mi kilolarn bukadar yavas gitmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…