Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sutem napiyon .ben de bugünler de hic nefsime hakim olamiyom,bi de ramazan .diye.halsizlik oluyo . mascorpene de o kb al .en düsük kb o ouark daha iyi.bende puding yedim dün .bügün dikkat etmem lazim.ben hala kilomu koruyom.

aycaa iyim canim sen nasilsin? ben 5gündür ara verdim orucuma ogün bugündür kacamak dolu hayatim :) insallah niyetlensemde hersey yoluna girse gercekten oruc olmak temizlik ya

Iyidir suzan abla sen nasilsin bugünün nasil geciyor??
Cukulata Aklimda :) hiiiic unuturmuyum hatta bi kactane alayimda haftaya cumartesi türkiye yolcusuyum beni biraz idare etsin bayramda :)

ay bu arada simdi yine tartildim ve sabahkinden tam 1 kilo daha az gösteriyo. Ben anlamadim sabah bir kere ciktim tartiya simdi inanamadim iki kere ciktim ama hangisine inanacagimi bilemiyorum.... ben bizim evdeki tartilari hic sevmiyom yaaaaa kafalarina göre gösteriyorlar

aaylin ben sadece evimde ve tam sabah 8de tartiliyorum ve 1xkez cikiyorum

evvel denedim pe$ pe$e cikarak sonucu $uydu ilk cikan rakam dogru cünki kendim öylede hissediyordum öylede kaldi

Ama ben simdi cikan rakamin dogru olmasini istiyorum :)) cünkü daha az gösteriyordu. Ramazanda kalklar kalkmaz tartilmak kötü ya sahurdan hala sis oluyorum. Cok yemiyorum ama 1 litre su iciyorum 10 dk icinde :) artik ramazandan sonrami tartilsam napsam. bu iki oldu, hep hüsran heü hüsran...

yaw stressssssssss yapmaaaaaaaaa
öyle böyle mecbur gidecekkk anliyomusun sadece en büyük ihtiyacimiz ZAMAN

'eğer beyine ben diyete giriyorum emrini verirseniz eyvah yağ stoklamam lazım derdine düşer ve bütün hormonal salgılar değişir demişti
bu şekilde vücuda giren herşeyi direkt yağa dönüştürürür demişti.''

alinti arkadaslar

Hatun23, SerapAy, erginsena, darkolive, aysebru.birde unuttugummm diger arkadaslar......nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Topic de 3 kisicik kaldik yahu mafoldumben grup dayanismasi dibe vurdu ....

Aylincim geldim canım son günlerde gelen giden misafirlerde olunca ipin ucu biraz kaçtı ben ramazanda sadece ilk hafta kilo verdim sonrasında durdu halen 78 deyim Selinin dediqi gibi sanırım kilo almadan ramazanı geçirmek mantıqı en doqrusu çünkü bende iftar ve sahurda yemek yiyip yattıqım için kilo veremediqimi düşünüyorum hatta 77 kiloydum 78 oldum 10 gundur 78 de takılı kaldım ama kaçamaklarım bu aralar çok oldu birde reqliyim onunda etkisi var dün mesela çok yedim 113 lerde falan kapattım 2 gün önce yine 130lardaydım bu kadar kaçamka yeter diyerek bugün itibariyle kaçamaklara son verdim ama mutluyum ben bu kadar kilo verdiqimi gördüm ya qerisini hiç dert etmiyorum kalanlarıda vereceqimi çok inanıyorum Selin lütfen desteqini artırarak sürdür canım inanılmaz motive oluyorum ben sitede olmasamda bana bişeyler yazmanı rica ediyorum ...

günaydin arkadaslar
her sabah oldugu gibi bu sabahda tartildim ve gördügüm sadece iki üc saniyelik bile olsa 93,9 beni cok ama coook mutlu etti ardindan 94,1de kaldi :) yaklasik 3kg verdim ramazanda
uzun lafin kisasi arkadaslar 89a cook az kaldi :)
Selin canim kendimde neyi farkettim diyim sana hatta gecen ben yazdim sende yazdin
kb yok yag yok kacamak minimal kesinlikle gidecek bu kglar hep böyle düsünüyorum üstümdeki baski yok artik
cok rahatladim bi sekilde.
ya gidecek ya gideceK benim herif bu zamana kadar bir kez kompliment etmemistir edemez cekinir icinde saklar belli edemez ama bana dediki artik :) sen kg verdikce güzellesiyosun
aaalllllaaahhh kim tutar nan beni
kg vermek hem sabir i$i hem kendini $artLandirmamakmi$ bunu ögrendim tüm hayatim icin

sutem abla supersin kiz :))) saka bi yana benim koca da suzerek bakmaya basladi super oluyor insana daha bir guven geliyor :)

aylincim ben buralardayim da benim kilodada duraklama var , part time çalisiodum hergun leslie ile yarim saat sporum olurdu ve aksam yuruyusleri artik tam gun çalisiyorum , yemeklerimdede eski ozeni gosteremiyorum malum yorgunluk vs ama porsiyonlara genede dikkat ediyorum ve buna ragmen kilo almadim sonunda 87 88 lerde dengeleyebildim kaçamaklar dahi etkilemiyor artik
su an reglim bitsin gene kb diyetine daha dikkatli baslicam , çunki bir suredir et yumurta tavuk artik cazip gelmiordu o yuzden sebze meyve agirlikli besleniodum .. taaaaakiii memleketten kuru pastalar lokumlar , tereyaglar ev yapimi tarhana receller gelene kadar burda bulamadigim tum lezzetler simdi evde beni bekliyor :))) ama tikkat ediyorum genede yesil cayimida eksik etmiyorum . bakalim tez zamanda gene vermeye baslarim insallah ..

oleyyyyyy topic renklendi ne güzel hosgeldiniz kizlarrrr opuyorumnanaktan.....benimde kilo verme olayi durdu...demekki gercekten ramazanda kilo vermek cok zormus.....bende diyordum Bayrama kadar 75 olsam ne güzel olur ama biraz hayal oldu neyse saglik olsun ramazandan sonra tam gaz devam ederiz artik.
Birde bisi anlatmak istiyorum...Benim kardesim sabahlari sahura kalkmiyor sadece aksamdan aksama yedigiyle duruyor. Fakat aksamlarida okadar cok yiyor ki anlatamam. Rahat rahat benim yedigimin 8 katini yiyor yani 3 cesit yemekten ben bir cesidinden iki kasik aliyorum o tabagini doldurur ve hepsinden yer. Böyle oldugu halde kardesim 2 kilo vermis ramazanda....tabi birde calisiyor oturmuyor ama ben sahurda ve iftarda dikkat ettigim halde almassam sükür ediyorum. BU nedenle bende artik sahurda yememeye karar verdim cünkü yiyip yatmak bence bu duraklamanin nedeni ...en azindan bende öyle. Zaten gece 3 de yatiyorum 3 e kadar bolbol su iciyorum. Bugün ilk günüm zorlanmazsam böyle devam edecegim...bakalim haftaya cuma ne cikcak tartida.:))

yememezlik etme aaylin 1 dilim ye okadar enerjiden düsmemek gerek hem kardesinin metabolizmasi seninkiyle aynimi?

Suzan abla simdi gördüm....daha alisverise cikamadik annemleri bekliyorum :S genelde her cumartesi sabah erken giderdik bugün de bu saat oldu hala yoklar..bahcedeler.
Kardesimin metabolizmasi benimkiyle aynimi bilemiyorum ama oda sisman yani 97 kilo ama erkek o. Simdilik cok dokunmuyor hatta disarda biraz yürüyüs yaptim ama hafta ici calisiyorum ozaman nasil olcak bilemiyorum.
Bugün birde soja unu aldim hem yagsiz ve karbonhidrati cok düsük. Krep felan yapmak istiyorum cok canim istiyor. Bakalim nasil olacak onunla.

kızlar ben hergün girip yorumlarını okuyorum.ama ramazan nedeniyle diyette değilim.okul açıkken ben daha rahat yapıyordum diyetimi bu nedenle sizlerin paylaşımlarını okuyorum sadece.
merak etmeyin yani yalnız değilsiniz

Guide hosgeldin....diyette olmayin önemli degil ama yinede gelin :)) Bakalim ben okullar acilirken ne yapacam...yurtta kaliyorum biraz zor olacak gibi ama yinede pes etmicem...

Suzan abla bu arada aldim cikolatayi ve hemen pc basina oturdum. Ben bu resim ekle isini beceremedim ama markasini yazim sana: Pea minus Z zuckerreduziert
Kaufland'dan aldim diet cikolatalarin oldugu reyondan bide bu mavi siyah ve kirmizi siyah ambalajda satiliyor. Mavi siyah VOllmilch ve -75% Zucker kirmizi siyah olan Bitter ve -95% Zucker diye yaziyor.Umarim sende bulursun.

ay kizlar ben size hic bugün ne oldugunu anlatmadimmmmmmmmmmmm
gece sahura kalkmadigim icin sabah tabiiki kendimi kus gibi hafif hissettim. Biraz oturdum ev toparladim derken dedim kendi kendime al su tartiyi eline bir tartil bakayim. Ve yine dün aksama dogru gösterdigi rakami gösterdi. Yaniiiiiiiiiii 77.5 kg gösterdi :)) bu demek oluyorki ben gecen haftadan bu yana 1.5 kg verdim....yarin sabah yine tartilcam yine 77.5 cikarsa o kiloyu baz alcam ve haftaya cumaya kadar tartilmak yok.

aylincim ben okuldaykenn sabahları yumurta öğle ton balığı kutuda uskumru vs yiyordum akşama da tavuk sote felan.sanki daha düzenliydi evde zor oldu bana.yemeklerle pastalarla baş başa.temuz başında bırakmıştım ben ha bugün ha yarın derken başlayamadım bir türlü.moralimi bozmak istemiyorum yine de .umutluyum...

Bendede tam tersi, okul zamani cok kötü besleniyordum. Yurtta yemek cikmiyordu hergün lahmacun, pide makar tarzi seyler yemek zorundaydim. Eve gelince daha dikkat edebildim. Simdi yurdumu degistiriyorum orada yemek cikiyor umarim artik düzene girer birde spor salonuna gitmeyi düsünüyorum. Ki$in otur otur olmuyor. Kilolarla son noktaya kadar savasacagim Hepimiz yenecegiz onlariii alsanaalsanasmile [ /I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…